Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 960
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikaragua napisał(a):
Poker-jesteś wielka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Trochę większa od Napoleona ;), 160 w kapeluszu :evil_lol:

Posted

Basia1244 napisał(a):
Gratuluję postępów! Kiedy ruszać z kampanią ogłoszeniową?

Jeszcze nie, dam znać. Jest jeszcze za wcześnie.Otwarcie nie jest pełne i na tym etapie zmiana ludzi i miejsca pobytu mogłaby ją gwałtownie cofnąć.Na początku był 1 kroczek do przodu, 2 do tyłu , teraz jest odwrotnie.

Posted

Gusia zaczyna na tyle czuć się pewnie,że zaczęła warczeć na Dolarka. :mad:
Miałam ją na kolanach ,a on podbiegł też się pomiziać i słyszę gardłowe WRRR.Musiałam małpę zbesztać.
Zawsze się staram ,żeby nasze psy były na pierwszym miejscu , a szczególnie właśnie Dolar, bo on jest bardzo wrażliwy psychicznie i potrafi się wycofywać, smutnieje.Poker ma w nosie, bo niedosłyszy i niedowidzi.

Posted

Pomyślałam sobie ,że być może Gusia nie poznała Dolarka , bo po fryzjerze zupełni zmienił swoje oblicze.Nawet ludzi go nie poznają.

Posted

Poker napisał(a):
Pomyślałam sobie ,że być może Gusia nie poznała Dolarka , bo po fryzjerze zupełni zmienił swoje oblicze.Nawet ludzi go nie poznają.

Chyba jednak zazdrośnica, nasze grzywki też tak miały, warczały na Dosię, brzydale ;)

Posted

wiele naszych tymczasowiczek było zazdrosnych o nasze psy,ale dusiliśmy to w zarodku.
A Gusia jak pisałam, ciut do przodu, ciut do tyłu i tak tańczymy w kółeczko.Zachłystywać się jeszcze nie możemy.Ciągle przy byle ruchu podczas jej jedzenia, ucieka w popłochu, biedna maleńka.
Dziś będę zdejmować antenki z łebka.

Posted

Antenki zdjęte sprawnie , bezboleśnie.Blizna bardzo łądna, jak kudełki zarosną to w ogóle nie będzie niczego widać.
Na razie Guśguś się nie zlała. Je i koopka ładnie. będę próbowała rozruszać ją zabawkami co pewnie nie będzie łatwe, bo ona ucieka przy mocniejszym ruchu ręką.Ale może zechce jakiegoś pluszaka zabić poprzez zagryzienie.

Posted

Może zacząć własnie od pluszaczka niedużego. Moja takie uwielbia i piłeczki do tenisa. Dużych piłek i piszczących zabawek się boi. Gusia pewnie podobnie.....

Posted

Ej, szkoda antenek , jak się będzie teraz łączyć z kosmitką Zunieczką??? :roll:
Ona by opowiedziała, jak u pp. Pokerów fajnie, tylko trzeba dac się rozruszać :multi::cool1::multi:

Posted

Gusieńka zrobiła od wczoraj milowy krok :multi:
Dziś rano wskoczyła na łóżko, była orgia radości, ogonek mało nie odpadł, buziaczki, :loveu:przytulanki, spychanie kuperkiem Dolarka, biegała między pańciem , a mną.brzusio do góry !!!. Robiła wszystko co powinien robić szczęśliwy pies.
Na razie są to napady radości, bo normalnie to oczki ma poważne, często zamyślone.
Ale widać światełko w tunelu.:multi:Teraz też weszła z własnej woli do pokoju gdzie jestem ,widać ,że szuka z nami kontaktu.