Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Basia1244 napisał(a):
a gissele4 nie podesłała żadnych chętnych po swojej psicy? ponoć tam było spore zainteresowanie i gdzie one ogłaszają?

prosiłam ją o to , ale nie ma telefonów.

• Replies 960
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Andzike napisał(a):
Allegro Gusławy udostępnione na mikropsiakach na FB

Ja dziękuję bardzo , bo czy Gusia dziękuje. ...tego nie jestem pewna.

Posted

W końcu zadzwonił telefon i to bardzo sensowny. Rodzina z Wrocławia, pani jest nauczycielką. Córka na swoim , dorosły syn i 7.latek w domu. tydzień temu uśpili 12.letniego kundelka z powodu raka kręgosłupa, drugi pies ma 16 lat, ma od lat padaczkę, jest niewidomy.Oprócz tego jest chomik i pająki z hodowli starszego syna. Dom z ogródkiem nie tak daleko od nas. Państwo zechcieli tym razem małą sunię .Pani znalazła Gusię na stronie ojej.pl i mała skradła serce pańci. Wstępnie mówiłam o strachach Gusi i o tym ,że potrafi czasem podlać w domu ,ale pani to nie przeszkadza. Jesteśmy umówione na wizytę PA na jutro ok.południa. Jeżeli wypadnie pozytywnie ,a czuję ,że ta, to Guisa pojedzie do DS w niedzielę. Trzymajcie kciuki.

A Gusia robi postępy, podchodzi coraz śmielej do obcych i podstawia się do głaskania. Dziewczynka zaokrągliła się i od dziś wprowadzam dietkę " antytyciową".

Posted

Pani zadzwoniła teraz z prośbą o przesunięcie wizyty na środę , czwartek , ponieważ jej mąż wraca ze skróconego urlopu we wtorek. Powiedziała ,że biorą Gusię na 100%. Przejęta wizytą zaczęła sprzątać mieszkanie.
Pani jest anglistką i pracuje na uczelni.
Jestem dobrej myśli.

Posted

Cieszę Pokerku ... :lol::lol::lol: Gusiastej się domek szykuje :multi::multi::multi:,
doprowadziłaś tego dzikuska do porządku - gratulacje! :razz:
Mam nadzieję, pokocha nową Pańcie :roll: :loveu: