kamil19201 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 [FONT="]Ejla ma dwa lata i jest suczką, która zawsze tętni życiem. Spędzanie z nią czasu – niezależnie od wieku – jest czymś wspaniałym i niepowtarzalnym. W każdym momencie jest chętna do zabawy, zarówno z ludźmi jak i z innymi psami. Oprócz tego jest bardzo inteligentnym czworonogiem i szybko uczy się nowych rzeczy. Do pełni szczęścia brakuje jej tylko domu, w którym znalazłaby kochających i odpowiedzialnych opiekunów. Za miłość i troskę odpłaci się niezapomnianymi chwilami i niesamowitymi przeżyciami.[/FONT] płeć: suka wiek: 2 lata 1 miesiąc rasa: mieszaniec sterylizacja: nie szczepienia: tak odrobaczenie: tak [FONT="] [/FONT] [SIZE=4]Kontakt: email. kamilo011@wp.pl tel. 660376112 Quote
miudzioszka Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Ale śliczna, mam nadzieję, ze szybko znajdzie domek Quote
soboz4 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Suczka jest bardzo urodziwa i na zdjęciach cały czas wpatrzona w Kamila! Quote
Meeaw Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Śliczna, w schronisku też zwróciła moją uwagę, chyba tydzień temu.. Na spacery powinna śmigać z kochającym właścicielem, sio mała ze schroniska! Quote
kimiji Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Zapisuję małą. Jest naprawdę przeurocza:):):) Quote
kamil19201 Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Dzisiaj Ejla miałą swój pierwszy trening agility :) jak na pierwszy raz nawet niezle jej poszlo ;] 2 razy przebiegla caly tor a raz nie stracajac zadnej przeszkody :) to co mnie zaskoczylo to to, ze gdy zwykle szaleje biega w kółko i się z wszystkimi chce bawić to po treningu była tak wykonczona ze nie chcialo sie jej nawet chodzic, a co dopiero bawić się z innymi psami aaa, i jeszcze jedna rzecz mnie zaskoczyła - była tak we mnie wpatrzona (tzn raczej w parówki ale to można wyciąć hi hi) ze gdy odpiąłem jej smycz to prawie w ogole nie reagowala na inne psy - bo zazwyczaj chce sie z nimi bawic i biega za nimi jak szalona ; ]:) od przodu już Ejlę znacie, czas aby pokazać ją z drugiej strony :) Quote
kamil19201 Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 hah nom ! :D a najlepiej jest jak jedno jej stanie a drugie jest klapniete :) to to super wyglada ;] Quote
kamil19201 Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 Ejla sie odnalazla na torze agility :D z reszta mi się tez to bardzo spodobało, no i tam bardzo polubila Rokiego i Tajge :D :) pewni ludzie nawet sie na nia patrzyli podszedlem cos tam zagadalem, ale niestety nic z tego nie wyszlo niestety..... ale jak sie nie chciala w ogole klasc to juz widac postep w tym :) wiec moze opanuje komende "waruj" :) Quote
ewes Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 czeka, czeka na pewno niedługo się już doczeka domku... Quote
kamil19201 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Biegne, a na koncu bedzie parowka hihi :) Quote
pralinka94 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Ta radość na jej pyszczku jest bezcenna :) Quote
Recommended Posts