Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cioteczki fanki LISUNI, ona przestała być wybredna w jedzeniu, nareszie dobrze podjada i nawet sporo nie tylko przytyła ale i podrosła, mam teraz więcej przytulaka z szerokim uśmiechem!!!!

Muszę znależć troche czasu by to całe kochane towarzystwo nareszcie całe obfocić, wszystkie moje tymczaski są cudne i przyjazne, jak ja się z nimi rozstanę nie mam pojęcia, szkoda że nie mam miejsca bo sa dwa poparzone bardzo psiaki, aż mnie ręce swędzą aby się za nie wziąć, potrzebowałabym zaledwie kilku dni by je doprowadzić do porządku! szkoda że dom nie jest elastyczny a sąsiedzi nie planuja podróży w kosmos!

• Replies 736
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzisiaj dostałam sms: "piszę w sprawie adopcji Lizy.Potem podam mój nr tel. Czy bym mogła prosić o dojazd do Bydgoszczy ul...nr...Byłąbym wdzięczna"

dobre nie?:):)

Posted

andzia69 napisał(a):
dzisiaj dostałam sms: "piszę w sprawie adopcji Lizy.Potem podam mój nr tel. Czy bym mogła prosić o dojazd do Bydgoszczy ul...nr...Byłąbym wdzięczna"

dobre nie?:):)

o Boże, a co to to jest:crazyeye:

Posted

wiadomo, Lizunia jest totalnie przyjaznym zwierzakiem, dziś jeszcze raz dla pewności zrobie sesję zabawową z dwoma kiciami, i opiszę ale dopiero wieczorem , bo jadę do Kartowic z Dropsikiem
z psiakami wszelkiej maści koegzystuje idealnie niezależnie od wielkości i płci,

Posted

odiwdzając zapraszam na:

SERDECZNIE ZAPRASZAMY NA STOISKO NASZEGO STOWARZYSZENIA

PODCZAS OBCHODÓW TYGODNIA KULTURY BESKIDZKIEJ W ŻYWCU

W DNIACH 30-31 lipca 2011 oraz 6-7 sierpnia 2011

na którym znajdą się:

-materiały promocyjne Stowarzyszenia

-Kącik adopcyjny

- prowadzenie zbiorki publicznej na rzecz bezdomnych i pokrzywdzonych przez człowieka zwierząt.

• 2 weeks later...
Posted

No właśnie, najgrosi sa tacy pytacze, którzy niepotrzebnie dają nadzieję i mimo tego ,że odpowiedzi na pytania sa pozytywne, to zainteresowanie psem gaśnie.