Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 960
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Gusieńko Gusławo :)
... mam nadzieję, że już nie siurasz w domu i jesteś szczęśliwa, bo Pańcio wrócił :) ... tylko ten milczący telefon :roll:
Moze teraz się coś ruszy , upały nieco zelżały, to może ludziska się zreflektują, że taka śliczna sunia czeka :p

Posted

A u nas codziennie leje i burze. Splesniejemy tu niedługo wszyscy od tej wilgoci...

Gusieńko, taka jestes malutka że aż niewidzialna ?

Posted

Poker u mnie też posucha... Kropka siedzi jak siedziała... zero telefonów...
Już zaczynam powątpiewać że ktokolwiek zadzwoni...

Gusia jest super psiakiem, uwielbiam takie. Szkoda, że nikt poza nami na dogo nie docenia jej uroku i nie chce ofiarować domku.

Posted

U nas nie dzieje się nic godnego uwagi.Gusia po staremu, no może ciut postępy robi, bo zaczyna merdać ogonkiem do obcych osób i niektórym daje się pogłaskać. Tajfunka nadal omija szerokim łukiem.
A telefonów nietu. Tracę pomału nadzieję.
Lucynko, dziękuję za wznowienie Allegro. Wysłałam ogłoszenie do Wyborczej , ale jeszcze się nie ukazało. Zapomniałam jak się robi w Metro i nie wychodzi mi.Czy ktoś potrafi ?

Posted

Gusińska przed Tajfunkiem ucieka, ale przed nim wszystkie zwierza uciekają. Przed 4,5 l.wnusią już tak nie zwiewa.
Wieści nowych nie ma ,a ja nie umiem barwnie pisać. Całe życie pisałam krótko i węzełkowato.
Może porobię zdjęcia.
Gusia się nie pogniewa jak tu wkleję link do mojego kwiatowego bazarku http://www.dogomania.pl/threads/209433-Kwiaty-domowe-na-sp%C5%82at%C4%99-reszty-d%C5%82ugu-ps%C3%B3w-u-ULV.Odbi%C3%B3r-we-Wroc%C5%82awiu.Do-17.06.g.22.?p=17054553#post17054553

Posted

przyszłam odwiedzić GUsie i zobaczyć jak się sprawy mają, ale widzę, że taka sama posucha co do telefonów, jak w sprawie mojej tymczasowiczki...

Posted

Miło ,że nas odwiedzacie . Ja Was też po cichu odwiedzam.
Gusińska normalnie, kocha pańcia . On dba o jej wysadzanie regularnie, daje smakołyki , mizia ją .Ja też ją dopieszczam i właściwie to do mnie wskakuje rano i wieczorem, wywala się kołami do góry i daje buziaki.
Niestety w domu jest krnąbrna i nie chce podchodzić na zawołanie.Natomiast na spacerze przychodzi na zawołanie i to radośnie ( oczywiście jest na długiej smyczy).
Okropnie histeryzuje na widok innych i psów, o wiewiórkach nie wspominając.

Posted

kto się oprze wiewiórkom?
u nas wiewiórki, jak jesteśmy na porannym spacerze, to sobie wolno spacerują alejkami w parku
po dwie
jakby pogrążone w rozmowie
no, wiem że dość wcześnie chodzimy na spacer
ale wiewiórki tez by mogły trochę uważać na psy:mad:
ja przez nie nerwicy porannej dostanę:oops:

Posted

Wkurzyłam się dziś z lekka na Wyborczą.Nie dość ,że nie zamieścili zdjęcia, to jeszcze zmienili treść wyrzucając jedną z najważniejszych informacji o jej wielkości.A przecież wielkość często decyduje o adopcji.
Będę jeszcze raz pisać z prośbą , by zostawili tę informację.

Posted

Poker napisał(a):
Wkurzyłam się dziś z lekka na Wyborczą.Nie dość ,że nie zamieścili zdjęcia, to jeszcze zmienili treść wyrzucając jedną z najważniejszych informacji o jej wielkości.A przecież wielkość często decyduje o adopcji.
Będę jeszcze raz pisać z prośbą , by zostawili tę informację.

czytałam ogłoszenia i jakoś Gusi nie rozpoznałam w nich

Posted

dzień dobry Gusia - przychodzę w odwiedziny popatrzeń, czy po ogłoszeniu w Wyborczej coś się ruszyło, ale wieści brak, więc telefonów pewnie też :(