Basia1244 Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Ja też zaglądam o poranku i z niepokojem zapytuję - jak noc? I tak wg mnie mała robi oszałamiajace postępy! Quote
Poker Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Noc minęła spokojnie. Zabraliśmy Gusię na górę. Kilka pierwszych schodków pokonała sama,a potem włączyła hamulce i oczywiście wniosłam ją. Na szczęście nie obrobiła się.Musieliśmy zastawić boki schodów, bo nie mamy zabezpieczenia i bałam się ,że może spaść bokiem. Od razu położyła sie na posłanku i spaliśmy sobie w pokoju w 7 osób psio-koto-ludzkich. Rano otworzyła oczy i zobaczyłam jak mała tupta po pokoju machając ogonkiem.Gdy zobaczyła ,że patrzę, to ogon pod siebie i na posłanko. Ona zachowuje się jak Tami. Do zwierząt przyjazna, boi się ludzi. Zeszliśmy na dół, ona też samodzielnie ,ale prowadzona na smyczy. Uciekła pod drzewka ,ale za chwilę wróciła do kuchni i położyła się na posłanku. Rano oczywiście była na sioo na ogródku i sama wraca pod drzwi i wchodzi do domu. Dałam jeść wszystkim zwierzakom i jej postawiłam w kuchni, blisko nas, ładnie zjadła. Oczywiście sprawdziła czy Poker ma lepsze i dojadła resztki z jego miski. Potem poszłam na górę i słyszę tuptanie ,a tu Gusia sama weszła na górę i zajrzała do mnie ,ale uciekła do sypialni. Potem już sama zeszła na dół. Coraz rzadziej ucieka pod drzewka, częściej leży w kuchni lub salonie. Po południu pójdziemy do parku z trójeczką. Quote
Basia1244 Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Miód na moje serducho! Jak uznacie, że już....to ruszam z kampania ogłoszeniową :))) Quote
Ewanka Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Jakie radosne wieści od rana ... dzielna suczynka :) Quote
Poker Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Basia1244 napisał(a):Miód na moje serducho! Jak uznacie, że już....to ruszam z kampania ogłoszeniową :))) spokojnie, nie sądzę ,żeby szybciej niż za 6 - 8 tygodni, nie mówiąc o tym ,że ma sterylkę na 7 kwietnia,chyba że demi udostępni wcześniejszy termin, a byłoby dobrze , bo się boję ,że cieczka przyjdzie i potem trzeba będzie czekać jeszcze dłużej. Quote
Basia1244 Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 To ja pogadam z demi, żeby ciachnąć szybciej! Quote
Poker Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 i ona ma jeszcze guzioł na czubku głowy, do usunięcia.Wątpię ,żeby Rak widział go , a właściwie wymacał, bo jest płaski Dziś po raz pierwszy postawiła uszki rano po obudzeniu sie w sypialni. A tak spały na waleta z kotą Krychą wczoraj wieczorem Siedzi pod krzaczkiem jak krasnopiesek :evil_lol: Quote
Awit Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Z dnia na dzień dziewczynka się zmienia:-) Quote
Edi100 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Ona jakaś tak uśmiechnięta jakby:):) No i z Kotem cudo fota:) Quote
dorota k. Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 7 osób w sypilani :crazyeye::evil_lol: No nie wiem, nie wiem. Mała miała wielkie wielkie szczęście, że do Was trafiła. Czekamy na relację ze spacerosa:) Quote
Ewanka Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Fota z kotą cudowna ..... szczęściara :) Quote
Poker Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Pierwszy spacerek w parku, dla bezpieczeństwa obróżka, szelki i 2.smycze.Gdyby uciekła , nie ma szansy ,żeby ją złapać. Szła dość spokojnie, wąchała, boi się nagłego hałasu.Niczego nie zrobiła. Quote
Edi100 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [quote name='Poker'] Pierwszy spacerek w parku, dla bezpieczeństwa obróżka, szelki i 2.smycze.Gdyby uciekła , nie ma szansy ,żeby ją złapać. Szła dość spokojnie, wąchała, boi się nagłego hałasu.Niczego nie zrobiła. Ale przystojna panna:) Musi poznać"psie" nie dzikie obyczaje Quote
togaa Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 A ogonek ciągle jeszcze gdzies tam wcisnięty.... Quote
Poker Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 togaa napisał(a):A ogonek ciągle jeszcze gdzies tam wcisnięty.... Niestety, nawet na spacerze tylko przez moment był w poziomie grzbietu. Co to za gwiazdki się pojawiły i co one oznaczają ? Kto je przydziela i za co ? Quote
Akrum Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 widze, że malutka z dnia na dzień robi malutkie postepy :) Tak trzymaj Gusia :) Quote
Klauzunka Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 fotka z kociambrem przecudowna:iloveyou: Zachowania niuni nie komentuję, bo jestem jakoś taka dziwnie spokojna:loveu: Jeszcze momencik a niunia się otworzy :multi:Do góry słoneczko:multi: Quote
Ewanka Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Pierwszy krok w stronę wielkiego świata zrobiony :) ... dzielna dziewczynka !!! Quote
Edi100 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Ewanka napisał(a):Pierwszy krok w stronę wielkiego świata zrobiony :) ... dzielna dziewczynka !!! Spodoba jej się:):) Quote
Poker Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 HIHIHI, Potem coś Wam napiszę :multi::multi::multi: , bo się spieszę Quote
ewajanka Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Poker napisał(a):HIHIHI, Potem coś Wam napiszę :multi::multi::multi: , bo się spieszę Podczytuje wątek z ukrycia i chcę zapytać... A kiedy wrócisz, bo ja trochę niecierpliwa jestem? :) Quote
Basia1244 Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Jejuuuuuu! Poker! trzymasz w niepewności, a ja jajo znoszę kwadratowe! Quote
Recommended Posts