Poker Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 [quote name='Patmol']zobaczcie http://www.dogomania.pl/threads/211099-Gusia-malutka-dziewusia-bez-domku-i-przyjacio%C5%82-sama-na-szlaku też Gusia i nawet troskę podobna ;) widziałam , szczególnie imię :mad: Quote
Basia1244 Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 Też mnie imię zmyliło - wchodzę na watek obcej Gusi i już chciałam pisać - a to - normalnie kradzież imienia :), a nasza Gusława wrocławianka do domu sio! Quote
Poker Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Gusia po wyjeździe tylu osób wróciła do poprzedniego zachowania.Z tego wniosek ,że ona naprawdę potrzebuje zmiany domu. Ona chyba teraz chce tłok mieć wokół siebie. Jestem dumna i blada, bo zrobiła jej ogłoszenie w METRO :multi: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia Zobaczymy kiedy wydrukują. Quote
Basia1244 Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 A ja zmieniłam tytuł i wstępniaka - niech się coś wreszcie ruszy! Quote
dorota k. Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 W takim razie musicie tych gości zaprosić na stałe;) Żartowałam - Gusiulska w końcu znajdzie swoją stałą przystań. Grazia na pewno z sympatii suczynce takie same imię nadała. Quote
Poker Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Basia1244 napisał(a):A ja zmieniłam tytuł i wstępniaka - niech się coś wreszcie ruszy! Zauważyłam , może coś pomoże.Oby, bo jeszcze żadna sunia nie siedziała tyle u nas. Co prawda mój mąż powiedział po informacji ,że dałam ogłoszenie do Metra, że mała może jeszcze by mogła u nas trochę pobyć. Gusia bardzo boi się burzy.Przed chwilą mocno u nas zagrzmiało i wpadła z piskiem pod łóżko i nie chce wyjść. Co ona biedulka musiała przechodzić w czasie burzy podczas swojej tułaczki. Szkoda,że ta druga sunia ma na imię Gusia.No ale cóż. nie wykupiłam patentu. Quote
Basia1244 Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 Też mnie to imię zmyliło - jakoś tak.... dwie Gusie mi nie leżą :), ale trudno. Naszą Gusławę trzeba wypromować za wszelką ceną! Quote
Patmol Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 po prostu imię jest śliczne i wszystkim się podoba Quote
Akrum Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Patmol napisał(a):Caillou tez by chciała :evil_lol: ale ja jestem twarda :diabloti: a moje wszystkie psiuty z nami w łózku śpią :) czasami jest ciasno, ale... nie wyobrażam sobie spania na miękkim łózku, a psiaki w posłankach - o nie :) Gusiu, uciekaj juz do swojego domku :) Quote
Patmol Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 :diabloti:a ja sobie wyobrażam dzisiaj się obudziłam z kotem na plecach :evil_lol: a Caillou leżała obok kota, tak upchana, żeby go nie dotykać - żeby nie zaczął protestować na jej obecność i jej nie wydał Quote
Ewanka Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Witaj Gusieńko :) ... eee, nie zasiedziała się tak bardzo, nasze dwie tymczasowiczki były u nas po 10 miesięcy, jedna ma kochający domek w stolicy (Lenka), a druga (Dosia) jeszcze czeka. Nigdy nie wiadomo kiedy, ale zawsze znajdują ... domki swojego psiaka, a psiaki miłość i zaufanie :) Quote
togaa Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Niby tak, ale szkoda takiego DT jak u Poker. A teraz kicha...Miejsce tymczasowe przyblokowane i nikt nowy sie nie załapie.... Gusieńka sie przywiazuje,Poker zakochuje...a nie o to chodzi. Quote
Poker Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Przygadał kocioł garnkowi, mam na myśli sytuację z Lolusiem. Quote
dorota k. Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Dzień Dobry :) Widać Gusławie nie spieszy się opuszczać super chaty. Cierpliwie czeka na lepszą. Quote
Ewanka Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 dorota k. napisał(a):Dzień Dobry :) Widać Gusławie nie spieszy się opuszczać super chaty. Cierpliwie czeka na lepszą. Problem w tym ... czy lepsza istnieje ??? :evil_lol: Quote
Poker Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Ewanka napisał(a):Problem w tym ... czy lepsza istnieje ??? :evil_lol: Pewnie istniej, musimy poczekać. Wczoraj były w pobliżu nas fajerwerki na weselu.Były bardzo głośne i gwałtowne, jakby coś za oknem wybuchło. Gusia zbiegała po schodach z takim krzykiem rozpaczy,że myślałam ,że i jej i nam serce pęknie. Złapałam ją , przytuliłam, dygotała ze strachu.Potem mąż leżał z nią pod biurkiem i masował jej uszki ,żeby nie słyszała huku.Biedna malutka. Quote
Poker Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Patmol napisał(a)::diabloti:a ja sobie wyobrażam dzisiaj się obudziłam z kotem na plecach :evil_lol: a Caillou leżała obok kota, tak upchana, żeby go nie dotykać - żeby nie zaczął protestować na jej obecność i jej nie wydał My często się budizmy z 1.kotem na głowach, 2. w nogach albo pod kołdrą i obok Gusia. Quote
Anula Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 My też mamy sublokatorka w łóżku,ma swoją już poduszkę przydziałową bo nie sposób było spać na jednym boku. Quote
Akrum Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 my z TZ śpimy z 3 psami :) choć ostatnio jak są upały to psiaki porozwalane na parkiecie leżą - tam chłodniej im :) Gusieńka znajdzie domek - to kwestia czasu :) U mnie z moją tymczasowiczką jest tak, że szukam jej domku, robię ogłoszenia, ale... ale nie wiem, czy chcę by ona domek inny znalazła :) i chyba dlatego nikt nie dzwoni :) Quote
dorota k. Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Dołączam się do pozdrowień :) Z burzą też może być problem. Quote
Poker Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Już się podłamuję,żadnego zainteresowania sunią. A ona jest coraz fajniejsza, coraz odważniejsza. Quote
Basia1244 Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 a gissele4 nie podesłała żadnych chętnych po swojej psicy? ponoć tam było spore zainteresowanie i gdzie one ogłaszają? Quote
Recommended Posts