Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 960
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W takim razie musicie tych gości zaprosić na stałe;) Żartowałam - Gusiulska w końcu znajdzie swoją stałą przystań.
Grazia na pewno z sympatii suczynce takie same imię nadała.

Posted

Basia1244 napisał(a):
A ja zmieniłam tytuł i wstępniaka - niech się coś wreszcie ruszy!

Zauważyłam , może coś pomoże.Oby, bo jeszcze żadna sunia nie siedziała tyle u nas. Co prawda mój mąż powiedział po informacji ,że dałam ogłoszenie do Metra, że mała może jeszcze by mogła u nas trochę pobyć.
Gusia bardzo boi się burzy.Przed chwilą mocno u nas zagrzmiało i wpadła z piskiem pod łóżko i nie chce wyjść. Co ona biedulka musiała przechodzić w czasie burzy podczas swojej tułaczki.
Szkoda,że ta druga sunia ma na imię Gusia.No ale cóż. nie wykupiłam patentu.

Posted

Patmol napisał(a):
Caillou tez by chciała :evil_lol: ale ja jestem twarda :diabloti:

a moje wszystkie psiuty z nami w łózku śpią :)
czasami jest ciasno, ale... nie wyobrażam sobie spania na miękkim łózku, a psiaki w posłankach - o nie :)

Gusiu, uciekaj juz do swojego domku :)

Posted

:diabloti:a ja sobie wyobrażam
dzisiaj się obudziłam z kotem na plecach :evil_lol: a Caillou leżała obok kota, tak upchana, żeby go nie dotykać - żeby nie zaczął protestować na jej obecność i jej nie wydał

Posted

Witaj Gusieńko :)

... eee, nie zasiedziała się tak bardzo, nasze dwie tymczasowiczki były u nas po 10 miesięcy, jedna ma kochający domek w stolicy (Lenka), a druga (Dosia) jeszcze czeka.

Nigdy nie wiadomo kiedy, ale zawsze znajdują ... domki swojego psiaka, a psiaki miłość i zaufanie :)

Posted

Niby tak, ale szkoda takiego DT jak u Poker.
A teraz kicha...Miejsce tymczasowe przyblokowane i nikt nowy sie nie załapie....
Gusieńka sie przywiazuje,Poker zakochuje...a nie o to chodzi.

Posted

dorota k. napisał(a):
Dzień Dobry :) Widać Gusławie nie spieszy się opuszczać super chaty. Cierpliwie czeka na lepszą.

Problem w tym ... czy lepsza istnieje ??? :evil_lol:

Posted

Ewanka napisał(a):
Problem w tym ... czy lepsza istnieje ??? :evil_lol:

Pewnie istniej, musimy poczekać.

Wczoraj były w pobliżu nas fajerwerki na weselu.Były bardzo głośne i gwałtowne, jakby coś za oknem wybuchło.
Gusia zbiegała po schodach z takim krzykiem rozpaczy,że myślałam ,że i jej i nam serce pęknie. Złapałam ją , przytuliłam, dygotała ze strachu.Potem mąż leżał z nią pod biurkiem i masował jej uszki ,żeby nie słyszała huku.Biedna malutka.

Posted

Patmol napisał(a):
:diabloti:a ja sobie wyobrażam
dzisiaj się obudziłam z kotem na plecach :evil_lol: a Caillou leżała obok kota, tak upchana, żeby go nie dotykać - żeby nie zaczął protestować na jej obecność i jej nie wydał

My często się budizmy z 1.kotem na głowach, 2. w nogach albo pod kołdrą i obok Gusia.

Posted

my z TZ śpimy z 3 psami :)
choć ostatnio jak są upały to psiaki porozwalane na parkiecie leżą - tam chłodniej im :)

Gusieńka znajdzie domek - to kwestia czasu :)
U mnie z moją tymczasowiczką jest tak, że szukam jej domku, robię ogłoszenia, ale... ale nie wiem, czy chcę by ona domek inny znalazła :)
i chyba dlatego nikt nie dzwoni :)