andzia69 Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 [quote name='Nina_Brzeg']Ta dziura wygląda pięknie! Tzn na tyle, na ile taka dziura może tak wyglądać ;) Dobrze widze, że brzegi rany sie nieco ściągają? Nie jest już taka 'rozmemłana'.[/QUOTE] dokładnie:) dziura jest...coraz mniejsza i piękniejsza:):) chciałam zrobić zdjecie, na którym byłoby widać dziurkę na wylot...ale nie dałam rady...ona się tak kręci jakby miała motorek w 4 literach! jest całusna i rozkoszna:):) Co do wzrostu - mnie jest mniej więcej do połowy łydki - czyli ok. pi razy oko na wys. ma 30 cm, waga piórkowa:) Quote
Pies Wolny Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Oki doki , dzięki - piszę list intencyjny w sprawie ........... Quote
andzia69 Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 [quote name='Pies Wolny']Oki doki , dzięki - piszę list intencyjny w sprawie ...........[/QUOTE] do P. Boga?:) powiem wam szczerze...ze gdyby się znalazł ds...to jeszcze troszkę, rany się zagoją i mogłaby do niego jechać:( ona kocha ludzi...pomimo wszystkiego co przeszła:( Quote
ela020 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Bedzie dobrze, zdrowiej psinko.....trzyma kciuki,,,,kochana psino:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Teresa2209 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Kochana madra psinka.......... wyglada juz duzo duzo lepiej :) a tutaj malenstwo poszukuje mamusi :( http://www.dogomania.pl/threads/200957-Male%C5%84ka-sunia-pilnie-szuka-DT-inaczej-wraca-do-schronu!/page6 Quote
savahna Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Na jednym ze zdjeć wydaje się taka sporawa nawet...:roll: A ja myśle,ze jak ktos chce juz robic ogłoszenia to mozna. Zaznaczyć tylko trzeba,ze piesek do adopcji po całkowitym zagojeniu ran. A jak juz całkowicie sie zagoi a domek sie nie pojawi, proponuje zmasowana akcje ogłoszeniową. Ja sie zgłaszam i myśle ,ze inni chetni tez bedą. Tak udało się Barego szybciutko wysłać do domu, mamy nadzieję,ze teraz uda nam sie z Albinka....:roll: Jedno jest pewne,że jak bedzie baaardzo często ogłaszana to mniejsze prawdopodobieństwo,ze jej przyszły właściciel ja przegapi...:p Quote
Agata P Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='andzia69']dzisiejsze zdjęcia dla tych,którzy jeszcze wchodzą na wątek... wchodzą ,wchodzą i wspierają naszą małą sunię, a poprawa jest ogromna dzięki tobie:loveu: twojej opiece Quote
ewab Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Księgowość się melduje. Bardzo dziękuję za wpłaty dla Lizy:loveu:. Oto kolejne, które wpłynęły 04.03 Cen w Gdańsku - 50 zł 04.03 b_612 - 10 zł 07.03 Agnieszka P. - 20 zł 07.03 Katarzyna J. - 50 zł 07.03 Michał N. - 30 zł 07.03 Miron.h - 25 zł 08.03 anna-an9 - 10 zł 09.03 Grażyna-G16 - 10 zł 11.03 Andrzej K. - 50 zł 11.03 magwes75 - 15 zł Quote
kazik132 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='ewab']Księgowość się melduje. Bardzo dziękuję za wpłaty dla Lizy:loveu:. Oto kolejne, które wpłynęły 04.03 Cen w Gdańsku - 50 zł 04.03 b_612 - 10 zł 07.03 Agnieszka P. - 20 zł 07.03 Katarzyna J. - 50 zł 07.03 Michał N. - 30 zł 07.03 Miron.h - 25 zł 08.03 anna-an9 - 10 zł 09.03 Grażyna-G16 - 10 zł 11.03 Andrzej K. - 50 zł 11.03 magwes75 - 15 zł[/QUOTE]Cudnie,że pieniązki wpływają!Mam tylko mała prośbę.Jeśli mozna, to sumujcie dziewczyny te kwoty,bo to ważne widzieć ile już razem wpłynęło, ile wydaliśmy ile zostało czy brakuje.Zajrzałam na pierwszą stronkę i tam też nie ma podsumowania wpływów i wydatków.Tak widziałam na innych wątkach i to chyba tak jest jaśniej i przejrzyściej dla wszystkich wpłacających:) Quote
Jasza Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Cudne wieści! Jak zawsze zastanawia miłość tych najmniejszych i najlepszych, do nas - ludzi, po tym co im zrobiliśmy. Quote
kazik132 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='Jasza']Cudne wieści! Jak zawsze zastanawia miłość tych najmniejszych i najlepszych, do nas - ludzi, po tym co im zrobiliśmy.[/QUOTE] O tak!To jest niepojete, ta umiejetnośc przebaczania, zapominania.Ludzie a w tym również i ja;) moglibyśmy się od psiaków wiele nauczyć! Quote
andzia69 Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 [quote name='kazik132']Cudnie,że pieniązki wpływają!Mam tylko mała prośbę.Jeśli mozna, to sumujcie dziewczyny te kwoty,bo to ważne widzieć ile już razem wpłynęło, ile wydaliśmy ile zostało czy brakuje.Zajrzałam na pierwszą stronkę i tam też nie ma podsumowania wpływów i wydatków.Tak widziałam na innych wątkach i to chyba tak jest jaśniej i przejrzyściej dla wszystkich wpłacających:)[/QUOTE] nie mamy jeszcze f-ry podsumowującej leczenie małej od weta...nei wiemy więc jakie to koszty były...ostatnio zamówiona maść robiona kosztowała z tego co wetka mówiła 40 zł/opak....no ale innych kosztów nie znam na tą chwilę:( Quote
Pies Wolny Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='andzia69']do P. Boga?:) powiem wam szczerze...ze gdyby się znalazł ds...to jeszcze troszkę, rany się zagoją i mogłaby do niego jechać:( ona kocha ludzi...pomimo wszystkiego co przeszła:([/QUOTE] Wieści super. A w sprawie ludzi - Jej nieszczęściu winny jest ludzki chwast - to jasne, ale Ona bezpośrednio doznała bólu od 'czegoś tam' nie 'ludzia'. Dlatego może ma zaufanie nadal. Choć mimo wszystko pozostaje pytanie jak się znalazła w tym miejscu sama. List jest do .... Ktosiowej co miała takiego malucha, ale niedawno odszedł - 19 lat szczęśliwie żył sobie jak pączuszek. Ktosiowa mieszka w Bolandzie. Quote
andzia69 Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 [quote name='Pies Wolny']Wieści super. A w sprawie ludzi - Jej nieszczęściu winny jest ludzki chwast - to jasne, ale Ona bezpośrednio doznała bólu od 'czegoś tam' nie 'ludzia'. Dlatego może ma zaufanie nadal. Choć mimo wszystko pozostaje pytanie jak się znalazła w tym miejscu sama. List jest do .... Ktosiowej co miała takiego malucha, ale niedawno odszedł - 19 lat szczęśliwie żył sobie jak pączuszek. Ktosiowa mieszka w Bolandzie.[/QUOTE] to trzymam kciuki coby pani Ktosiowa pokochała naszą Lizunię:lol: dzięki!:loveu: Quote
Itske Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='Pies Wolny']Tak po prawdzie, to jak wysoka jest panna Liza w kłębie ?[/QUOTE] Tak, też mnie to ciekawi. pozdrowionka dla Cioteczek wielkich Duchem! Quote
andzia69 Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 [quote name='Itske']Tak, też mnie to ciekawi. pozdrowionka dla Cioteczek wielkich Duchem![/QUOTE] przeca pisałam parę postów wcześniej ;)- na moje oko ma ok. 30 - 35 cm - ale nie mam miarki coby ją dokładnie zmierzyć...Itske - ale ty szukasz piesa...czy moze przymierzasz się do Lizuni?:) Quote
Isadora7 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Aukcja się skończyła, jak mi się uda dzisiaj to dzisiaj jak nie to jutro ogarnę i wpiszę wynik. Quote
Jasza Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='andzia69']przeca pisałam parę postów wcześniej ;)- na moje oko ma ok. 30 - 35 cm - ale nie mam miarki coby ją dokładnie zmierzyć...Itske - ale ty szukasz piesa...czy moze przymierzasz się do Lizuni?:)[/QUOTE] No, Itske... ;-) Quote
Teresa2209 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Dzieki Bogu, te rany u Suni wygladaja (na moje oko) coraz ladniej... Andziu, czy Sunia bedzie jechala do Pani Teresy B. czy sie cos zmienilo?? suuuunia- cudna i dzielna dziewczynka:):):) Quote
Teresa2209 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='ewab']Księgowość się melduje. Bardzo dziękuję za wpłaty dla Lizy:loveu:. Oto kolejne, które wpłynęły 04.03 Cen w Gdańsku - 50 zł 04.03 b_612 - 10 zł 07.03 Agnieszka P. - 20 zł 07.03 Katarzyna J. - 50 zł 07.03 Michał N. - 30 zł 07.03 Miron.h - 25 zł 08.03 anna-an9 - 10 zł 09.03 Grażyna-G16 - 10 zł 11.03 Andrzej K. - 50 zł 11.03 magwes75 - 15 zł Ewa, teraz Ciebie zapytam jak tam z ta moja wplata dla Suni bo w tym samym dniu - czyli 4.03.2011 zrobilam 5 wplat. Na kazdego pieska wplacilam po 10 Euro. przez Paypal na adres Agnieszki24. Tamte 4 moje wplaty juz dawno zostaly przekazane a 5 wplaty dla Suni jak nie ma- tak dalej nie ma a dzis jest juz 15.03.2011. Kilka dni temu pytalam o to Agnieszke24 i ona potwierdzila mi moja wplate na Paypal. Tu wklejam jej odp: Napisał agnieszka24 Tereso Twoja wpłata doszła - bardzo dziękuję! :smile: Po przeliczeniu na złotówki wyszło 36,27 zł. Pay pal pobrał opłatę w wysokości 0,64 euro. Pieniądze napewno bedą uwzględnione w następnej aktualizacji wpłat. Przesyłam je najpierw na moje konto (idą 2-3 dni robocze, a teraz był weekend), potem przelewam je na konto Zwierzaka. Wpłatę można wrzucić już do rozliczenia na pierwszej stronie. A jak ewab będzie sprawdzać konto i aktualizować wpłaty na sunię, to potwierdzi wpłynięcie pieniędzy na wątku. ------------------------------------------ Sprawdzilam wplaty na 1-szej stronie ale siebie nie widze... 4. marca wplacalam a dzis jest 15. marzec. straaaaasznie dlugo to trwa... Nie pytalabym o to ale wplacam nie tylko dla Suni- ale i dla innych 4 psinek, dlatego tych wplat pilnuje aby doszly.. Sprawdz Ewa prosze, jesli mozesz co tam sie dzieje oki? dla Suni liczy sie kazdy grosik.;-) Quote
Itske Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Dobry wieczór malutka, jak tam humorek? I kiedy wyjazd? Quote
andzia69 Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Itske napisał(a):Dobry wieczór malutka, jak tam humorek? I kiedy wyjazd? Humorek super:), ranki się goją, mała "bryka", chce do ludzi.... co do wyjazdu...dalej nie mam transportu:(:( Quote
agnieszka24 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Wybacz Tereso, opóźnienie wpłaty jest z mojej winy - zapomniałam o niej całkiem :oops: Cobyś się nie gniewała wstawiam obiecane filmiki - zawezwałam kolegę na pomoc i mi je zgrał :multi: To pierwsze próby chodzenia suni. Teraz śmiga po swoim dywaniku aż miło! Przydało by się teraz nakręcić nowe, żeby było porównanie. Maleńka siedzi z nosem wklejonym w szybę i czeka kiedy ktoś do niej przyjdzie. Jest strasznie kochana i spragniona kontaktu z człowiekiem - cieszy się na każde słowo wypowiedziane w jej stronę. prosimy o wyciszenie głosu :evil_lol: I zaczynamy: [video=youtube;0PoUmC8MsDk]http://www.youtube.com/watch?v=0PoUmC8MsDk[/video] [video=youtube;zPjl--isfJU]http://www.youtube.com/watch?v=zPjl--isfJU[/video] [video=youtube;NNsT_kuQXqY]http://www.youtube.com/watch?v=NNsT_kuQXqY[/video] Quote
ewab Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='Teresa2209']Ewa, teraz Ciebie zapytam jak tam z ta moja wplata dla Suni bo w tym samym dniu - czyli 4.03.2011 zrobilam 5 wplat. Na kazdego pieska wplacilam po 10 Euro. przez Paypal na adres Agnieszki24. Tamte 4 moje wplaty juz dawno zostaly przekazane a 5 wplaty dla Suni jak nie ma- tak dalej nie ma a dzis jest juz 15.03.2011. Kilka dni temu pytalam o to Agnieszke24 i ona potwierdzila mi moja wplate na Paypal. Tu wklejam jej odp: Napisał agnieszka24 Tereso Twoja wpłata doszła - bardzo dziękuję! :smile: Po przeliczeniu na złotówki wyszło 36,27 zł. Pay pal pobrał opłatę w wysokości 0,64 euro. Pieniądze napewno bedą uwzględnione w następnej aktualizacji wpłat. Przesyłam je najpierw na moje konto (idą 2-3 dni robocze, a teraz był weekend), potem przelewam je na konto Zwierzaka. Wpłatę można wrzucić już do rozliczenia na pierwszej stronie. A jak ewab będzie sprawdzać konto i aktualizować wpłaty na sunię, to potwierdzi wpłynięcie pieniędzy na wątku. ------------------------------------------ Sprawdzilam wplaty na 1-szej stronie ale siebie nie widze... 4. marca wplacalam a dzis jest 15. marzec. straaaaasznie dlugo to trwa... Nie pytalabym o to ale wplacam nie tylko dla Suni- ale i dla innych 4 psinek, dlatego tych wplat pilnuje aby doszly.. Sprawdz Ewa prosze, jesli mozesz co tam sie dzieje oki? dla Suni liczy sie kazdy grosik.;-) Oto kolejne wpłaty zaksięgowane na koncie "Zwierzaka" 14.03 I.Torchała - 100 zł 14.03 Marian K. - 30 zł 15.03 Teresa2209 - 36,27 zł 15.03 Monika RM - 25 zł Sunia ma łącznie 1662,59 zł. Bardzo dziękuję wszystkim darczyńcom:loveu::loveu::loveu:. W najbliższych dniach poproszę wetkę o wystawienie faktury, to rozliczę wydatki Lizy. Quote
Recommended Posts