Basia1244 Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 :) i bardzo dobrze! musimy zrobić jej rozgłos, bo taka fajniutka malizna i "utknięta" w dt :( Quote
Ewanka Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Witaj Gusieńko Gusławo :) ... mam nadzieję, że już nie siurasz w domu i jesteś szczęśliwa, bo Pańcio wrócił :) ... tylko ten milczący telefon :roll: Moze teraz się coś ruszy , upały nieco zelżały, to może ludziska się zreflektują, że taka śliczna sunia czeka :p Quote
dorota k. Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 U nas upały trwają nadal. Gusława do domciu stałego czas. Quote
togaa Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 A u nas codziennie leje i burze. Splesniejemy tu niedługo wszyscy od tej wilgoci... Gusieńko, taka jestes malutka że aż niewidzialna ? Quote
Akrum Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Poker u mnie też posucha... Kropka siedzi jak siedziała... zero telefonów... Już zaczynam powątpiewać że ktokolwiek zadzwoni... Gusia jest super psiakiem, uwielbiam takie. Szkoda, że nikt poza nami na dogo nie docenia jej uroku i nie chce ofiarować domku. Quote
Lucyna Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 a co u Was słychać? odnowiłam Gusi allegro :roll: Quote
dorota k. Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 No właśnie... co tam u Gusiastej słychać..... Quote
dreag Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Przepraszam za offa:oops:. Zapraszam na wątek bezdomnego psiaka: http://www.dogomania.pl/threads/2091...0#post17034480 i na bazarek dla niego:cool3: http://www.dogomania.pl/threads/2091...iaka-20VI-g.20 Pozdrawiam:lol: Quote
Poker Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 U nas nie dzieje się nic godnego uwagi.Gusia po staremu, no może ciut postępy robi, bo zaczyna merdać ogonkiem do obcych osób i niektórym daje się pogłaskać. Tajfunka nadal omija szerokim łukiem. A telefonów nietu. Tracę pomału nadzieję. Lucynko, dziękuję za wznowienie Allegro. Wysłałam ogłoszenie do Wyborczej , ale jeszcze się nie ukazało. Zapomniałam jak się robi w Metro i nie wychodzi mi.Czy ktoś potrafi ? Quote
Patmol Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 witam się u ślicznej daje się głaskać dzieciom czy dorosłym? proszę o więcej wieści i o zdjęcia Quote
dorota k. Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 A ja cały czas trzymam kcikasy za Gusiastą i wierzę, że super domek znajdzie. Quote
Poker Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Gusińska przed Tajfunkiem ucieka, ale przed nim wszystkie zwierza uciekają. Przed 4,5 l.wnusią już tak nie zwiewa. Wieści nowych nie ma ,a ja nie umiem barwnie pisać. Całe życie pisałam krótko i węzełkowato. Może porobię zdjęcia. Gusia się nie pogniewa jak tu wkleję link do mojego kwiatowego bazarku http://www.dogomania.pl/threads/209433-Kwiaty-domowe-na-sp%C5%82at%C4%99-reszty-d%C5%82ugu-ps%C3%B3w-u-ULV.Odbi%C3%B3r-we-Wroc%C5%82awiu.Do-17.06.g.22.?p=17054553#post17054553 Quote
Patmol Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 to proszę codziennie o wieści krótkie i węzełkowate Quote
Akrum Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 przyszłam odwiedzić GUsie i zobaczyć jak się sprawy mają, ale widzę, że taka sama posucha co do telefonów, jak w sprawie mojej tymczasowiczki... Quote
AgusiaP Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Ja też przyszłam w odwiedziny do Gusieńki tzn. jestem praktycznie zawsze z Wami , ale cichutko ;) Quote
Poker Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Miło ,że nas odwiedzacie . Ja Was też po cichu odwiedzam. Gusińska normalnie, kocha pańcia . On dba o jej wysadzanie regularnie, daje smakołyki , mizia ją .Ja też ją dopieszczam i właściwie to do mnie wskakuje rano i wieczorem, wywala się kołami do góry i daje buziaki. Niestety w domu jest krnąbrna i nie chce podchodzić na zawołanie.Natomiast na spacerze przychodzi na zawołanie i to radośnie ( oczywiście jest na długiej smyczy). Okropnie histeryzuje na widok innych i psów, o wiewiórkach nie wspominając. Quote
dorota k. Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 He, he, widzę, że wszystkie Wasze Dziewczyny kochają pańcia :) Quote
Patmol Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 kto się oprze wiewiórkom? u nas wiewiórki, jak jesteśmy na porannym spacerze, to sobie wolno spacerują alejkami w parku po dwie jakby pogrążone w rozmowie no, wiem że dość wcześnie chodzimy na spacer ale wiewiórki tez by mogły trochę uważać na psy:mad: ja przez nie nerwicy porannej dostanę:oops: Quote
Ewanka Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Witaj Gusinko :) ... trzymam kciuki za dobry dom, ale gdzie ci będzie tak dobrze jak u Pańciostwa Pokerów :p Quote
Poker Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Wkurzyłam się dziś z lekka na Wyborczą.Nie dość ,że nie zamieścili zdjęcia, to jeszcze zmienili treść wyrzucając jedną z najważniejszych informacji o jej wielkości.A przecież wielkość często decyduje o adopcji. Będę jeszcze raz pisać z prośbą , by zostawili tę informację. Quote
NikaEla Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Poker napisał(a):Wkurzyłam się dziś z lekka na Wyborczą.Nie dość ,że nie zamieścili zdjęcia, to jeszcze zmienili treść wyrzucając jedną z najważniejszych informacji o jej wielkości.A przecież wielkość często decyduje o adopcji. Będę jeszcze raz pisać z prośbą , by zostawili tę informację. czytałam ogłoszenia i jakoś Gusi nie rozpoznałam w nich Quote
Poker Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Jest na 100%, imienia też nie podali :mad: ,ale numer swojego telefonu rozpoznałam :evil_lol: Quote
NikaEla Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Poker napisał(a):Jest na 100%, imienia też nie podali :mad: ,ale numer swojego telefonu rozpoznałam :evil_lol: jasne, tylko że po tekście nie poznałam :) Quote
Akrum Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 dzień dobry Gusia - przychodzę w odwiedziny popatrzeń, czy po ogłoszeniu w Wyborczej coś się ruszyło, ale wieści brak, więc telefonów pewnie też :( Quote
Recommended Posts