Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Korenia']Jestem chyba specem od tego ;) Moja Amy posiada wrodzoną umiejętność opuszczania szelek ;)
Bez problemu pies o płytkiej klatce wyjdzie z takich szelek:
http://www.zooplus.pl/bilder/szelki/dla/psa/premium/niebieskie/1/45493_Geschirr_Prem_Blau_Trixie_1.jpg

Za to z guardów, nie powinien :) Mojej Amy na szczeście się to nie udało (odpukać), a śmiga w takich kilka lat ;)
http://images.okazje.info.pl/p/sport-i-hobby/4886/trixie-odblaskowe-szelki-dla-psa-hawaje-xs-s.jpg

Takie jak pierwsze miałam, w mig się wymykała gdy chciała :) teraz kupiłam guardy (ale niestety trochę za duże)

• Replies 960
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

super, że Gusia już nie załatwia swoich potrzeb w domku - kolejny krok do przodu :)
i ważne to,że jak wyszła z szelek to nie pognała przed siebie,tylko po chwili dała sobie na nowo je założyć - czyli więź między Gusią a Wami nawiązana :)

A co do telefonów - teraz znów ogólny zastój, najpierw święta, teraz majówka.
O moją Kropcię też nikt nie dzwoni, a to już 4 miesiąc jak jest u nas na DT.

Posted

[quote name='Nikaragua']odnowiłam allegro na kolejny tydzień: http://allegro.pl/show_item.php?item=1594256781
Oby ten telefon zaczął wreszcie dzwonić!!!!
Bardzo dziękuję . Zauważyłam ,że niestety Gusia ma mało wejść.A może bym dopłaciła do ogłoszenia wyróżnionego?
Zajrzałam do nowego Allegro , fajnie ,że ma ostatnie zdjęcie podmienione na ładniejsze.

Posted

[quote name='Poker']Bardzo dziękuję . Zauważyłam ,że niestety Gusia ma mało wejść.A może bym dopłaciła do ogłoszenia wyróżnionego?
Zajrzałam do nowego Allegro , fajnie ,że ma ostatnie zdjęcie podmienione na ładniejsze.

a czy wyróżnione rzeczywiście daje większą szansę? jeśli tak, to raz można spróbować.
[SIZE="1"] Doczytałam koszty:
przedmiot będzie promowany pogrubioną czcionką.Opłata 2,00
przedmiot będzie zawsze widoczny na początku listy przedmiotów w swojej kategorii i w wynikach wyszukiwania.Opłata 12,00 zł.
przedmiot będzie promowany na stronie kategorii. Opłata 18,00 zł.

Posted

to poproszę może opcję a 12 zł.Dziewczyny gdzieś pisały ,że w stosunku do opłaty jest to dobra wersja. pieniążki przeleje na wskazane konto.

Posted

[quote name='Poker']to poproszę może opcję a 12 zł.Dziewczyny gdzieś pisały ,że w stosunku do opłaty jest to dobra wersja. pieniążki przeleje na wskazane konto.[/QUOTE] Jeśli można, to proszę przesłać dla mojego ulubionego psiaka na dogo - dla Albinka :)

Posted

[quote name='Nikaragua']Jeśli można, to proszę przesłać dla mojego ulubionego psiaka na dogo - dla Albinka :)[/QUOTE]
NIe ma problemu , z przyjemnością.

Posted

Był 1 telefon jak już pisałam ,ale to domek nie dla Gusi tylko innej psinki, ona jest za płochliwa.
A Gusińska po staremu.Jak chce to się pieści ,a jak nie chce to udaje ,że jest głucha.
Na widok wiewiórki dostaje amoku i piszczy jak zarzynane prosię.
Wnuka też się boi jak ognia i zwiewa przed nim w panice. Dziś skoczyła na schodach z wyższego zabiegu na niższy, myślałam że umrę ze strachu , a nie mogłam niczego zrobić, bo asekurowałam małego.
Sierść z niej wyłazi na potęgę.Wczoraj wyczesałam z niej niesamowitą ilość ,a dziś skubałam jak kurę.Całą kołdrę mamy w czarnych zapałkach.
Uwielbiają się z kotą Krychą, śpią razem i bawią się. Przydałby się DS z kotem.

Posted

Poker a masz w domu może trymer taki hakowy?

u mnie Kropka też liniała tak mocno,że ja sprzątałam i po chwili już znów full kłaków się wszędzie walało, a pościel zmieniałam co 3-4 dni bo było pełno jej kłaków.
W końcu pożyczyłam od koleżanki trymer odpowiedni dla psiaków krótkowłosych i 3 dni wyczesywania (robiłam to na dworze i kłaki fruwały wszędzie, za każdym razem miałam kilka garści futra) - dziwiłam się gdzie te kłaki się na niej mieściły w takiej ilości. No i teraz mam spokój. Wyczesany podszerstek, martwe kłaki i teraz jak przejdzie obok mnie, otrze się o np. czarne spodnie, to nie mam już na sobie pęku białego futra tylko co najwyżej 2 kłaczki.

Posted

[quote name='Poker']Nie mam czegoś takiego.
A z Gusi wyłażą te najgrubsze włosy.Podszerstek nie wyczesuje się .
podobnie jak z Niki, ja czeszę czyms takim: i nawet, nawet...

Posted

Ja mam trymer, ale nie wiem czy do Gusi były dobry, bo moja Amy ma półdługą sierść, a z tego co wiem to są różne różniste...
Moja przyjaciolka ma beagle, czyli sierść chyba podobna i najlepsze zgrzebło, ktore wyczesuje tony sierci to takie, jest bardzo tanie, koszt okolo 6 czy 7miu zl.: