agnieszka24 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Tereso Twoja wpłata doszła - bardzo dziękuję! :) Po przeliczeniu na złotówki wyszło 36,27 zł. Pay pal pobrał opłatę w wysokości 0,64 euro. Pieniądze napewno bedą uwzględnione w następnej aktualizacji wpłat. Przesyłam je najpierw na moje konto (idą 2-3 dni robocze, a teraz był weekend), potem przelewam je na konto Zwierzaka. Wpłatę można wrzucić już do rozliczenia na pierwszej stronie. A jak ewab będzie sprawdzać konto i aktualizować wpłaty na sunię, to potwierdzi wpłynięcie pieniędzy na wątku. Dziś wieczorem będzie miła niespodzianka :cool3: Nakręciłam filmiki suni, to o wiele lepsze niż zdjęcia. Wrzucę je dopiero późnym wieczorem, bo mam jeszcze mnóstwo pracy. Quote
Marzycielka Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='agnieszka24'] Dziś wieczorem będzie miła niespodzianka :cool3: Nakręciłam filmiki suni, to o wiele lepsze niż zdjęcia. Wrzucę je dopiero późnym wieczorem, bo mam jeszcze mnóstwo pracy.[/QUOTE] No to fajowo :) Ale na żywo jest najsłodsza . Quote
Teresa2209 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='agnieszka24']Tereso Twoja wpłata doszła - bardzo dziękuję! :) Po przeliczeniu na złotówki wyszło 36,27 zł. Pay pal pobrał opłatę w wysokości 0,64 euro. Pieniądze napewno bedą uwzględnione w następnej aktualizacji wpłat. Przesyłam je najpierw na moje konto (idą 2-3 dni robocze, a teraz był weekend), potem przelewam je na konto Zwierzaka. Wpłatę można wrzucić już do rozliczenia na pierwszej stronie. A jak ewab będzie sprawdzać konto i aktualizować wpłaty na sunię, to potwierdzi wpłynięcie pieniędzy na wątku. Dziś wieczorem będzie miła niespodzianka :cool3: Nakręciłam filmiki suni, to o wiele lepsze niż zdjęcia. Wrzucę je dopiero późnym wieczorem, bo mam jeszcze mnóstwo pracy. [FONT=Arial]Dziekuje Ci Agnieszko za odp. Cisze sie, ze potwierdzilas wplate:) bo ja w tym dniu wplacalam po tyle samo Euro jeszcze dla 4-rech innych zwierzatek i tam one juz doszly, natomiast z ta wplata dla suni myslalam, ze to ja sama pokrecilam cos z adresem Paypal (bo mam rozne konta paypal, na ktore wplacam) Ale to dobrze, ze jest wszystko ok:) [/FONT] [FONT=Arial]A co do filmiku z sunia to... jest to suuuuuper niespodzianka!:) Juz nie moge sie doczekac kiedy go tu wrzucisz juuupi :) [/FONT]:cunao:[FONT=Arial][/FONT] Quote
Rumi. Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 oooo... tak czekamy na sunię :D A ja was nieśmiało zaproszę na mój wątek gdzie psiak potrzebuje ogłoszeń :oops: http://www.dogomania.pl/threads/198310-Spanielek-czekaj%C4%85cy-na-dom-ka%C5%BCdy-go-omija-szerokim-%C5%82ukiem.-Potrzebne-og%C5%82oszenia!?p=15932460#post15932460 Quote
Marzycielka Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Proszę was o pomoc. Sprawa nie dotyczy psa ale dziecka. http://www.dogomania.pl/threads/203774-Ratujmy-Szymona!!?p=16457378#post16457378 Quote
Teresa2209 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='greatmadwomen']oooo... tak czekamy na sunię :D A ja was nieśmiało zaproszę na mój wątek gdzie psiak potrzebuje ogłoszeń :oops: http://www.dogomania.pl/threads/198310-Spanielek-czekaj%C4%85cy-na-dom-ka%C5%BCdy-go-omija-szerokim-%C5%82ukiem.-Potrzebne-og%C5%82oszenia!?p=15932460#post15932460 Alez on jest sliczny! Quote
andzia69 Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 [quote name='Teresa2209']Andziu- Chyba kazdego znas cieszy kazda pozytywna nowinka o suni ale... czy moznaby bylo jeszcze kliknac jej pare fotek?? Byloby to mozliwe? Jestem baaaardzo ciekawa jak ona teraz wyglada i jak goi sie ta jej rana? Czy jest juz weselsza?[/QUOTE] ona jest wesoła:)...co do zdjęć...raczej dla was zmiany nie będą zbyt zauważalne, bo niestety TAAAkie rany muszą mieć czas...chociaż mam kilka zdjęć...ale to jak wrócę z moimi krwiożerczymi piesami ze spaceru;) Quote
andzia69 Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 i co...wszyscy uciekli z wątku?:-( to mam was w nosie i zdjeć nie wkleję:obrazic: Quote
Rumi. Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 ej ej ej nie ma tak! ja chcę tu zobaczyć sunieczkę! :mad: Quote
andzia69 Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 [quote name='greatmadwomen']ej ej ej nie ma tak! ja chcę tu zobaczyć sunieczkę! :mad: ooo - choć jedna się odezwała:) no to specjalnie dla ciebie!!!:) ponieważ źle było jej utrzymywać równowagę na płytkach, dzisiaj nasza królewna ma rozłożony specjalny dywanik, coby mogła po nim ćwiczyc chodzenie:):) jakby wiedziała po co jej to dałyśmy:) chodzi tam i z powrotem po dywaniku;) Ja stoję!!! (proszę nie zwracać uwagę na rankę i to co wyciekło - wiadomo, rana jest otwarta i po napełnieniu jej chitopanem cosik tam wyciekło razem z żelem: i druga strona: Jest dobrze!!!:) a sunia jest kochanym stworzonkiem!!!:) Quote
quatro Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='andzia69']i co...wszyscy uciekli z wątku?:-( to mam was w nosie i zdjeć nie wkleję:obrazic:[/QUOTE] co to za szantaż, proszę mi tu wkleić :mad: Quote
Marzycielka Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 No super pomysł z tym dywanikiem po płytkach rzeczywiście gorzej jej było chodzić . Quote
savahna Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Ale rana już sie taka czysta wydaje, co nie?:roll: Madre psisko...:loveu::loveu::loveu: Quote
Pies Wolny Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='andzia69']i co...wszyscy uciekli z wątku?:-( to mam was w nosie i zdjeć nie wkleję:obrazic:[/QUOTE] Andzia ! widzę wszystko ! No, uff ....rana z brunatnej robi się czerwona ... dobrze, oj dobrze. No .... i tak ma być :loveu::loveu::loveu: Quote
Rumi. Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 oh dziękuję :D śliczna sunieczka i jak sobie ładnie radzi :) Quote
andzia69 Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 no - to kto chętny na adopcje???:cool3::razz::lol:...i pewnie zaraz wszystkich wymiecie po tak zadanym pytaniu:diabloti: Quote
ewab Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='andzia69']no - to kto chętny na adopcje???:cool3::razz::lol:...i pewnie zaraz wszystkich wymiecie po tak zadanym pytaniu:diabloti:[/QUOTE] To po co zadajesz takie trudne pytania? Quote
andzia69 Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 [quote name='ewab']To po co zadajesz takie trudne pytania? a czy ktoś powiedział, ze życie to bajka?:eviltong: tylko mnie kochaj... Quote
ania z poznania Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 http://img38.imageshack.us/img38/2838/aaaa080311003.jpg Pycholek słodki.......... Andzia, dlaczego ten dywan nie jest czerwony :mad::diabloti:??? Quote
andzia69 Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 [quote name='ania z poznania']http://img38.imageshack.us/img38/2838/aaaa080311003.jpg Pycholek słodki.......... Andzia, dlaczego ten dywan nie jest czerwony :mad::diabloti:??? Jak ją weźmiesz na stałe to jej kupię na drogę czerwony!:) Quote
Agata P Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Piękną ma tą mordeczkę:lol: i super już wygląda teraz będzie już tylko lepiej :loveu: Quote
Elka_Ka Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 a czy ktoś powiedział, ze życie to bajka? ale nikt też nie mówił, że to horror Śliczny ma pysio i takie wielkie oczka:loveu: Quote
Teresa2209 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='andzia69']no - to kto chętny na adopcje???:cool3::razz::lol:...i pewnie zaraz wszystkich wymiecie po tak zadanym pytaniu:diabloti:[/QUOTE] Nikogo nie wymiecie Andziu! Mnie akurat teraz "wmiotlo" Przysnelo mi sie na kanapie... niedawno sie obudzilam i jestem:) spac mi sie juz nie chce wiec wpadlam sie sunieczka pozachwycac... Widac, ze niunia czuje sie coraz lepiej. Tylko ta dziura w lapce mnie przeraza:( pewnie ja boli taka otwarta rana. Ale napewno ona dostaje jakies leki przeciwbolowe co? Slodka jest. Ma takie oczka wierne i pelne nadziei... Andziu, narazie najwazniejsze jest to, zeby wyzdrowiala. Nauczyla sie chodzic na 3-ech lapkach i przyjda do niej jeszcze dobre czasy... A Agnieszka obiecala nam, ze wrzuci tu tez filmik z sunia ale pewnie zapomniala :roll: buuuu Quote
Recommended Posts