Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

My zamykamy sypialnię ,ale to już było po wieczornym ,a właściwie nocnym spacerze i szliśmy się po kolei kąpać. Nalała , zmieniliśmy pościel i po 20. minutach znowu było bajoro. Ona ponad miesiąc nie lała.Teraz jej wróciło i mam nieodparte wrażenie ,że to stres z powodu wyjazdów pańcia.
Zmieniamy wszystko po siuraniu, więc chyba tych śladów biologicznych nie ma.
Nie ma takiej opcji, by Gusia została u nas.Będzie dotąd , dopóki nie znajdzie DS.
Na razie jestem bardzo zmęczona problemami rodzinnymi i nie wiem kiedy i jaki będzie ich koniec.
Gdy mąż wyjeżdża, to rano i w nocy gonię z psami , gdy mały jeszcze śpi.A po południu idziemy w 5. na spacer,Mały w wózku i ja z 3.psami.Ludzie gapią się jak na dziwadło.

• Replies 960
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patmol napisał(a):
a w Legnicy dużo ludzi ma dwa lub nawet trzy psy
ja, z jednym, niedługo będę nietypowa :diabloti:

To weź moją Guśkę do kompletu.Ona uwielbia koty .

Posted

OSTRZEŻENIE z FB.
"Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz
C. lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"

Posted

Gusia się miewa jak Gusława. Nalała na ogrodowy parasol, który schowałam w salonie przed wichurą.
Robi małe postępy, wczoraj nie uciekała jak szalona przed 4.letnią wnusią i moją córką. Przed Tajfunkiem nadal ucieka i to tak bardzo ,ze gotowa jest zeskoczyć z wysokości 3 m !!!
Je dobrze , koopa też obficie. Macha ogonkiem i drze paszczę na całą okolicę , gdy widzi psa nawet z bardzo daleka. Ale ona chce się zapoznać, bo po powąchaniu się , przestaje jazgotać. I jest prawdziwym psem na wiewiórki i wszelkie ptactwo.Ma chyba w sobie coś z terierka.
A telefonów 0 :-(

Posted

Z telefonami - kiszka :cool3: - ja też nie mogę wyadoptować Nero i spędza mi to sen z powiek:-(
Gusława jest malutka i powinno być więcej chętnych. Może jakiś inny tekścik by się przydał?
Gusławo, przestań podlewać to i owo w domku :mad::mad::mad:

Posted

Darciem paszczy na pewno nadrabia swoją mikro posturę....
U nas też dłuugo był zastój, a później w ciągu 1,5 tygodnia pięć psiaków domki znalazło...
Gusławo - przestań z tym siuraniem. Poker a ona w Wyborczej była.

Posted

Moja tymczasowiczka Cecylka znalazła dom przez Metro.Pani ją wypatrzyła w Metrze.To ogłoszenie załatwiała hop!.Może uderzyć do hop! i poprosić ją o umieszczenie Guslawy w Metrze.Wiem,że umieszcza swoje psiaki w tej gazecie.

Posted

Ja też miałam swoje konto w Metrze ,ale już nie pamiętam haseł.W ten sposób 2 lata temu znalazła DS Merlinka. Może spróbuję.

Posted

Gusia chciała zastąpić deszcz i dlatego nasioorała na parasol. Ale teraz znowu sucho, bo pańcio wrócił i dopieszcza. Wczoraj zwątpiłam w znalezienie jej DS ,ale mąż powiedział ,że na pewno znajdzie , a on będzie ją oddawał z rozdartym sercem.Chłopak znowu się zakochał i to ze wzajemnością.
Wysłałam ogłoszenie do Wyborczej.Do metra nie dałam rady. Poproszę więc hop! o pomoc.
A Metro to jest bezpłatne pismo, które leży w różnych miejscach w mieście i ma rubrykę z bezpłatnymi ogłoszeniami o zwierzakach. Sporo ludzi bez dostępu do internetu korzysta z niego.

Posted

Basia1244 napisał(a):
Poker daj mi na maila króciutki opis Gusi jedno fajne zdjęcie i dane do kontaktu - zrobimy szoł - tylko musi być zwięźle -koleżanka robi grafikę.

wykonane :p