Noemi1 Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 OK :) Zapytam kolegę, ktory miał psiaka z padaczką, a psiak przeżył 12 lat :) Quote
Noemi1 Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Dziś odwiedziny :) Zaraz jadę do Was sierściuchy :) Ktoś jeszcze chętny? Quote
Noemi1 Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 APSA byłam dziś z sunią 3łapką na spacerku :) Niczego się nie bała, sam przyszła do kraty,a wyciągał ją KWL :) Cały czas chciala głaski, przytulaśna z niej dziewczynka, jest przesłodka, wymiziałam ją ile się dało, ale faktycznie człapie bardzo słabo. Trochę poleżałysmy więc na trawce, a trochę pochodziłyśmy. W sumie pewnie z pół godzinki, a może i więcej :) Ale nie wiem jak sunia ma na imię :( Dzięki niej Saracen też się przeleciał. Spotkałyśmy też Panią, która sunię i mówiła, że ona była kiedyś w super kondycji. Jutro dorzucę zdjęcia Claudynki i tej suni :) Quote
Noemi1 Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Na początek kilka zdjęć Claudii z instukcją obrazkową jak poprawić urodę :) Chyba nie była to trudna lekcja? Quote
Noemi1 Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 A teraz Zoja :) To poniżej pasowałoby do Twojej serii, choć chciałam jej zrobić oczka :) Słodzinką jest niesamowitą :) Same buziaki i przytulanki :) Quote
Noemi1 Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Też tak dziś rano pomyślałam. Ona ma bardzo dużo z ogara :) Tylko zdecydowanie przyjemniejsze futerko :) Quote
Noemi1 Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Dzięki Fiera, że do nas zajrzałaś :laola: Quote
KWL Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Ano nareszcie :-) A napisałem tu bo już istniał szczwany plan B który zakładał Noemi i moją wycieczkę za Kraków:evil_lol: Iza mówi że misie się pieszczochają i są fajne, ale doświadczona już misiami od nas poczeka miesiąc zanim wyrazi opinię :diabloti: Quote
exploit-oi Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Misie ? które Misie ? te duuuuże Misie ? :P Jak rozumiem w niedzielę znajdzie się jakiś psiak na spacerek dla mnie ?:P ( szkoła , praca odwalone czas na przyjemności ) Quote
Agnieszka_K Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Claudia w błocie nie no bomba! mały prosiaczek:) Quote
Noemi1 Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 ALE SUPER WIEŚCI!!!!! A już się martwiłam, że Misie będą tam siedzieć kolejny tydzień, a tu po cichutku sobie pojechały :cool3: :lol: :jumpie: :cool2: :bye: Exploit-oi jasne, że się znajdą psiaki na spacerki :) Nareszcie może więcej ich wyjdzie, bo ostatnio jakoś mało było na spacerkach. Agnieszko, ucz się jak poprwić sobie urodę :) To była lekcja darmowa :) Quote
Noemi1 Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Byłam wczoraj u Claudynki :) Dziś wieczorkiem dorzucę zdjęcia, kilka chyba będzie błotnych :) Quote
Agnieszka_K Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='Noemi1']Byłam wczoraj u Claudynki :) Dziś wieczorkiem dorzucę zdjęcia, kilka chyba będzie błotnych :)[/QUOTE] takie moje ulubione:) kolejna instrukcja dbania o urodę:D Quote
Noemi1 Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Powtarzamy lekcję dbania o urodę, UWAGA TO OSTATNIA DARMOWA LEKCJA, proszę studiować dokładnie :) Fotograf tym razem skupił się na nauce, więc niektóre zdjęcia wyszły nieostre :) Najpierw delikatnie zanurzamy kończyny w płytszej wodzie, tworząc lekką bryzę... Następnie wchodzimy do głęszej i bardziej błotnistej wody... Robimy DUŻĄ bryzę, największą jaką potrafimy... Moża też po takiej wodzie pobiegać z dużym impetem... (nawet jest to wskazane!!!!) Wreszcie po dokładnym zamoczeniu całego ciała możemy przebiec po błotku, dla poprawienia jakości zabiegu... cdn... Quote
Noemi1 Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Nastepnie otrzepujemy z siebie nadmiar wody... (nie ma specjalnego powodu zwracać uwagi na otoczenie, bo jemu to przecież nie zaszkodzi) Spokojnie spacerujemy, aby zabieg się przyjął... (można robić miny) Nadmiar maseczki oblizujemy... Na koniec wydalamy z organizmu złogi (one nie służą urodzie) KONIEC LEKCJI :) :) :) Quote
Noemi1 Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 To prawda :) Najprawdziwsze i najnaturalniejsze :) Quote
bela51 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Czy Claudia dalej szuka domu ? MIalam dzisiaj telefon w sprawie adopcji młodej suni ONki , ale mieszkanie w bloku na piatym pietrze. Poza tym sunia musialaby tolerowac sunie - owczarkowatego mieszanca srednich rozmiarow i kota. Dom na razie nie sprawdzony, ale gdybyscie chcieli, moge kogos poprosic o wizyte . Quote
exploit-oi Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 kupiłam 120 tabletek preparatu na stawy dla Szpulki vel Skrętki. No i żarełko :) Psiska będą w niedzielę zadowolone :) Quote
exploit-oi Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 ps. Jak najbardziej Claudyśka nadal czeka , więc jeśli jest szansa to myślę że jak najbardziej . :) Quote
Noemi1 Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Bela51 ja chyba wiem, o którym zapytaniu mówisz. Myślałam nad tym. Claudia nadal jest bez domku, ale obawiam się o kota. Z drugą sunią, jeżeli dom ma doświadczenie mogłoby się udać, ale niestety Claudia jest zdecydowanie dominantką :( Mieszkanie w bloku, jak najbardziej do niej pasuje, bo zachowuje absolutną czystość. Jak był remont w boksie, to przez tydzień załatwiał się tylko raz dziennie na spacerze :) Quote
bela51 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Jesli Claudia jest dominantka, to chyba nie najlepsze miejsce dla niej. Rozmawialam z ta Panią, to starsza osoba i nie wiem czy zapanowalaby nad konfliktami dwoch suk. I jeszcze z kotem do kompletu. Quote
Noemi1 Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Jeżeli to starsza Pani, to ja też bym się jednak obawiała. Może nieco przesadzam, ale wydaje mi się, że Claudia, przynajmniej na początku potrzebuje doświadczonej ręki. Ona jest niezwykle inteligentna i odwzajemnia miłość, ale trzeba ją ogarnąć. Quote
Recommended Posts