Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tereso Twoja wpłata doszła - bardzo dziękuję! :) Po przeliczeniu na złotówki wyszło 36,27 zł. Pay pal pobrał opłatę w wysokości 0,64 euro. Pieniądze napewno bedą uwzględnione w następnej aktualizacji wpłat. Przesyłam je najpierw na moje konto (idą 2-3 dni robocze, a teraz był weekend), potem przelewam je na konto Zwierzaka. Wpłatę można wrzucić już do rozliczenia na pierwszej stronie. A jak ewab będzie sprawdzać konto i aktualizować wpłaty na sunię, to potwierdzi wpłynięcie pieniędzy na wątku.

Dziś wieczorem będzie miła niespodzianka :cool3: Nakręciłam filmiki suni, to o wiele lepsze niż zdjęcia. Wrzucę je dopiero późnym wieczorem, bo mam jeszcze mnóstwo pracy.

• Replies 736
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agnieszka24']

Dziś wieczorem będzie miła niespodzianka :cool3: Nakręciłam filmiki suni, to o wiele lepsze niż zdjęcia. Wrzucę je dopiero późnym wieczorem, bo mam jeszcze mnóstwo pracy.[/QUOTE]

No to fajowo :)
Ale na żywo jest najsłodsza .

Posted

[quote name='agnieszka24']Tereso Twoja wpłata doszła - bardzo dziękuję! :) Po przeliczeniu na złotówki wyszło 36,27 zł. Pay pal pobrał opłatę w wysokości 0,64 euro. Pieniądze napewno bedą uwzględnione w następnej aktualizacji wpłat. Przesyłam je najpierw na moje konto (idą 2-3 dni robocze, a teraz był weekend), potem przelewam je na konto Zwierzaka. Wpłatę można wrzucić już do rozliczenia na pierwszej stronie. A jak ewab będzie sprawdzać konto i aktualizować wpłaty na sunię, to potwierdzi wpłynięcie pieniędzy na wątku.

Dziś wieczorem będzie miła niespodzianka :cool3: Nakręciłam filmiki suni, to o wiele lepsze niż zdjęcia. Wrzucę je dopiero późnym wieczorem, bo mam jeszcze mnóstwo pracy.

[FONT=Arial]Dziekuje Ci Agnieszko za odp. Cisze sie, ze potwierdzilas wplate:) bo ja w tym dniu wplacalam po tyle samo Euro jeszcze dla 4-rech innych zwierzatek i tam one juz doszly, natomiast z ta wplata dla suni myslalam, ze to ja sama pokrecilam cos z adresem Paypal (bo mam rozne konta paypal, na ktore wplacam) Ale to dobrze, ze jest wszystko ok:) [/FONT]
[FONT=Arial]A co do filmiku z sunia to... jest to suuuuuper niespodzianka!:) Juz nie moge sie doczekac kiedy go tu wrzucisz juuupi :) [/FONT]:cunao:[FONT=Arial][/FONT]

Posted

[quote name='Teresa2209']Andziu- Chyba kazdego znas cieszy kazda pozytywna nowinka o suni ale... czy moznaby bylo jeszcze kliknac jej pare fotek?? Byloby to mozliwe? Jestem baaaardzo ciekawa jak ona teraz wyglada i jak goi sie ta jej rana? Czy jest juz weselsza?[/QUOTE]

ona jest wesoła:)...co do zdjęć...raczej dla was zmiany nie będą zbyt zauważalne, bo niestety TAAAkie rany muszą mieć czas...chociaż mam kilka zdjęć...ale to jak wrócę z moimi krwiożerczymi piesami ze spaceru;)

Posted

[quote name='greatmadwomen']ej ej ej nie ma tak! ja chcę tu zobaczyć sunieczkę! :mad:

ooo - choć jedna się odezwała:) no to specjalnie dla ciebie!!!:)

ponieważ źle było jej utrzymywać równowagę na płytkach, dzisiaj nasza królewna ma rozłożony specjalny dywanik, coby mogła po nim ćwiczyc chodzenie:):)

jakby wiedziała po co jej to dałyśmy:) chodzi tam i z powrotem po dywaniku;)

Ja stoję!!! (proszę nie zwracać uwagę na rankę i to co wyciekło - wiadomo, rana jest otwarta i po napełnieniu jej chitopanem cosik tam wyciekło razem z żelem:

i druga strona:

Jest dobrze!!!:) a sunia jest kochanym stworzonkiem!!!:)

Posted

[quote name='andzia69']i co...wszyscy uciekli z wątku?:-( to mam was w nosie i zdjeć nie wkleję:obrazic:[/QUOTE]

co to za szantaż, proszę mi tu wkleić :mad:

Posted

[quote name='andzia69']i co...wszyscy uciekli z wątku?:-( to mam was w nosie i zdjeć nie wkleję:obrazic:[/QUOTE]
Andzia ! widzę wszystko ! No, uff ....rana z brunatnej robi się czerwona ... dobrze, oj dobrze. No .... i tak ma być :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='andzia69']no - to kto chętny na adopcje???:cool3::razz::lol:...i pewnie zaraz wszystkich wymiecie po tak zadanym pytaniu:diabloti:[/QUOTE]
To po co zadajesz takie trudne pytania?

Posted

[quote name='andzia69']no - to kto chętny na adopcje???:cool3::razz::lol:...i pewnie zaraz wszystkich wymiecie po tak zadanym pytaniu:diabloti:[/QUOTE]

Nikogo nie wymiecie Andziu! Mnie akurat teraz "wmiotlo" Przysnelo mi sie na kanapie... niedawno sie obudzilam i jestem:) spac mi sie juz nie chce wiec wpadlam sie sunieczka pozachwycac... Widac, ze niunia czuje sie coraz lepiej. Tylko ta dziura w lapce mnie przeraza:( pewnie ja boli taka otwarta rana. Ale napewno ona dostaje jakies leki przeciwbolowe co? Slodka jest. Ma takie oczka wierne i pelne nadziei...
Andziu, narazie najwazniejsze jest to, zeby wyzdrowiala. Nauczyla sie chodzic na 3-ech lapkach i przyjda do niej jeszcze dobre czasy...
A Agnieszka obiecala nam, ze wrzuci tu tez filmik z sunia ale pewnie zapomniala :roll: buuuu