NikaEla Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Poker'] Martwi mnie to ,że pani nie ma w domu 9 godzin.[/QUOTE] większość domów tak ma Quote
Andzike Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Poker'] Martwi mnie to ,że pani nie ma w domu 9 godzin.[/QUOTE] Mnie nie ma 10h przez 5 dni w tygodniu... za to w weekendy nadrabiam i męczę Nelkę (i tymczasowiczów ;) ) tak, ze potem cały tydzień odsypiają. Wiadomo, że nie jest to idealna sytuacja, chciałabym poświęcać psiakom więcej czasu, ale ktoś musi na michę zarabiać ;) Quote
terierfanka Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Wszystko prawda, ale Gusia raczej nie zachowa czystości tak długo... Quote
Andzike Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Nikaragua']fakt, Gusia raczej nie da rady...[/QUOTE] Ale to jest kwestia przyzwyczajenia... Teraz nie wytrzymuje, fakt, ale z drugiej strony - nie ma takiej potrzeby, u Poker ma możliwość zalatwiania się częściej. Biorąc psa na tymczas, wiem, ze na początku zawsze wracam po pracy i czeka na mnie niespodzianka, ale z reguły psy szybko załapują rytm domu (chociaz przy ostatniej tymczasowiczce Nesce trochę to potrwalo, aż w koncu ogarnęła). Nie twierdzę, że to TEN dom i że Gusia powinna tam trafić, bo to decyzja Poker, ale jesli dom będzie rozsądny i gotowy na pracę psem i nie przerazi go, ze psu zdarza się czasem w domu pobrudzić, to trzeba dać mu szansę ! :) Quote
Poker Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Jak pisałam nie skreślam domu w przedbiegach.Wyrażam tylko swoje obawy. Będę sie martwić jak pani się odezwie. Quote
dorota k. Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Odezwała się.... Poker Ty wiesz i czujesz najlepiej...... Quote
Poker Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Nie odezwała się. Pani jest ogólnie OK. Ale raczej nie jest przygotowana na pracę z psem, chociaż ze swoją sunią chodziła do przedszkola. Pożyjemy , zobaczymy. Quote
Akrum Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Gusiu ja zaciskam coraz bardziej kciuki, byś w końcu znalazła TEN jedyny, wyjątkowy domek :) Quote
Poker Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Nikt nie dzwoni. A Gusia zaskoczyła nas bardzo pozytywnie.Zjechała się rodzinka i myśleliśmy ,że sunia będzie zwiewać, a tymczasem cały czas siedzi z nami, daje się głaskać, z psią kuzynką Misią też OK. Nawet o 5,5 l. wnusi nie ucieka. Quote
azalia Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Cieszę się,że Gusieńka staje się odważniejsza,oby jeszcze kochający domek znalazła. Quote
Lucyna Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 odnowiłam allegro dla Gusławy http://allegro.pl/malenka-suczka-do-adopcji-i1702203918.html Quote
Poker Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Dziękuję za Allegro, muszę w końcu kasę za nie oddać. Tak sobie myślę czy nie napisać ,że w typie pinczerka? Dużo ludzi lubi tę rasę. Co prawda Gusia nie ma chudziutkich łapek i nie trzęsie się ,ale w końcu ma być tylko w typie. Quote
Lucyna Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 mogę zmienić w tytule :lol: zmieniłam :evil_lol: Quote
dorota k. Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Zaglądam do pinczerka Gusi :) Super, że do ludzi coraz bardziej otwarta :) A jak z Tajfunkiem:razz: No Malutka .... gdzie ten twój domek. Quote
sunia2000 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Zapraszam serdecznie na bazarek dla wrocławskiej suni: http://www.dogomania.pl/threads/210477-Ciuszkowo-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bciowy-bazarek-dla-Viki-suki-nadzianej-na-druty-do-22.00-20-lipca/page2 Quote
xmartix Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 zawsze my możemy robić allegro, ale nie wyróżnione, tylko zwykłe, przecież mamy za darmo, to jak coś to napiszcie że trzeba Quote
Poker Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 basia1244, napisz ,że przyda się i zwykłe allegro. Quote
Basia1244 Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Martuś - priorytetowo rób allegro! TOZowe - proszę! i dziękuję! zaraz ci mailem machnę zapotrzebowanie! Quote
xmartix Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 http://allegro.pl/gusia-malenka-sunia-w-typie-pinczera-szuka-domu-i1703863892.html czcionka czarna (jak jest białe tło to zaraz to się zmieni) ładniejszych nie umiem :) Quote
Recommended Posts