Basia1244 Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 hura hura hura! poker jeszcze raz wielkie podziękowania za Gusiastą i jej oswajanie :) Quote
Zosia123 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Pozwoliłam sobie wymienić papierowe ogłoszenie Gusi u dra Szczypki na ogłoszenie Lady :) Quote
Poker Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Zosia123 napisał(a):Pozwoliłam sobie wymienić papierowe ogłoszenie Gusi u dra Szczypki na ogłoszenie Lady :) I dobrze.Może będzie miała szczęście. Quote
ona03 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Takie szczęśliwe zakończenie :multi:, szczęścia Gusiu i dużo miłości :loveu: Quote
Andzike Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Fantastyczne wieści :) Poker- gratulacje - kawał dobrej roboty!!! :D Quote
Poker Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Nie wytrzymałam i zadzwoniłam do Gusi. Powiedziała mi ,że nowy domek jest super. Wszyscy ja kochają i jest oczkiem w głowie całej rodzinki. Tuli się do 7. latka , z pańciem ogląda TV. Je i koopka ładnie. W domku zostaje sama ,a właściwie z psim kumplem dziadeczkiem Czarusiem rzadko i na krótko, bo ludzie pędzą do niej prędko tak tęsknią za nią.Stale ją chwalą ,że jest śliczna, kochana i bardzo mądra. Ostatnio nie mogli wyjść z podziwu, bo zaprowadziła pańcię do domu teściów odległego od jej domku o ulicę, do których poszli w odwiedziny pańcio z synem. Nie byłoby w tym niczego dziwnego, gdyby nie to ,że Gusia jeszcze nigdy tam nie była !! ] Mój mąż powiedział ,że Gusia zdała już maturę. Ciekawe kiedy zaliczy I rok studiów? Quote
Akrum Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Cudowne wieści :) Szczęściara, taki super domek jej się trafił :) Quote
mshume Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Ale super wieści :) Jednak te strachulce po dobrej socjalizacji w DT to potrafią zaskakiwać. Quote
Lucyna Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Cały czas nie mogę uwierzyć, że "strachulcem" już nie jest i że tak fantastycznie trafiła ... bosko :loveu: Quote
dorota k. Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Tak bardzo się cieszę:) Gusławo buziole dla Ciebie i Rodzinki:loveu::loveu::loveu: Quote
Poker Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Dostałam mejl od pańci Gusi i mam normalnie mokro pod oczami z radości i wzruszenia. Witam Państwa! Przesylamy pozdrowienia, Gusia i Czaruś dołączją swoje hau-hau.Gusia czuje się u nas coraz lepiej,biega już swobodnie po całym domu,wita kazdego domownika i z moim mezem ogląda wieczorami TV.Sumując jest najcudowniejszym pieskiem na świecie i nie zamienilibyśmy jej na żadnego innego nawet ze 100 rodowodami.Jeszcze raz pozdrawiamy i zyczymy miłego weekendu. Bożena,Jarek,Paweł,Tomuś,Gusia i Czaruś :) Quote
Akrum Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 super wieści :) Mała miała szczęście trafiając do tak super DS :) Quote
AgusiaP Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Tak bardzo się cieszę :multi::multi::multi: Quote
Lucyna Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 ojoj, jak pięknie ... :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
Poker Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Zadzwoniłam dziś do Gusi ,żeby się spytać jak sunia zniosła te straszną burzę, która przez ponad godzinę przewalała się nad Wrocławiem.Odchodziła i wracała ze zdwojoną mocą.Pioruny strzelały ze wszystkich stron.Chwilami było jasno jak w dzień. Co biedne psiaki przeżywały w samotności.Strach myśleć Nasz Dolarek pierwszy raz w życiu wskoczył do naszego łóżka, trząsł się nieprawdopodobnie .Schowałam go pod kołdrą ,żeby błysków nie widział i masowałam mu uszy ,żeby mniej słyszał pioruny. Nawet koty były mocno zaniepokojone.Tylko głuchawy starszy pan Pokerek spał niczego nieświadomy. Telefon odebrał pańcio.powiedział ,że nie było tak źle z Gusią. mówił ,że jest przesłodką sunieczką, bardzo grzeczną pieszczochą i ma dobry apetyt. Z 7. letnim synem bardzo dobrze, z Czarusiem dziadeczkeim nie wchodzą s obie w drogę. Na spacerach ma już koleżanki i kolegów. Z jego wypowiedzi przebijała wielka sympatia do Gusieńki. Jak mi dobrze :multi::multi::multi: Quote
Lucyna Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Cieszę się Poker razem z Tobą ... :laugh2_2::bigcool::lilangel::Cool!::cool2::painting: nie spodziewałam się .... Quote
togaa Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Dawno mnie tu nie bylo, bo mam urwanie glowy a tu takie wieści !!!!! Ogromnie się cieszę !!!.:multi: O takich domkach tylko się marzy, a tu proszę; zdarzył się w realu ! Warto bylo czekać...!!! Quote
AgusiaP Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Gusieńko tak się cieszę, że masz taki wspaniałay domek :lol: Quote
dorota k. Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Ja też się cieszę. Jestem pełna podziwu dla bdt Pokerostwa :) Quote
Akrum Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 super wieści z domku Gusi :) Cieszę się, że mała trafiła do tak odpowiedzialnego i fajnego domku :) Quote
Poker Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 W ramach noworocznych życzeń dzwoniłam do DS Gusi. Trafiłam na pańcia, który powiedział ,ze sunia jest kochana , grzeczna,żadnych problemów z nią nie ma. Kocha szczególnie pańcię.Są bardzo zadowoleni z dziewczynki. Mam obiecane zdjęcia. Quote
Basia1244 Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 i od razu miło się zrobiło :) taki dzikus , tyle z nią było problemów i wyszła na psy :) ! dziękuję! Quote
Recommended Posts