Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Biegała po ulicy, nie jest rasowa, taka trochę zminiaturyzowana, ale bardzo ładna. Teraz biega po podwórku z moimi psami, jest grzeczna Inez pokazała już zabki i powiedziała, żeby była grzeczna:evil_lol:

Na razie idziemy na spacer. Mam nadzieję, że ktoś ją szuka.

Resztę fotek później:razz:

Posted

Pewnie komuś zwiała bo jej nie pilnował...
Zadzwoń do schroniska i powiedz,że jest u Ciebie taki psiak. Warto rozwiesić ogłoszenia w miejscu gdzie ją znalazłaś najlepiej bez zdjęć, tylko np. "znaleziono sunie tel.."

Posted

[quote name='MaDi']Pewnie komuś zwiała bo jej nie pilnował...
Zadzwoń do schroniska i powiedz,że jest u Ciebie taki psiak. Warto rozwiesić ogłoszenia w miejscu gdzie ją znalazłaś najlepiej bez zdjęć, tylko np. "znaleziono sunie tel.."

dzwoniłam do schroniska, nikt tam nie dzwonił!!! przecież pierwsze kroki się tam robi?! tzn. telefonuje?! widać taki własciciel.

Dzisiaj się dowiedziałam, że ta suka biegała srodkiem ulicy z innym dużym psem, i przez samochody zostały rozdzielone.

Ogłoszenie napiszę, ale czekam na syna czyt. drukarkę:evil_lol: Chodziłam dzisiaj ze swoim Atosem po okolicznych firmach, pozostawiałam nr telefonu, i przy okazji zajrzałam do klatki gdzie siedział mały piesek ze szczeniakiem, po wypytaniu się o nie, okazało się, że było ich więcej, ale zamarzły!!! odpowiedział mi pracownik komisu samochodowego!!! dzisiaj zaniosę tam słomę.

Posted

[quote name='barbara.h']dzwoniłam do schroniska, nikt tam nie dzwonił!!! przecież pierwsze kroki się tam robi?! tzn. telefonuje?! widać taki własciciel.

Dzisiaj się dowiedziałam, że ta suka biegała srodkiem ulicy z innym dużym psem, i przez samochody zostały rozdzielone.

Ogłoszenie napiszę, ale czekam na syna czyt. drukarkę:evil_lol: Chodziłam dzisiaj ze swoim Atosem po okolicznych firmach, pozostawiałam nr telefonu, i przy okazji zajrzałam do klatki gdzie siedział mały piesek ze szczeniakiem, po wypytaniu się o nie, okazało się, że było ich więcej, ale zamarzły!!! odpowiedział mi pracownik komisu samochodowego!!! dzisiaj zaniosę tam słomę.
Daj znać na PW gdzie dokładnie tak dbają o psy, najwcześniej i tak podjadę w piątek:(

Posted

MaDi napisał(a):
Daj znać na PW gdzie dokładnie tak dbają o psy, najwcześniej i tak podjadę w piątek:(

Basia już czuwa aby psy były bezpieczne:multi:

Posted

gryf80 napisał(a):
a koło jaki3j ulicy biegała lub dziel;nicy?

Po ul. Zamojskiej:shake:

Wet dzisiaj ją oglądał i ocenił tak na ok. 10 miesięcy:evil_lol:
Nie ma cieczki(przynajmniej na razie!) największy podrywacz wczoraj sprawdzał, a jemu nic takiego koło nosa nie umknie :evil_lol:

Ogłoszenie wisi kilka godzin przy biedronce i nic cisza!!!

Posted

no tak,zamojska:roll:,albo komuś faktycznie zwiała(mogła wędrować z daleka),albo ktoś ją wypuszcza luzem.wracając z pracy tamtędy nie raz,nie dwa widuję psy biewgające po tej ulicy samopas.

Posted

gryf80 napisał(a):
no tak,zamojska:roll:,albo komuś faktycznie zwiała(mogła wędrować z daleka),albo ktoś ją wypuszcza luzem.wracając z pracy tamtędy nie raz,nie dwa widuję psy biewgające po tej ulicy samopas.

Niestety wielu jest takich "odpowiedzialnych" właścicieli.

Posted

Byliśmy na wsi, ale się wyszaleliśmy [:D] Suczka jest wspaniała i zarazem taka głupiutka:lol:

CDN- JUTRO :evil_lol:

nie chcą mi się załadować zdjęcia:cool3: więc resztę jutro:roll: