Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 960
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy wiernym cioteczkom za odwiedziny i ogłoszenia.
O 22.30 to nasze psy jeszcze przed ostatnim nocnym spacerkiem.
Niestety,żadnych telefonów.
Za kilka dni dojedzie do nas cała 5.osobowa rodzina córki + ich sunia. Będzie więc w domu na stałe 7 ludziów, 4 piesy i 2 koty.
A w porywach będzie 10 do 12 ludziów. Damy radę. Będzie wesoło. Tylko kotów trzeba będzie pilnować, no i Gusi ,żeby nie wybrały wolności.

Posted

przed chwilą dzwoniła 17.letnia dziewczyna z Rybnika, bo chciała psa dla kolegi. Mam nadzieję ,że ją zniechęciłam mówiąc o wizycie przedadopcyjnej .
A teraz przyznać się kto wywiesił ogłoszenie o Gusi w sklepie zoologicznym w Rybniku ?:crazyeye:

Posted

Poker napisał(a):
Dziękujemy wiernym cioteczkom za odwiedziny i ogłoszenia.
O 22.30 to nasze psy jeszcze przed ostatnim nocnym spacerkiem.
Niestety,żadnych telefonów.
Za kilka dni dojedzie do nas cała 5.osobowa rodzina córki + ich sunia. Będzie więc w domu na stałe 7 ludziów, 4 piesy i 2 koty.
A w porywach będzie 10 do 12 ludziów. Damy radę. Będzie wesoło. Tylko kotów trzeba będzie pilnować, no i Gusi ,żeby nie wybrały wolności.

No to tłoczno będzie - Guśka zmiataj do domu!

Posted

Poker napisał(a):
przed chwilą dzwoniła 17.letnia dziewczyna z Rybnika, bo chciała psa dla kolegi. Mam nadzieję ,że ją zniechęciłam mówiąc o wizycie przedadopcyjnej .
A teraz przyznać się kto wywiesił ogłoszenie o Gusi w sklepie zoologicznym w Rybniku ?:crazyeye:

Ja w Rybniku nie, ale na osiedlu kosmonautów to ja :)

Posted

Lucyna napisał(a):
dzisiejsza praca 13 sztuk :lol:

razem 45 ogłoszeń i allegro - póki co koniec i powodzenia Gusławo - może tym razem będzie szczęśliwie :p

Bardzo , bardzo dziękujemy, może tym razem ktoś zawiesi oko na niej i straci dla niej serducho.

Posted

Gusieńko, ale będziesz miała dużo ludziów w domu, ciekawe jak się będziesz zachowywała... może dzięki temu jeszcze bardziej się otworzy??

Gusia, troszkę na twoim wątku za "offuje" i zaproszę cioteczki na BAZAREK z ręcznie robionymi pokrowcami na telefony komórkowe i nie tylko - na spłatę długu naszej Fifki

Posted

[quote name='dorota k.']Czary mary..... Gusiulska pokazuj się Dziewczynko..... Bedzie dobrze, musi być..... Nasza Cyrka około 1,5 roku czekała......[/QUOTE]
Ojej , nie strasz, bo Gusia już całkiem się zakorzeni.

Dziękuję za zmianę tytułu, który jest trochę na wyrost mimo ,że Gusia coraz mniej się boi . Dziś nawet zeszła na dół ze swojego azylu na piętrze , mimo że w domu pojawił się Tajfunek i obca pani.

Wczoraj był telefon w sprawie Gusi( z Allegro) z Łodzi.
Rozmawiałam z panią ok. godziny. Pani chce sunię do towarzystwa dla swojej 2,5. letniej westki. Ale boi sie ,że biała będzie zazdrosna i miałam wrażenie ,że była to raczej rozmowa o psach niż zdecydowana chęć na Gusię z powodu zauroczenia nią. Nie robię więc sobie nadziei, a poza tym nie poczułam ,że to TEN domek.Ale może pozory mylą. Zobaczymy czy pani się odezwie. W razie czego wie o wizycie PA i zgadza się na nią.

Posted

Niekiedy rozmowa przez telefon jest myląca,miałam taki przypadek osobiście.Najlepiej domek sprawdzić i będzie wiadomo na 100% czy to ten domek.

Posted

Goście przyjeżdżają jutro.
Zawsze daję szansę domkowi ,ale tak się składa ,że na razie po rozmowie telefonicznej nie pomyliłam się . Jak domek jeszcze raz sie odezwie , to oproszę o wizytę przedadopcyjną.
Martwi mnie to ,że pani nie ma w domu 9 godzin.