Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 715
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BARDZO DZIĘKUJĘ za wsparcie i podnoszenie wątku. Może wreszcie ktoś wypatrzy tę ślicznotkę.
Mnie już brak pomysłów jak ją reklamować.
Jak widać sama próbuje mi podpowiadać, ale z tego nie wynika domek :(

Posted

haha sekret urody zdradzony totalnie - Claudysia prosiątko!!!:)
powiem szczerze, że jestem teraz tak zmęczona i zmoknięta że chętnie bym się nawet w takie błoto walnęła:)

szkoda że ten domek nie dla Niunieczki, ale będzie inny na pewno - bezpsowy i bezkotowy;)

Posted

No wreszcie kiedyś musi być :)

A ja Wam powiem, że Ritka grzeje już doopkę w nowym domu z ogrodem. Biedny Puszek został sam :( Ale jutro dostanie nową koleżankę :)
Tylko w razie jak skończą mi się środki do życia to nie będę miała gdzie zamieszkać :( A tak liczyłam, że mnie Ritka do boksu przygarnie :)

Posted

Kurcze nie pamiętam :( Chyba Agnieszka ją tam wstawiała, ale ja chyba też, bo uznałam, że jak będzie 2 razy to lepiej. Jutro jeszcze sprawdzę i jej odnowię na wszelki wypadek, albo zrobię nowe, jak nie zrobiłam.

Bela ja jeszcze pomyślałam, jeżeli ta Pani nie wzięła żadnego psiaka o Nince, ona co prawda jest takim pomieszaniem owczarka z husky i jest od nich mniejsza, ale to bardzo sympatyczna sunia i bardzo przyjacielska do wszystkich i wszystkiego.
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/203470-Nina-szczeniaczka-z-cmentarza.Po-wyprowadzce-od-Tattoi-nie-ma-dok%C4%85d-i%C5%9B%C4%87-POMOCY%21%21"]http://www.dogomania.pl/threads/203470-Nina-szczeniaczka-z-cmentarza.Po-wyprowadzce-od-Tattoi-nie-ma-dok%C4%85d-i%C5%9B%C4%87-POMOCY%21%21[/URL]

Posted

bela51 napisał(a):
A czy wstawilas ją na owczarki w potrzebie ? Ja tam nie jestem zalogowana, niestety.

Bela wielkie dzięki za wskazanie tego portalu, bo Claudynki tam nie było. Już założyłam jej tam wydarzenie/ogłoszenie. Jeju może tam ją ktoś wypatrzy, kto kocha owczarki i umie się nimi zajmować. To kochana sunieczka ale czasem jędzulka, choć moim zdaniem przy właściwym podejściu bardzo łatwa do ogarnięcia :)

Posted

Dzięki Bela, za pobranie banerka :) Może faktycznie tak ktoś tu do nas jeszcze zajrzy :)
Dzwonił jeden Pan z Ostrowi i chciał ją na łańcuch. Wogóle jakoś tak dziwnie gadał. Chyba dobrze, że jednak nie przyjechał. Ona swoje już na łańcuchu spędziła. Była kiedyś jedna Pani w schronisku, ale to była totalna pomyłka. Starsza kobieta, drobna, niepełnosprawna, z niewielkimi środkami do życia i jeszcze się obraziła, że Caludia za mała, a widziała ją w boksie, który jest ze 30 cm niżej od poziomu chodnika.
No i pisała też w jej sprawie Pani, ale zrezygnowała, i nie wiem czy ta Pani nie jest na CzK. I to koniec :(

Posted

No nie bardzo konsultuje, ale Claudia ma SUPER opiekunkę i wiem, że byle komu jej nie dadzą, chyba, że by nie bylo akurat opiekunki, ale to rzadki przypadek :) Ja w schronisku na razie nie jestem jeszcze oficjalnym wolontariuszem, ale mam nadzieję, że to się w tym tygodniu zmieni :)

Posted

bela51 napisał(a):

Bela dzięki za info, sprawdziłam, nie tam nie była ogłaszana, już dorzuciłam. Jeżeli przyjdą Ci jeszcze jakieś pomysły do głowy, to napisz proszę, a ją tam dorzucę inaczej nigdy nie znajdzie domku.

KWL napisał(a):
Jutro poznasz kilku nowych podopiecznych, niektórzy już chętnie spacerują, innym jeszcze nie za bardzo to wychodzi :-)

Już nie mogę się doczekać, zaraz się zbieram, ale muszę jeszcze załatwić po drodze 2 sprawy :)

Posted

Relacja z dnia wczorajszego :)
Zoja poszła na spacer, nie chciała wracać do schroniska, więc kręciła mną w kółko i tak pół godziny spacerowałyśmy z jedną małą przerwą :)
Uwielbia gotowane jedzonko :)
Zamiast Rity jest teraz Aza, bardzo chudzieńka i jeszcze przerażona.
Niestety z racji ciągle padającego deszczu, czasem bardzo intensywnie (dziękujemy KWL za zamówienie :) ) nie zrobiła ani jednego zdjęcia :(
Wieczorem poszukam niewykorzystanych zdjęć Claudynki, która tym razem odbyła pełną kąpiel błotną. W obawie o stan aparatu nie została ona uwieczniona :eviltong:

Posted

asiu300 BARDZO CI DZIĘKUJĘ
może Caludynka się spodoba :) Z psami się dogaduje, w końcu mieszka z dwoma staruszkami w boksie :)
Czystość zachowuje w 100%.

Posted

bela51 napisał(a):
A ja tez mam dobry dom dla ONka/Onki do 5 lat. Ale są wymagania. W domu jest kot i dzieci, pies powinien byc łagodny i ogólnie nieproblemowy.

Bela nie wiem jak Ci mam dziękować za zainteresowanie Claudynką
:modla::modla::modla:

Claudia z dziećmi nie powinna mieć kłopotów, w tej rodzinie od której została zabrana był około 10 letni chłopiec i chyba go lubiła, ale o koty bardzo się martwię :(
Wiem, że to jeszcze nie jej domek, ale ufam, że wreszcie znajdzie ten wymarzony :)

Posted

Marycha35 napisał(a):
Trzymam kciukacze, dopiero przeczytałam losy sunieczki. OJ domek cudny wskazany:)

Dzięki, że do nas zajrzałaś :) Zapraszamy częściej, chociaż żeby podrzucić :)

Agnieszka_K napisał(a):
i jak tam z tym domkiem kiedy będzie coś wiadomo, bo aż mnie skręca?:)

Z domkiem nadal nic nie wiadomo :( A ja do tego nie załapałam się na szkolenie w schorenie :( Moja wina, bo za późno złożyłam wniosek :(