Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=&quot]Ejla ma dwa lata i jest suczką, która zawsze tętni życiem. Spędzanie z nią czasu – niezależnie od wieku – jest czymś wspaniałym i niepowtarzalnym. W każdym momencie jest chętna do zabawy, zarówno z ludźmi jak i z innymi psami. Oprócz tego jest bardzo inteligentnym czworonogiem i szybko uczy się nowych rzeczy. Do pełni szczęścia brakuje jej tylko domu, w którym znalazłaby kochających i odpowiedzialnych opiekunów. Za miłość i troskę odpłaci się niezapomnianymi chwilami i niesamowitymi przeżyciami.[/FONT]

rasa: mieszaniec
sterylizacja: nie
szczepienia: tak
odrobaczenie: tak
[FONT=&quot]
[/FONT]

[SIZE=4]Kontakt:
email. kamilo011@wp.pl
tel. 660376112

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczna, w schronisku też zwróciła moją uwagę, chyba tydzień temu.. Na spacery powinna śmigać z kochającym właścicielem, sio mała ze schroniska!

Posted

Dzisiaj Ejla miałą swój pierwszy trening agility :) jak na pierwszy raz nawet niezle jej poszlo ;] 2 razy przebiegla caly tor a raz nie stracajac zadnej przeszkody :) to co mnie zaskoczylo to to, ze gdy zwykle szaleje biega w kółko i się z wszystkimi chce bawić to po treningu była tak wykonczona ze nie chcialo sie jej nawet chodzic, a co dopiero bawić się z innymi psami aaa, i jeszcze jedna rzecz mnie zaskoczyła - była tak we mnie wpatrzona (tzn raczej w parówki ale to można wyciąć hi hi) ze gdy odpiąłem jej smycz to prawie w ogole nie reagowala na inne psy - bo zazwyczaj chce sie z nimi bawic i biega za nimi jak szalona ; ]:)

od przodu już Ejlę znacie, czas aby pokazać ją z drugiej strony :)

Posted

Ejla sie odnalazla na torze agility :D z reszta mi się tez to bardzo spodobało, no i tam bardzo polubila Rokiego i Tajge :D :) pewni ludzie nawet sie na nia patrzyli podszedlem cos tam zagadalem, ale niestety nic z tego nie wyszlo niestety..... ale jak sie nie chciala w ogole klasc to juz widac postep w tym :) wiec moze opanuje komende "waruj" :)