Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzwonil dzisiaj do mnie facet ;D ma byc w schronisku w czwartek lub w sobote, jeszcze nie wie dokladnie. Zastanawia sie miedzy Tajga a Ejla :D Chce psa do ogrodu, ma juz jednego i chce do niego towarzysza :D

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

soboz4 napisał(a):
to chyba ten sam co dzwonił do mnie - z Wojkowic, zresztą był na Maciejkowicach i szukał Ejli i Niny...

no tak, chyba ten sam o Ninę też się pytał i mowil ze byl w Maciejkowicach: ))))

Posted

wyprowadzilam ja :) duzo dziewczyna umie :) siada, lapy daje, waruje, czolga sie, i nawet turla -tylko to turlanie to na zdechl pies jest ;)
na poczataku ciagnela na smyczy, potem sie uspokoila i ladnie szla, z Munkiem straaasznie chciala sie bawic na lace, biegala wkolo jak wariat ;)

Posted

taaakkk! Wczoraj tor agility jej wychodził :D nawet przez hula hop (którego wczesniej chyba nie widziala) skakala :) próbowaliśmy się nauczyć prosić ale utrzymanie równowagi na dwóch łapach to nie jest taka łatwa sprawa jakby się wydawało....
jutro sie znow widzimy Ejla!! :D

Posted

dzisiaj Ejla jak zwykle zabawy z Szogunem :D potem wrzuce zdj :D poza terenem schroniska ładnie idzie na smyczy! : D uczylismy sie czołgać : )) nawet jej wychodziło ;d tylko suchego jedzenia nie chciala jesc - zawsze jadla a akurat jak nie mialem parówek zwatpila w smak suchej karmy.... no ale cóż.... dalismy jakoś rade no i z czolganiem coraz lepiej ;d no zdechly juz tez nawet ładnie jej wychodzi :))

Posted

Ejla dzisiaj świetnie ćwiczyla!:P ładnie umie siadac, warować, podawać łapę, zostawać! tzn tego ostatniego nie bylo na szkoleniu no ale cwiczylismy gdzies tam w lesie kiedys tam! :PP :P :) no i poznała nową koleżankę:P Dalię :p świetnie sie bawiły po ćwiczeniach! :PP

wrzucam dwie "słit focie" z dzisiejszego dnia:PP

Cha! mam nową chustkę! :PP

jaka skupiona dama :)