Poker Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 jeszcze nie spotkałam się z tym narzędziem tortur z wyglądu, Ja Gusię wyczesuję tą gumową rękawicą ,ale mogę to robić w nieskończoność. Quote
Korenia Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Poker']jeszcze nie spotkałam się z tym narzędziem tortur z wyglądu, Ja Gusię wyczesuję tą gumową rękawicą ,ale mogę to robić w nieskończoność.[/QUOTE] To fakt, wygląda nieciekawie ;) i sama się zdziwiłam, że działa ;) ale serio tyle sierści wypada, ze masakra. Ale to bardzo zależy od tego jaka sierść, akurat u beagli się sprawdza. Ja coś takiego też kiedyś kupowałam, poszukam w Amy rzeczach, jak znajdę to mogę pożyczyć, to się zobaczy czy zadziała ;) Quote
NikaEla Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='Nikaragua']a czy wyróżnione rzeczywiście daje większą szansę? jeśli tak, to raz można spróbować. [/QUOTE] rzeczywiście, ma więcej wejść :) a co z telefonami??? mailami??? odzewem???? Quote
Poker Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 U nas nic ciekawego.Normalne życie Gusińskiej z nami. Lękii strachy jeszcze w niej siedzą i myślę ,że będą się eksmitować bardzo powoli. Niestety nie ma żadnych zapytań o sunię. Quote
Ewanka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Pozdrawiamy Gusinską :) ... naszą Dosią tez niestety zero zainteresowania, a wakacje tuż tuż i chyba nie bedzie lepiej:/ Quote
olivetshka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 podsyłam świeżutki wątek o paskudnym pseudo ONków w wielkopolskiem - proszę, zaglądnijcie, psy żyją w koszmarnych warunkach: http://www.dogomania.pl/threads/207462-pseudohodowla-ko%C5%82o-Pi%C5%82y-9-ps%C3%B3w-w-syfie Quote
Akrum Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 WIdzę że u Gusi taki sam zastój z telefonami,mailami jak u mojej Kropki... Te wypłoszki mają gorzej, bo ludzie boją się adopcji takich psiaków :( Quote
NikaEla Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Podobno w Renomie w tym tygodniu są znowu jakieś akcje adopcyjne (ale nie znam szczegółów). może warto pokazać tam Gusie... czy za lękliwa jest ? Quote
Poker Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Gusia chyba padnie za zawał wśród większej ilości ludzi.Ona przy 1.nowej osobie denerwuje się okrutnie.Oblizuje się, wzdycha, ziewa i gdyby nie to ,że ją trzymam na rękach , to by się schowała w mysią norkę. Ona musi znaleźć absolutnie wyjątkowy dom.Tylko kiedy to nastąpi . Quote
NikaEla Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 No własnie... kiedy? allegro się dziś kończy, odnawiamy prawda? Quote
Poker Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Tak sobie pomyślałam ,że może zrobię nowe zdjęcia i trochę tekst zmienię , bo się to ogłoszenie pewnie już opatrzyło ludziom. Quote
dorota k. Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 A jak z Wyborczą. Sorki, ale nie pamiętam czy tam była. Pozdrowionka Quote
Poker Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Do Wyborczej jeszcze jej nie dałąm.Jak zrobię lepsze zdjęcia , to dam. Quote
NikaEla Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='Poker']Tak sobie pomyślałam ,że może zrobię nowe zdjęcia i trochę tekst zmienię , bo się to ogłoszenie pewnie już opatrzyło ludziom.[/QUOTE] to poczekam Quote
Akrum Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Gusieńko przyszłam zobaczyć co u ciebie słychać ;) Quote
kizimizi Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 czy ktos moze pomoc jutro w transporcie psa po wrocku? Pilna sprawa, zlekniony pies jedzie do ds! http://www.dogomania.pl/threads/207665-kto-jutro-w-poludnie-przewiezie-psa-po-wrocku-pilne!!?p=16867974#post16867974 Prosze o kontakt na watku Quote
Ewanka Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Witaj Gusienko :) ... tez jestem ciekawa nowej sesji foto ;) Quote
Recommended Posts