Marycha35 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Hi, ale jakie oddane:) Złodzieja pogoniła sunieczka, cudne:) Quote
holmina Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='Noemi1']Ale miałaś kochane maleństwo :) Mojej Mamy sunia (a właściwie Dziadka, który zmarł parę lat temu), też była ze schroniska i wracała tam kilka razy, bo brali ją starsi ludzie, a po ich śmierci rodzina psa do schronu oddawała :( Na naszą diwę też się nie dawało krzyczeć, bo udawała, że to nie ona i robiła słodkie minki :) Cwane te nasze kochane psiaki :)[/QUOTE] a to podobnie jak moja,,,oddawana do schronu 3x jak chcialam ja wziac odradzali ze szkodnik i glupia...ale ja spojrzalam jej w oczy i zobaczylam zupelnie cos innego ..i jak sie okazalo nie pomylilam sie byla u mnie 17lat....ech.... no i oczywiscie wszelkie psoty to nie ona ...! podobne charakterki!ale jakie fajne!nic cioteczki kochane ide spac bo jutro musze o 6 wyskoczyc z wyrka -mala wycieczka dobranoc-kolorowych snow! Quote
Noemi1 Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Ja też mam psa obronnego (do pół łydki 11 kg). Niech tylko jakiś facet na ulicy do mie zagada, jego łydki od razu są w niebezpieczeństwie. Kilka razy tak zdażyło się w nocy, ale teraz i w dzień potrafi złapać :) Na szczęście jak dotąd nieskutecznie :) Quote
holmina Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 i to jak pogonila!!!polowe osiedla obudzila i go zlapano!!! Quote
holmina Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='Noemi1']Ja też mam psa obronnego (do pół łydki 11 kg). Niech tylko jakiś facet na ulicy do mie zagada, jego łydki od razu są w niebezpieczeństwie. Kilka razy tak zdażyło się w nocy, ale teraz i w dzień potrafi złapać :) Na szczęście jak dotąd nieskutecznie :)[/QUOTE] a to dopiero! moj pudel mini-atakuje soltysa!nienawidzi dziada!/cos w tym jest!!! Quote
Noemi1 Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 [quote name='holmina']i to jak pogonila!!!polowe osiedla obudzila i go zlapano!!![/QUOTE] DZIELNA DZIEWCZYNKA !!!! Dobranoc, kolorowych snów :) Quote
Marycha35 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Hi, dzielne stworki są to, ukochajcie wszystkie:) Sołtysie i kolesiowe łydy śpijcie dobrze, he he hee Quote
Noemi1 Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 hihihihi Marycha może kiedyś zawitasz do Wwy, to osobiście je poznasz :) Quote
Marycha35 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Doruś bardzo chętnie, dziękuję:) Myślałam o tym Marszu pod Sejm, ale cholera takie mam pustki kasiorrowe, że kupsko chyba! Quote
Noemi1 Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Może jakoś Ci się uda. Ja też wybieram się na ten marsz. Nie wiem tylko czy mnie w robocie nie przycisną. Na razie powinno się udać. We wtorek już im zapowiem, że mnie nie ma w czwartek :) Quote
Noemi1 Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 :) Na dziś powiem cioteczkom i Claudynce kochanej niedobrotce DOBRANOC :) Quote
APSA Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='Noemi1']A ja tylko tartą na drobniutko daję radę. Taką z kawałka wyrzuwam, a wióry zostaja mi w buzi :)[/QUOTE] A ja na odwrót: tartej nie lubię, tylko surową z kawałka :lol: Quote
bela51 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Zaglądam co nowego slychac u Claudii. Ja znowu slyszałam o fajnym domku, ale z 4 KOTAMI !!!! Moze Claudia juz polubiła koty ? Quote
Noemi1 Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 W schronisku za kratami raczej nie ma szans :( Quote
inga.mm Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 dobry wieczór. dziś może net nie będzie miał czkawki, to cokolwiek wpiszę. Quote
inga.mm Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Szanowne Ciocie, zapraszam serdecznie na bazarek [FONT=Arial]mini-płytki CD-R 50 MB[/FONT] dla [FONT=Arial]Maleńczuka z Wilgi[/FONT] Quote
Noemi1 Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 Mam nadzieję, że jutro Claudynka, znowu zrobi jakiś popis, żeby się cioteczkom pokazać z jak najlepszej strony :) Quote
Marycha35 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Tego jestem pewna:):):) Wymiziaj ją proszę szaleńczo:) Quote
Noemi1 Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 [quote name='Marycha35']Tego jestem pewna:):):) Wymiziaj ją proszę szaleńczo:)[/QUOTE] Szaleńczo to raczej Ona mnie wymizia :) Ale oczywiście wymiziam :) Quote
Noemi1 Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 No więc... Widok był bardzo pycha :) Dziś pierwszy raz wyciągałam Claudynkę sama z boksu. Na dzień dobry dostałam moc całusów i zostałam upaprana, żebym wiedziała po co tu przyszłam :) Mizianka przekazałam, mówiąc, że to oda Cioteczki Marychy :) Kąpiel błotna musiała być zaliczona :) Dziś byłyśmy na spacaerze z Santo, ponieważ Harada bardzo źle się czuje i przebywa w szpitalu :( A teraz sesja foto po kąpieli błotnej :) Smycz po praniu wreszcie pokazała swoje oblicze :) Quote
Recommended Posts