Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 736
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ok to proszę zrób to ale fajnie gdybyś tyle osób zaprosiła na moje wydarzenie :) mogę także twój profil zrobić współ-administratorem, jeśli chcesz :)

Posted

greatmadwomen napisał(a):
Ok to proszę zrób to ale fajnie gdybyś tyle osób zaprosiła na moje wydarzenie :) mogę także twój profil zrobić współ-administratorem, jeśli chcesz :)

Hmm, tzn na to samo wydarzenie o suni? Czy na jakies inne? W sumie to zaproszenia sie same sla, automatycznie i niesttey nie pojelam jeszcze za bardzo jak to zrobic.

Posted

divia_gg napisał(a):
Hmm, tzn na to samo wydarzenie o suni? Czy na jakies inne? W sumie to zaproszenia sie same sla, automatycznie i niesttey nie pojelam jeszcze za bardzo jak to zrobic.

Tak na to samo, weź w nim udział, ja mianuję cię administratorem a pod zdjęciem będzie opcja zaproś gości :) Ja przed chwilą powysyłałam wiadomości z linkiem na to wydarzenie do gości z innych moich wydarzeń związanych z psami z dogo.

Posted

bidula.... te oczka pelne nadziei, tyle cierpienia w malutkim cialku, a wszystkiemu winne jakies bestie z naszego gatunku.... w takich sytuacjach wstydze sie za to, kim jestem
;(
trzymam kciuki za mala na szybki DS najlepiej... mam nadzieje, ze nie bedzie z nim problemu

Posted

divia_gg napisał(a):
W sumie duzo takich tragedii jest przeciez, ale mozna to podciagnac pod temat wnykow, jakie to okrutne, nielegalne i nieludzkie i jakie sa tego konsekwencje...

Ja też mam na tymczasie sunie z wnyków, ale żadnych amputacji nie trzeba było, blizna ładnie się zagoiła. Ale faktycznie można by było połączyć kilka przypadków z wnykami i stworzyć reportaż.

Posted

Maada napisał(a):
której ona nie ma łapki? sorry ale nie mogę się dopatrzeć na tych zdjęciach..

nie ma prawej tylnej...

divia_gg napisał(a):
andzia a gzdie sunia przebywa? W ktorej lecznicy?

na Skalistej...sorrki...ale jestem juz zmęczona kombinowaniem gdzie i którego psiaka upchać:( dzisiaj na cito zorganizowałam transport do W-wy dla 3 psiaków...ech:(

Nina_Brzeg napisał(a):
Biedne maleństwo...

A co jeśli nie znajdzie sie DT w ciągu tego tygodnia?

przestanę wierzyć w cuda:(

Agnieszka_K napisał(a):
o matko :placz:

a ma już allegro cegiełkowe? to ważne, na pewno będą chętni dobrzy ludzie do wpłacenia pieniędzy a może nawet zgłoszą się na DT/DS.

niestety nie ma:(:(

Posted

Masakrycznie biedna sunia.
Czy istnieje szansa na podesłanie mi zdjęć na maila, dużo zdjęć o ile jest więcęj i takich nie ciętych nie pomniejszanych. Dzisiaj raczej nie dam rady ale będe już myślała i szkicowała "scenariusz cegły".

Posted

Jakby nikt nie dal rady podjechac na Skalista jutro, to ja podjade we srode i cykne malutka tak jak bede umiala najlepiej.
A na pocieszenie dodam, ze wplynelo 100 euro juz z FB narazie na konto agnieszki24, wiec juz cosik jest. I tam nawet zainteresowanie tez i obietnice - narazie tylko - wplat:)

Posted

Od ludzi z FB wpłynęło 15 GBP i 100 euro dla suni :) W przeliczeniu na złotówki daje to kwotę 461,82 zł :multi:
Udostępniłam swojego pay pal`a. Będę rozliczać wpłaty z zagranicy i wrzucać je na ten wątek.

Posted

[quote name='agnieszka24']Od ludzi z FB wpłynęło 15 GBP i 100 euro dla suni :) W przeliczeniu na złotówki daje to kwotę 461,82 zł :multi:
Udostępniłam swojego pay pal`a. Będę rozliczać wpłaty z zagranicy i wrzucać je na ten wątek.

Dzięki Aga - bo ja nie mam pojęcia nawet co to ten pp (i jeszcze się do tego przyznaję:oops:)

Posted

Isadora7 napisał(a):
Masakrycznie biedna sunia.
Czy istnieje szansa na podesłanie mi zdjęć na maila, dużo zdjęć o ile jest więcęj i takich nie ciętych nie pomniejszanych. Dzisiaj raczej nie dam rady ale będe już myślała i szkicowała "scenariusz cegły".

mogę tylko przesłać w oryginale te, które podesłała mi wetka i które tu w określonym rozmiarze wkleiłam (nie wszystkie, bo nie wszystkie były w miarę)

Posted

Sunia dziś machała ogonkiem, ale wieczorne płukanie ran musiało jej dać "w kość". Nie chciała z nami "rozmawiać", więc nie męczyłam jej. Zrobiłam tylko tę fotę.

Posted

Kochany,biedny psiak...Ale widzę,ze dt raczejsię znajdzie...Zresztą nie watpiłam.
Gdyby historia utknęła tylko na dogo to może byłoby trudno, bo wszyscy albo zapsieni, albo nie mogą...:shake: Zasłużyła sobie bidna,żeby jej życie wynagrodziło wielokrotnie...:loveu:
Trzyma kciuki:loveu:

Posted

[quote name='Olga Urbańczyk']http://www.facebook.com/btoton ta Pani jest zainteresowana wzięciem suni, czy ktoś bardziej kompetentny mógłby jej udzielić informacji?
Pani zadawała pytania o wiek suni, jej stan zdrowia w komentarzach: http://www.facebook.com/event.php?eid=112059155538044 Jest z Bielska-Białej i niestety nie ma możliwości przyjechać do Kielc po nią, ale może to da się jakoś załatwić?
A cos blizej? Bo ja nie znalazlam zadenj oferty oprocz Joanny Repel:) Daj znac to odpowiemy kobietce:)

Posted

[quote name='divia_gg']A cos blizej? Bo ja nie znalazlam zadenj oferty oprocz Joanny Repel:) Daj znac to odpowiemy kobietce:)

Dziękuję zainteresowanie, niestety nie mogę skopiować strony z konkretnym komentarzem, jedynym sposób to trzeba wejść tu http://www.facebook.com/event.php?eid=112059155538044 i od góry 10 wpis należy do Pani Agnieszki Darii Sobory (zdjęcie profilowe takiego dzieciaczka w czerwonym ubranku), gdzie w komentarzach pod nim napisała zainteresowana Pani Bogusia Toton. Trzymam kciuki, mam nadzieję, że znajdziesz teraz :)

Może tu byłaby szansa na DS?

Posted

[quote name='Olga Urbańczyk']Dziękuję zainteresowanie, niestety nie mogę skopiować strony z konkretnym komentarzem, jedynym sposób to trzeba wejść tu http://www.facebook.com/event.php?eid=112059155538044 i od góry 10 wpis należy do Pani Agnieszki Darii Sobory (zdjęcie profilowe takiego dzieciaczka w czerwonym ubranku), gdzie w komentarzach pod nim napisała zainteresowana Pani Bogusia Toton. Trzymam kciuki, mam nadzieję, że znajdziesz teraz :)

Wszystko się da :) http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=112111778866115&id=100000833581639 to jest dokładnie to

Posted

[quote name='Olga Urbańczyk']Dziękuję zainteresowanie, niestety nie mogę skopiować strony z konkretnym komentarzem, jedynym sposób to trzeba wejść tu http://www.facebook.com/event.php?eid=112059155538044 i od góry 10 wpis należy do Pani Agnieszki Darii Sobory (zdjęcie profilowe takiego dzieciaczka w czerwonym ubranku), gdzie w komentarzach pod nim napisała zainteresowana Pani Bogusia Toton. Trzymam kciuki, mam nadzieję, że znajdziesz teraz :)

No znalazlam i odpisalam i poprosilam o namiar telefoniczny. Zobaczymy. Ja nie widzialam, bo mi sie schowalo i nie zauwazylam ze tam jest wiecej komentarzy:)Ale juz bede czujna;)

Ale Asior nieziemski juz znalazla dla suni DT :) Hurra hurraa. Czekamy na szczegoly od dziewczyn:)