Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 715
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani, Claudynka miała dzisiaj popołudniu zrobioną sterylizację :) Miejmy nadzieję, że dziewczyna czuje się dobrze. TRZYMAJCIE MOCNO KCIUKI.
Oby sobie niczego nie lizała, gryzła itp. Wreszcie przynajmniej porody ma z głowy :) Zaraz zmienię jej opis.
W niedzielę postaram się ją odwiedzić, chociaż na razie przebywa w szpitalu i nie wiem czy mi się to uda.

Posted

Noemi1 napisał(a):
Kochani, Claudynka miała dzisiaj popołudniu zrobioną sterylizację :) Miejmy nadzieję, że dziewczyna czuje się dobrze. TRZYMAJCIE MOCNO KCIUKI.
Oby sobie niczego nie lizała, gryzła itp. Wreszcie przynajmniej porody ma z głowy :) Zaraz zmienię jej opis.
W niedzielę postaram się ją odwiedzić, chociaż na razie przebywa w szpitalu i nie wiem czy mi się to uda.

Claudynko zdrowiej bo ja może jeszcze koleżankę do Ciebie w odwiedziny w niedzielę ściągnę;)

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Piękna sunieczka :) i na tych zdjęciach taka grzeczniutka i lgnąca do człowieka !!! Musi się udać znaleźć domek po prostu musi !!!

musi musi tylko na razie nikt się nie odzywa,

Noemi chyba trzeba jej ogłoszenia powtórzyć, ale to jutro nacykamy zdjęć i wtedy;)

Posted

Jak nam się uda z rekowanlestentką zobaczyć :(
Wiem już, że na spacerek nie ma szans póki jest w szpitalu. Zresztą i do adopcji jej też teraz nie wydadzą, trzeba będzie z tydzień zaczekać, aż wyjdzie ze szpitala.

Posted

Noemi1 napisał(a):
Jak nam się uda z rekowanlestentką zobaczyć :(
Wiem już, że na spacerek nie ma szans póki jest w szpitalu. Zresztą i do adopcji jej też teraz nie wydadzą, trzeba będzie z tydzień zaczekać, aż wyjdzie ze szpitala.

o kurcze...:( szkoda strasznie właśnie przecież i tak zdjęć w kaftanie nie zrobimy;)
ale jedziemy w ogóle?

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Piękna sunieczka :) i na tych zdjęciach taka grzeczniutka i lgnąca do człowieka !!! Musi się udać znaleźć domek po prostu musi !!!

Bo Claudynka to aniołek, z takimi małymi dobrze ukrytymi różkami :diabloti:

Posted

zadzwonię kochana jutro jak wstanę to się umówimy... niestety jutro moja kumpela odpada-przyziemne sprawy -imieniny teściowej przyszłej-nie udało jej się wymigać, choć bardzo chciała z nami jechać;)

wesoła ekipko - nadchodzimy!:)

Posted

:loveu: DZIĘKUJEMY PIĘKNIE Martiko :loveu:
Claudia jest super zdycyplinowaną rekonwalestentką :)
Nic sobie nie wylizuje i nie wygryza, nie trzeba jej było zakladać nawet kołnierza czy ubranka pooperacyjnego. Po wczorajszych oględzinach: wszystko pieknie się goi i być może już dziś Claudia wróci do swojego boksu :)
Niestety znowu nie udalo się zrobić zdjęć, ale może uda mi się w tygodniu do niej podjechać i wtedy porobię nowe fotki.