Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 960
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poker napisał(a):
nie ma zdjęć , bo nie mam czasu.Może jutro coś mi się uda zdziałać.Wnuk pochlania 90 % mojej energii życiowej.

Mały wampirek.....:razz:

Posted

Nikaragua napisał(a):
za mało ludzi, za dużo potrzebujących psów :(
Może odnowię allegro tak jak było?

Żeby oprożnic schornisko z psów potrzebaby było ok.350 osób (rodzin) to jest strasznie mało, a zarazem niewyobrażalnie i niemożliwie dużo :(

Ps. Przepraszam, ale mój laptop nie uznaje takiej literki jak c z kreseczką xD

Posted

Zrobiłam trochę zdjęć dziewczynce chociaż to nie jest łatwe.Poza tym ona jest ładniejsza w rzeczywistości.
Może któreś się nada do nowych ogłoszeń.

Dawno nie wklejałam zdjęć, a tu jakieś nowości.

Posted

przyjaźń psa z kotem zawsze mnie zachwyca
żeby tak moje koty chciały się przyjaźnić z Caillou

jaka Gusińska podwójnie zabezpieczona dwoma smyczami :diabloti:

Ja używam smyczy automatycznej, więc kupiłam takie podwójne szelki -jeden pasek przekłada się przez głowę a drugi przez klatę. Jakby się odpięły - to i tak zostaje ten pasek na szyi - trochę luźny, ale daje czas na reakcję.
Tutaj widać

Posted

Znam te szelki ,ale jak się jakimś cudem odepnie, ułamie karabińczyk albo kółko się otworzy, to klapa. Dlatego mam 2 smycze.

Posted

pewnie - tak jest najbezpieczniej :diabloti:

Ja się obawiam trochę, że wypuszczę z ręki tą automatyczna przy szarpnięciu. widzę, że Ty masz taką nieautomatyczną smycz. Może taka jest jednak pewniejsza do trzymania.

Posted

Patmol napisał(a):

Ja się obawiam trochę, że wypuszczę z ręki tą automatyczna przy szarpnięciu. widzę, że Ty masz taką nieautomatyczną smycz. Może taka jest jednak pewniejsza do trzymania.

wiele razy wypadła mi lub synowi automatyczna z reki, gdy psina nagle szarpnie. Dlatego zwykle używam zwykłe.

Posted

Poker napisał(a):
Może któreś się nada do nowych ogłoszeń.

nadadzą się na pewno, jak znajdę chwilę to zrobię allegro, ale proszę o troszkę cierpliwości...

Posted

Spróbuję wymyślić jakiś tekścik :roll:

Oto co spłodziłam:

[SIZE=4][FONT=&quot]Maleńka suczka do adopcji[/FONT][FONT=&quot]
Poszukujemy rodziny, która chętnie zaadoptuje maleńką, niezbyt ufną suczkę i pokaże jej świat z tej dobrej strony.
Gusia to młoda, 2,5 letnia suczka, waży zaledwie 6,5 kilo, jest zdrowa, zaszczepiona i wysterylizowana. Przebywa w domu tymczasowym we Wrocławiu, nie niszczy i nie szczeka, potrafi zachowywać czystość w domu. Jest przyjazna wobec innych piesków i kotów, podchodzi z dystansem do obcych osób, przed dziećmi ucieka – nie robiąc im krzywdy.[/FONT]

[FONT=&quot]Suczka przez dłuższy czas była bezdomna, przeganiana i wygłodniała. Szukamy osób, które dadzą jej poczucie bezpieczeństwa i pokochają na zawsze. Suczka z pewnością po okresie aklimatyzacji otworzy swoje małe skołatane serduszko.

[/FONT]

[FONT=&quot] W sprawie adopcji prosimy dzwonić pod numer[/FONT]
[FONT=&quot] pod nr telefonu 71 3482951[/FONT]

Co dodać, a co ująć ... :roll:

Posted

Dziękuję kochana Lucynko za tekścik.
Troszeczkę pozmieniam . Jeżli uznasz ,że jest OK , to proszę o ogłoszenia.

[quote name='Lucyna']Spróbuję wymyślić jakiś tekścik :roll:

Oto co spłodziłam:

[SIZE=4][FONT=&quot]Maleńka suczka do adopcji[/FONT][FONT=&quot]
Poszukujemy rodziny, która zaadoptuje maleńką, jeszcze trochę zagubioną suczkę i pokaże jej świat z tej dobrej strony.
Gusia to młoda, 2,5 letnia suczka, waży zaledwie 6,5 kilo, jest zaszczepiona i wysterylizowana. Przebywa w domu tymczasowym we Wrocławiu, nie niszczy i nie szczeka, potrafi zachowywać czystość . Jest przyjazna wobec innych piesków , pokochała kota, podchodzi z dystansem do obcych osób, przed dziećmi ucieka nie robiąc im krzywdy.[/FONT]

[FONT=&quot]Suczka przez dłuższy czas była bezdomna, przeganiana ,bita i wygłodniała. Teraz potrafi być radosna,lubi pieszczoty. Szukamy osób, które dadzą jej poczucie bezpieczeństwa i pokochają na zawsze. Z pewnością po okresie aklimatyzacji otworzy swoje małe skołatane serduszko.

[/FONT]

[FONT=&quot] W sprawie adopcji prosimy dzwonić pod numer[/FONT]
[FONT=&quot] telefonu 71 3482951[/FONT]

Co dodać, a co ująć ... :roll:

No i ciut pozmieniałam.Jeszcze raz dziękuję.
Gonię zawieźć Tajfunka do żłobka.

Posted

Trzymam za ciebie maleńka mocno kciuki, by ci się udało znaleźć najwspanialszy domek na świecie :)
I pozdrawiam cię od mojej Kropki, która charakterem jest taka jak ty i też nie może domku znaleźć.

Przy okazji zapraszam na nasze aukcje allegro, z których dochód przeznaczony będzie na nasze nowotomyskie bezdomniaki
Książka WOODY ALLEN o sobie samym - z jego autografem :)
http://allegro.pl/z-autografem-woody-allen-o-sobie-samym-i1624106209.html
Rękawice bramkarskie Wojciecha Kowalewskiego
http://allegro.pl/rekawice-bramkarskie-wojciecha-kowalewskiego-i1624104834.html