Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jeszcze nie spotkałam się z tym narzędziem tortur z wyglądu, Ja Gusię wyczesuję tą gumową rękawicą ,ale mogę to robić w nieskończoność.

• Replies 960
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Poker']jeszcze nie spotkałam się z tym narzędziem tortur z wyglądu, Ja Gusię wyczesuję tą gumową rękawicą ,ale mogę to robić w nieskończoność.[/QUOTE]

To fakt, wygląda nieciekawie ;) i sama się zdziwiłam, że działa ;) ale serio tyle sierści wypada, ze masakra. Ale to bardzo zależy od tego jaka sierść, akurat u beagli się sprawdza. Ja coś takiego też kiedyś kupowałam, poszukam w Amy rzeczach, jak znajdę to mogę pożyczyć, to się zobaczy czy zadziała ;)

Posted

[quote name='Nikaragua']a czy wyróżnione rzeczywiście daje większą szansę? jeśli tak, to raz można spróbować.
[/QUOTE]

rzeczywiście, ma więcej wejść :) a co z telefonami??? mailami??? odzewem????

Posted

U nas nic ciekawego.Normalne życie Gusińskiej z nami. Lękii strachy jeszcze w niej siedzą i myślę ,że będą się eksmitować bardzo powoli.
Niestety nie ma żadnych zapytań o sunię.

Posted

WIdzę że u Gusi taki sam zastój z telefonami,mailami jak u mojej Kropki...
Te wypłoszki mają gorzej, bo ludzie boją się adopcji takich psiaków :(

Posted

Gusia chyba padnie za zawał wśród większej ilości ludzi.Ona przy 1.nowej osobie denerwuje się okrutnie.Oblizuje się, wzdycha, ziewa i gdyby nie to ,że ją trzymam na rękach , to by się schowała w mysią norkę.
Ona musi znaleźć absolutnie wyjątkowy dom.Tylko kiedy to nastąpi .

Posted

Tak sobie pomyślałam ,że może zrobię nowe zdjęcia i trochę tekst zmienię , bo się to ogłoszenie pewnie już opatrzyło ludziom.

Posted

[quote name='Poker']Tak sobie pomyślałam ,że może zrobię nowe zdjęcia i trochę tekst zmienię , bo się to ogłoszenie pewnie już opatrzyło ludziom.[/QUOTE]

to poczekam