Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 715
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już mam zdjęcia i film :)
Zdjęcia brykającej Claudii

I pysiol z dwóch stron :)

Oraz film z taplanek błotnych Caudii i Francesca :)

[video=youtube;aFmWelNE9Z0]http://www.youtube.com/watch?v=aFmWelNE9Z0[/video]

Posted

hahaha ale fajnie moczyl sie w kaluzy ten psiaczek! a Claudia wygladala tez na zadowolna psinke...nie rozumiem dlaczego taki piekny pies siedzi w schronie ludzie oczu nie maja !albo przez mode...teraz prawie kazdy chce yorka...
ale w koncu trafi sie i Claudusi dobry domek!
nie mozna by jej wyciagnac na jakies bdt?

Posted

Marycha35 napisał(a):
Holmina współczuję przeżyć....Ludzie są bezgranicznie podli!
Noemi wyczochraj suniaczka od nas:)

ja do dziś nie moge sie otrzasnąć po tym nieszczęściu!coś okropnego!

Posted

holmina napisał(a):
ja do dziś nie moge sie otrzasnąć po tym nieszczęściu!coś okropnego!

Wcale Ci się nie dziwię, ale Marycha ma rację przynajmniej psina nie cierpi.

Jeżeli chodzi o wyciągnięcie Claudynki, to ja cały czas nad tym myślę, ale to nie taka prosta sprawa. Jest tyle potrzebujących psiaków, Claudia jako tako sobie radzi w schronie, choć niestety coraz bardziej dziczeje. Gdymy miała normalną pracę ze stałymi dochodami, to nie myślałabym nad tym nawet minuty. Wiadomo jak jest z deklaracjami i zbieraniem pieniędzy na hoteliki. A jakoś do tej pory nikt się nią specjalnie nie interesuje. BDT z reguły mają też inne zwierzatka, a z Claudią może być problem, potrzebny byłby taki, który ma doświadczenie i jest w stanie ją dobrze poprowadzić. To bardzo mądra sunia, jednak wymaga pracy, a im dłużej siedzi w schronie tym więcej będzie jej wymagała :( Dlatego prowadzę jej wątek tutaj i na FB, w nadzieji, że wreszcie ktoś ją wypatrzy i się zakocha :) Same widzicie jaka potrafi być pocieszna :)

Posted

bardzo mi sie Claudynka podoba,po cichutku szukam domku dla niej....ale ciezko bardzo,jesli chodzi o kase to ja jakies male kwoty moge w razie czego zadeklarowac
mysle ze dobrze by bylo zagnac tu wieecej ciotek takich co maja kontakty...rozne,na watku Swarzedza byl taki niesmialy Szaruś..w typie onka....nikt nie dawal szansy na dom ,watek byl i jakos nic
pomogly wydarzenia na FB....juz ma dom/ale tych wydarzen bylo kilka/ja nie potrafie zrobic ...ale jak ktoras umie to warto!!!!

Posted

[quote name='holmina']bardzo mi sie Claudynka podoba,po cichutku szukam domku dla niej....ale ciezko bardzo,jesli chodzi o kase to ja jakies male kwoty moge w razie czego zadeklarowac
mysle ze dobrze by bylo zagnac tu wieecej ciotek takich co maja kontakty...rozne,na watku Swarzedza byl taki niesmialy Szaruś..w typie onka....nikt nie dawal szansy na dom ,watek byl i jakos nic
pomogly wydarzenia na FB....juz ma dom/ale tych wydarzen bylo kilka/ja nie potrafie zrobic ...ale jak ktoras umie to warto!!!!

Słusznie Ci się podoba :) Moje serce też kupiła :)
Ona ma tylko jedno wydarzenie na FB: http://www.facebook.com/event.php?eid=117426391679603#!/event.php?eid=147466548648467
i to już od dawna, bo co najmniej od lutego. Ile się przez tę dziewczynkę nauczyłam. Nawet FB mi nie straszne :) Żadnemu mojemu znajomu nie udało się mnie tam zaciągnąc :)

Posted

holmina napisał(a):
a moze allegro?dla Claudii?

Ja jej wykupuję co jakiś czas ogłoszenia gdzie się tylko da.
Allegro kilka razy robiła jej Agnieszka_K, ale chyba wszystkie się już skończyły. Ja nie umiem tego robić.
W ogóle dla mnie Allegro jest zupełnie nie do ogarnięcia :(
Jeżeli umiesz je zrobić, to byłabym wdzięczna :) Claudynka na pewno też :)

Posted

holmina napisał(a):
no i klops nie mam pojecia o Allegro....

:) Spoko :)

exploit-oi napisał(a):
Jakby co przy odrobinie czasu ja allegro mogę zrobić :)

To chyba Cię poprosimy, bo ciotka Agnieszka_K szaleje na innych wątkach, a do tego jest na wyjeździe :)

Marycha35 napisał(a):
Nocna zmiana u sunieczki:)

Brawo dla najwytrwalszych :) Ja wczoraj padłam równo o 0:00.

Posted

Scooby_Doo napisał(a):
jestem na zaproszenie holminy :) pozdrawiam :) i zaraz bede wklejac banerek Claudii u siebie :)

holmina napisał(a):
no Claudusia!siup do góry!na dobranoc

Bardzo Wam dziękuję Cioteczki :)
Miło jak będzie nas tu więcej, może ktoś zauważy Caludynkę słodzinkę :)
A i czasem bywa wesoło, bo Caludynka stara się jak umie, żeby zrobić sobie dobrą reklamę :)