Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia.uje93']Jestem u Ejli:)
Tobie agiliti się podoba Kamil bo nie musisz przez przeszkody skakać:eviltong:[/QUOTE]

oj tam :D zrobie sobie płotki i bd biegal obok przez plotki :D to bym zrobil furore:D a tobie sie nie podoba ? ;>

Posted

Nie widziałam jak się bawi z Suzi, ale za to widziałam jak obijaliście się na agility ;)
Za to widziałam jak Ejla bawi się z Hoshim, oboje mieli takie wesołe pyszczki, tylko smycze im troszkę przeszkadzały :)

Posted

[quote name='kamil19201']oj tam :D zrobie sobie płotki i bd biegal obok przez plotki :D to bym zrobil furore:D a tobie sie nie podoba ? ;>[/QUOTE]
Taa ciekawe jak byś sobie poradził z tunelem:eviltong:
Ale treningi fajne i pobiegać sobie troszkę można:lol:
Ale poobijać też się troszkę trzeba, nie da się cały czas ćwiczyć:cool3:

Posted

fajnie by bylo :) i fajnie by bylo gdyby ci ludzie od Ejli się odezwali:D no ale wiesz zanim go wezma w czwartek moze specjalnie dla nas ( bo kto nam sie moze oprzec?) zrobi to :D:D

Posted

To ona miała szelki?? Nawet nie zauważyłam, a dzisiaj mogłam do niej podejść bez żadnego jazgotu i nie widziałam jej nowego elementu emm "ubrania:D"

Posted

heh tak, dzięki Paulina za szelki ; ) no i generalnie to juz ie pamietam gdzie je polozylem ale co tam znajda sie do soboty.... Ejla coraz lepiej opanowuje warowanie - a tak nie chciala sie klasc na początku:D no i zaczalem ja uczyc zdechłego moze w sobote cos z tego wyjdzie ;] z Hoshim się swietnie bawi ona lata w kolko, a on macha lapą i wydaje niedźwiedzie dźwięki ;] no i oczywiście Suzi się w niej chyba zakochała ; )