Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 960
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zosia123 napisał(a):
Pozwoliłam sobie wymienić papierowe ogłoszenie Gusi u dra Szczypki na ogłoszenie Lady :)

I dobrze.Może będzie miała szczęście.

Posted

Nie wytrzymałam i zadzwoniłam do Gusi. Powiedziała mi ,że nowy domek jest super. Wszyscy ja kochają i jest oczkiem w głowie całej rodzinki. Tuli się do 7. latka , z pańciem ogląda TV. Je i koopka ładnie. W domku zostaje sama ,a właściwie z psim kumplem dziadeczkiem Czarusiem rzadko i na krótko, bo ludzie pędzą do niej prędko tak tęsknią za nią.Stale ją chwalą ,że jest śliczna, kochana i bardzo mądra.
Ostatnio nie mogli wyjść z podziwu, bo zaprowadziła pańcię do domu teściów odległego od jej domku o ulicę, do których poszli w odwiedziny pańcio z synem. Nie byłoby w tym niczego dziwnego, gdyby nie to ,że Gusia jeszcze nigdy tam nie była !! ]
Mój mąż powiedział ,że Gusia zdała już maturę. Ciekawe kiedy zaliczy I rok studiów?

Posted

Dostałam mejl od pańci Gusi i mam normalnie mokro pod oczami z radości i wzruszenia.

Witam Państwa! Przesylamy pozdrowienia, Gusia i Czaruś dołączją swoje hau-hau.Gusia czuje się u nas coraz lepiej,biega już swobodnie po całym domu,wita kazdego domownika i z moim mezem ogląda wieczorami TV.Sumując jest najcudowniejszym pieskiem na świecie i nie zamienilibyśmy jej na żadnego innego nawet ze 100 rodowodami.Jeszcze raz pozdrawiamy i zyczymy miłego weekendu. Bożena,Jarek,Paweł,Tomuś,Gusia i Czaruś :)

Posted

Zadzwoniłam dziś do Gusi ,żeby się spytać jak sunia zniosła te straszną burzę, która przez ponad godzinę przewalała się nad Wrocławiem.Odchodziła i wracała ze zdwojoną mocą.Pioruny strzelały ze wszystkich stron.Chwilami było jasno jak w dzień. Co biedne psiaki przeżywały w samotności.Strach myśleć
Nasz Dolarek pierwszy raz w życiu wskoczył do naszego łóżka, trząsł się nieprawdopodobnie .Schowałam go pod kołdrą ,żeby błysków nie widział i masowałam mu uszy ,żeby mniej słyszał pioruny.
Nawet koty były mocno zaniepokojone.Tylko głuchawy starszy pan Pokerek spał niczego nieświadomy.

Telefon odebrał pańcio.powiedział ,że nie było tak źle z Gusią. mówił ,że jest przesłodką sunieczką, bardzo grzeczną pieszczochą i ma dobry apetyt. Z 7. letnim synem bardzo dobrze, z Czarusiem dziadeczkeim nie wchodzą s obie w drogę. Na spacerach ma już koleżanki i kolegów.
Z jego wypowiedzi przebijała wielka sympatia do Gusieńki.
Jak mi dobrze :multi::multi::multi:

Posted

Dawno mnie tu nie bylo, bo mam urwanie glowy a tu takie wieści !!!!!

Ogromnie się cieszę !!!.:multi:
O takich domkach tylko się marzy, a tu proszę; zdarzył się w realu !
Warto bylo czekać...!!!

• 2 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

W ramach noworocznych życzeń dzwoniłam do DS Gusi. Trafiłam na pańcia, który powiedział ,ze sunia jest kochana , grzeczna,żadnych problemów z nią nie ma. Kocha szczególnie pańcię.Są bardzo zadowoleni z dziewczynki. Mam obiecane zdjęcia.