Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 715
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My za Tobą cioteczko też. Napisz co u Uszatka, bo nawet w niedz. nie zdążyłam do niego zajrzeć, a siedziałam do 17:30 :( :( :(
Wogóle mnóstwa psiaków nie widziałam.
A Blanca ma dwa imiona: Umka vel Blanca :)
Byli w tę niedz. młodzi ludzie i bardzo się nią interesowali, ale mogą ją zabrać dopiero po wakacjach :(
A Szpulką interesuje się też inna cioteczka :) Ma dziewczyna powodzenie, jak na razie.

Posted

Uszak teoretycznie idzie do moich sąsiadów - tylko muszą zaliczyć uzdrowisko . Jeśli się uda to będzie bosko. Trzymam kciuki za Białaske i Szpulkę- dobrze że ktoś je zauważył :) . Jak tylko ogarnę sesję to przyjeżdżam . No i mam sporo żarcia dla psiaków. Leży i czeka na konsumpcję :))

Posted

To tym razem chyba się nie zmarnuje. Claudynka w tę niedz. wtrząchnęła 1,2 kg puszkę w ciągu chyba pół minuty :)
A rano dostała od Magdy 1,5 kg mokrej :)

Posted

Noemi1 napisał(a):
A Blanca ma dwa imiona: Umka vel Blanca :)
Byli w tę niedz. młodzi ludzie i bardzo się nią interesowali, ale mogą ją zabrać dopiero po wakacjach :(

Pojechali do domu, przemyśleli i ... wczoraj ją adoptowali :)

Posted

morisowa napisał(a):

Ale super wieści :klacz::Cool!::lilangel::sweetCyb::jumpie:
Ta bidulka nie dałaby rady w schronie.
Choć weszłam tu z zapartym tchem, że może ktoś zaadoptował Claudię :)
Ale i tak bardzo się cieszę :)

Posted

exploit-oi napisał(a):
Uszak teoretycznie idzie do moich sąsiadów - tylko muszą zaliczyć uzdrowisko . Jeśli się uda to będzie bosko.

morisowa napisał(a):

wracam w końcu na dogo a tu kolejny wątek z super wieściami!!!:)
bardzo bardzo się cieszę!
ja niestety w ten weekend wyjeżdzam, ale mam nadzieję, że może w następny uda mi się pojechać do pięknotek;)

Posted

długo się tymi dobrymi wieściami nie nacieszyłam..:( ale przynajmniej na tym wątku jest do przodu

P.S. Nina nie będzie operowana, lepiej niech przeczeka, nawet w klatce, niż ryzykować jej życiem;/
szukamy domu, który przetrzyma Nineczkę przez czas cieczki - ok. 3 tygodnie. może być krócej lub dłużej, bo to jej pierwsza cieczka!

Posted

Blanka/Umka jest grzeczna i kochana :) Już się ośmiela, uczestniczy w lekcjach gry na gitarze no i ludzie są z niej zadowolenie :)

Szpulka - z tą dysplazją to było tylko rzucone hasło, a o rtg miałam dopytać i w razie potrzeby prosić o zrobienie. Rtg było wcześniej. Sunia ma jedna łapę trochę krótszą, jedna łapa była zwichnięta w stawie biodrowym, druga poraniona w nadgarstku.

Posted

Jaśmin 5 lat stracił w schronisku. Teraz ma guza w głowie ale bardzo chce żyć! Dostał szansę, korzysta z każdej chwili w domowym hoteliku. Jest szczęśliwy.
Ale
brakuje kasy na karmę, kolejne badania, leki, które stale przyjmuje, suplementy poprawiające mu komfort życia....
Bardzo proszę o choć odwiedzenie wątku, kliknij baner wątku i/lub kociego bazarku !

Posted

morisowa napisał(a):
Blanka/Umka jest grzeczna i kochana :) Już się ośmiela, uczestniczy w lekcjach gry na gitarze no i ludzie są z niej zadowolenie :)

Szpulka - z tą dysplazją to było tylko rzucone hasło, a o rtg miałam dopytać i w razie potrzeby prosić o zrobienie. Rtg było wcześniej. Sunia ma jedna łapę trochę krótszą, jedna łapa była zwichnięta w stawie biodrowym, druga poraniona w nadgarstku.

Super wieści od UMKI/Blanki :) Ludize wydają się być fajni, więc może dziewczynka dobrze trafiła.

Biedna Szpulka. A czy ona już lepiej chodzi? Zresztą w niedz. sama zobaczę. Mnie się wydawało jakoby było troszkę lepiej :)

Posted

Jestem na zaproszenie Noemi1 :)
Piękna ta Klaudunia, szkoda , że taka biedulka bez domku:(
Będę zaglądała, żeby pewna ciotka nie musiała " na tym wątku gadać sama do siebie" ;)

Posted

Noemi1 napisał(a):
Bardzo Ci dziekuję, bo naprawdę gadam już sama ze sobą :)
A może to już starość ???

Hi hi hi, na starą to Ty nie wyglądasz :)

Posted

I tradycyjnie jak co poniedziałek zdjęcia Claudii z wczorajszego spaceru :)

Tym razem wzięłam się za nauczanie Claudynki, że nie wolno atakować psiaków na spacerze. Muszę przyznać, że to pojętna bestia. Wystarczy się zatrzymać, powiedzieć, że nie wolno i troszkę ją przytulić. Natychmiast się uspokaja i udaje, że nie widzi przechodząych psów :)
W następnym poście wrzucę kolaż psiaków, które wczoraj były ze mną na spacerze :)