Noemi1 Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 Kochani, Claudynka miała dzisiaj popołudniu zrobioną sterylizację :) Miejmy nadzieję, że dziewczyna czuje się dobrze. TRZYMAJCIE MOCNO KCIUKI. Oby sobie niczego nie lizała, gryzła itp. Wreszcie przynajmniej porody ma z głowy :) Zaraz zmienię jej opis. W niedzielę postaram się ją odwiedzić, chociaż na razie przebywa w szpitalu i nie wiem czy mi się to uda. Quote
Agnieszka_K Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Noemi1 napisał(a):Kochani, Claudynka miała dzisiaj popołudniu zrobioną sterylizację :) Miejmy nadzieję, że dziewczyna czuje się dobrze. TRZYMAJCIE MOCNO KCIUKI. Oby sobie niczego nie lizała, gryzła itp. Wreszcie przynajmniej porody ma z głowy :) Zaraz zmienię jej opis. W niedzielę postaram się ją odwiedzić, chociaż na razie przebywa w szpitalu i nie wiem czy mi się to uda. Claudynko zdrowiej bo ja może jeszcze koleżankę do Ciebie w odwiedziny w niedzielę ściągnę;) Quote
Noemi1 Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 Ale byłoby super, bo KWL w niedz. chyba nie będzie, a więc mało rączek do spacerków. Quote
Martika&Aischa Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Piękna sunieczka :) i na tych zdjęciach taka grzeczniutka i lgnąca do człowieka !!! Musi się udać znaleźć domek po prostu musi !!! Quote
Agnieszka_K Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Piękna sunieczka :) i na tych zdjęciach taka grzeczniutka i lgnąca do człowieka !!! Musi się udać znaleźć domek po prostu musi !!! musi musi tylko na razie nikt się nie odzywa, Noemi chyba trzeba jej ogłoszenia powtórzyć, ale to jutro nacykamy zdjęć i wtedy;) Quote
Noemi1 Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 Jak nam się uda z rekowanlestentką zobaczyć :( Wiem już, że na spacerek nie ma szans póki jest w szpitalu. Zresztą i do adopcji jej też teraz nie wydadzą, trzeba będzie z tydzień zaczekać, aż wyjdzie ze szpitala. Quote
Agnieszka_K Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Noemi1 napisał(a):Jak nam się uda z rekowanlestentką zobaczyć :( Wiem już, że na spacerek nie ma szans póki jest w szpitalu. Zresztą i do adopcji jej też teraz nie wydadzą, trzeba będzie z tydzień zaczekać, aż wyjdzie ze szpitala. o kurcze...:( szkoda strasznie właśnie przecież i tak zdjęć w kaftanie nie zrobimy;) ale jedziemy w ogóle? Quote
Noemi1 Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 Ja jadę na bank, jest przecież cała reszta bandy, a liczę, że jednak uda się także chociaż pomiziać Claudynkę :) Quote
Noemi1 Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Piękna sunieczka :) i na tych zdjęciach taka grzeczniutka i lgnąca do człowieka !!! Musi się udać znaleźć domek po prostu musi !!! Bo Claudynka to aniołek, z takimi małymi dobrze ukrytymi różkami :diabloti: Quote
Noemi1 Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 Agnieszko_K, mój ekspercie, zrobiłam nowe banerki dla Claudii, ale nie wiem co wybrać. Możesz mi pomóc? Proszę :) :) :) Quote
Noemi1 Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 Przerobiłam na zielono, bo to w końcu kolor nadziei :) Dziękujemy Martika@Aischa, że z nami jesteś, i bardzo dziękuję za rady :) Quote
Agnieszka_K Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 zadzwonię kochana jutro jak wstanę to się umówimy... niestety jutro moja kumpela odpada-przyziemne sprawy -imieniny teściowej przyszłej-nie udało jej się wymigać, choć bardzo chciała z nami jechać;) wesoła ekipko - nadchodzimy!:) Quote
Noemi1 Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 Zaraz do Was dojedziemy :) Już się zbieram :) Quote
Agnieszka_K Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Noemi1 napisał(a):Zaraz do Was dojedziemy :) Już się zbieram :) ja też się zbieram w popłochu;) Quote
Noemi1 Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 Ale dogomaniaczki :) Nie mogą odejść od kompa :) Quote
Martika&Aischa Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 To ja podrzucę do góry piękną sunieczkę !!!!!!!:multi: Quote
Noemi1 Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 :loveu: DZIĘKUJEMY PIĘKNIE Martiko :loveu: Claudia jest super zdycyplinowaną rekonwalestentką :) Nic sobie nie wylizuje i nie wygryza, nie trzeba jej było zakladać nawet kołnierza czy ubranka pooperacyjnego. Po wczorajszych oględzinach: wszystko pieknie się goi i być może już dziś Claudia wróci do swojego boksu :) Niestety znowu nie udalo się zrobić zdjęć, ale może uda mi się w tygodniu do niej podjechać i wtedy porobię nowe fotki. Quote
Agnieszka_K Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 zdjęcia ekipy od Claudynki :) padał deszcz, słoneczka nie było, ale i tak cykałyśmy:) RITA Quote
Recommended Posts