andzia69 Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 a moze mógłby ktoś z tamtych rejonów podjechać do p. Tereski i zrobić niuni zdjęcia do ogłoszeń?....jak nie zaczniemy jej ogłaszać to zasiedzi się w domku...a tu łatwo o domek nie będzie:( Quote
erka Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 No właśnie, czy ktos mógłby podjechac do Knurowa i zrobić fotki Lizuni? Bo nie wiadomo, czy takie z komórki będą się nadawały do ogłoszeń. Quote
TERESA BORCZ Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Mam dobre wiadomości, ranki pięknie się goją już zarosła ta paskudna dziura na wylot, a od brzegów ran na nodze w kierunku środka coraz bardziej zacieśnia się pas sierści młodziutkiej i błyszczącej, w piątek prawdopodobnie będą u mnie cioteczki gliwickie z aparatem i poprosimy o zdjęcia, narazie jutro dam kilka z komórki, bardzo się cieszę, bo sunia ma ogromny apetyt nie tylko na zróżnicowane menu ale i na pieszczoty i zabawy, jest przecudowna, Udało mi się ja już nareszcie ostatecznie wyczesać ze zbytecznej sierści , pięknie się błyszczy no i ciut przytyła, lubi wszystko !!! Nie wierzę żeby tak cudna sunia, która już zapomniała o swoich nieszczęściach nie znalazła swej przystani, jest bardzo przytulaśna, no i piękna nawet w swym kalectwie, taka kocia, ma śliczną kocią kitkę zamiat psiego ogoneczka i bardzo miękką sierść, Dawno zrezygnowała ze swego legowiska i przeniosła sie do mnie, zgrabnie wskakuje na wersalkę, i broni warczeniem swego na niej miejsca/ Jutro badam jej reakcję no moją tymczaskę kocurkę bo z psiakami i suniami jest ok/ Quote
savahna Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Szczęśliwa i bezpieczna. Czekamy z niecierpliwościa na zdjęcia.:lol: Quote
andzia69 Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Bardzo się cieszymy z takich wiadomości:multi::multi::multi: Dziękujemy ślicznie!:loveu: to czekamy na zdjątka:):) Quote
erka Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 To świetne wieści, oby teraz tylko ktoś się zakochał w Lizuni:). Quote
choleraa Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 tak niesmialo zakloce spokoj, ale musze... Moj pierwszy w zyciu bazarek- zapraszam:) http://www.dogomania.pl/threads/205519-Psio-kocie-gad%C5%BCety-na-TTBS-do-polnocy-12.04?p=16644887#post16644887 Quote
TERESA BORCZ Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Leczenie Lizuni idzie superowo, jest przesłodka i superaktywna, zwłaszcza w przytulaniu, narobiłam jej sporo zdjęć i sesja zajęła pół dnia bo jak ją tudno utrzymać, nieco zdjęć poszło już do andzi69, nieco się zablokowało ale dziś posyłam dalsze, zwłaszcza te z podgojonymi rankami!! Quote
andzia69 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Zdjatka mam:) przepraszam, ze dopiero dzisiaj je wklejam...ale czasu brakuje:-( po prostu pies szczęśliwy i kanapowy!:evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
Kocurek Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Pycholek juz usmiechniety,a to baaaardzo cieszy:) Quote
savahna Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Jak cudnie wyglada bez tego kołnierza...:loveu: Quote
erka Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Przydały by sie jednak do ogłoszen troche lepszej jakości, tez takie z troche wiekszej odległości,żeby było widac , jak jest malutka. Quote
Agucha Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Ewcia (Korespondentka) jest z Knurowa i dysponuje dobrym aparatem ;) Quote
andzia69 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Agucha napisał(a):Ewcia (Korespondentka) jest z Knurowa i dysponuje dobrym aparatem ;) a mogłabyś poprosić o pomoc w sesji zdjęciowej? plooooseee!:) Quote
Agucha Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 andzia69 napisał(a):a mogłabyś poprosić o pomoc w sesji zdjęciowej? plooooseee!:) O ile jeszcze nie ugadały się z p. Teresą to jasne, że tak ;) Quote
Korespondentka Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Agucha napisał(a):Ewcia (Korespondentka) jest z Knurowa i dysponuje dobrym aparatem ;) Jestem :lol: jutro jestem w schronisku i pewnie P. Teresa też będzie i zabierze się ze mną do domu. Umówimy się na zrobienie zdjęć. Quote
andzia69 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Korespondentka napisał(a):Jestem :lol: jutro jestem w schronisku i pewnie P. Teresa też będzie i zabierze się ze mną do domu. Umówimy się na zrobienie zdjęć. Super!:lol: Bardzo dziękuję:loveu::loveu::loveu: tekst już jest to teraz tylko zdjęcia i jadziem z koksem:diabloti: Quote
andzia69 Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Czekamy na sesję zdjęciową:) dobre zdjęcia to niestety podstawa przy ogłaszaniu psiaków...wiem coś o tym...Jak zdjęcia są byle jakie, źle skadrowane, niewyraźne to jest zero zapytań...jeśli są ładne to od razu widać to po e-mailach i telefonie... Quote
savahna Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Potwierdzam.Po pieknej sesji zdjęciowej kielecka LADY w nowym domku, a tak to...:roll: Zdrówka LIZUNIU.:loveu: Quote
TERESA BORCZ Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Byłam w schronie nieco dłużej i nie dało się zgrać sesji z Korespondentką, dziś jej psik wymaga szybkiej interwencji weta, jutro jesteśmy umówione na super sesje dla Lisuni i dymińskiego Foksika, który ostatecznie opanował paniczny strach i stał się cudownym, przytulaśnym grubaseczkiem! Lisa cżęsto chodzi już beż kołnierza, zwłasza wieczorami gdy jest niemalże w objęciach bo i rany są niemal całkowicie zabliżnione i pomalutku zarastają, ale czasem muszę ja chronić bo jest ogromnie ruchliwa, no i boję się żeby sobie coś tam nie uszkodziła, bo skórka jeszcze delikatna, dobrze że mam maści ograniczające takie "gojeniowe " ściąganie i swędzenie bo do ranek raczej ją nie ciągnie/ Zdjęcia robiłam z wielkim trudem, raczej na użytek wątkowy bo są optymistyczne, no i takie z bliska właśnie dla pokazanie moredelki, we dwie będzie nam łatwiej i zrobimy super sesję do ogłoszeń, Jest naprawdę prześliczną sunią, najwyrażniej zapomniala o swym okropnym losie, cudowna do przytulania i głaskania ze swym kocim aksamitnym futerkiem, przy nadmiarze miłości zrobila się nieco zaborcza i zazdrosna ale tylko o wielką szarą sunie po operacji i na nią powarkuje , gdy zajmuje część wersalki, zaanektowanej przez Lisunię ale jest to raczej nie grożnie , bo na powarkiwaniu się kończy /Dzisiaj sprawdzę jak zachowa się w stosunku do kocurki,z mniejszymi psiakami, szczególnie Foksikiem koegzystje spokojnie wręcz przyjaznie/ Kikutek po amputacji już pięknie obrasta i nie będzie robił wrażenia, a bez łapeczki radzi sobie zupełnie normalnie, więc nie powinno być to przeszkodą w adopcji/ Jeszcze podeśle ze 2, 3 zdjęcia sprzed 3, 4 dni, samych ranek dla porównania z jutrzejszymi wyrażnymi, Quote
savahna Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Cudownie się czyta takie wiesci. Wspaniałą ma opieke psinka. Cierpliwie czekamy na sesję zdjęciową.:loveu: Quote
Pies Wolny Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 No i wszystko jasne ! jak mnie znowu coś trafi to jadę do Teresy, kładę się i czekam na swoją kolejkę do miziania i ... wyleczony wracam :loveu::loveu::loveu:. Można znowu powiedzieć cuda się zdarzają, ale ........ trzeba być w zasięgu kieleckich opiekunek z Andzią na czele i Teresy. :modla: :ylsuper: :loveu: Quote
Recommended Posts