barbara.h Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Biegała po ulicy, nie jest rasowa, taka trochę zminiaturyzowana, ale bardzo ładna. Teraz biega po podwórku z moimi psami, jest grzeczna Inez pokazała już zabki i powiedziała, żeby była grzeczna:evil_lol: Na razie idziemy na spacer. Mam nadzieję, że ktoś ją szuka. Resztę fotek później:razz: Quote
MaDi Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Pewnie komuś zwiała bo jej nie pilnował... Zadzwoń do schroniska i powiedz,że jest u Ciebie taki psiak. Warto rozwiesić ogłoszenia w miejscu gdzie ją znalazłaś najlepiej bez zdjęć, tylko np. "znaleziono sunie tel.." Quote
barbara.h Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 [quote name='MaDi']Pewnie komuś zwiała bo jej nie pilnował... Zadzwoń do schroniska i powiedz,że jest u Ciebie taki psiak. Warto rozwiesić ogłoszenia w miejscu gdzie ją znalazłaś najlepiej bez zdjęć, tylko np. "znaleziono sunie tel.." dzwoniłam do schroniska, nikt tam nie dzwonił!!! przecież pierwsze kroki się tam robi?! tzn. telefonuje?! widać taki własciciel. Dzisiaj się dowiedziałam, że ta suka biegała srodkiem ulicy z innym dużym psem, i przez samochody zostały rozdzielone. Ogłoszenie napiszę, ale czekam na syna czyt. drukarkę:evil_lol: Chodziłam dzisiaj ze swoim Atosem po okolicznych firmach, pozostawiałam nr telefonu, i przy okazji zajrzałam do klatki gdzie siedział mały piesek ze szczeniakiem, po wypytaniu się o nie, okazało się, że było ich więcej, ale zamarzły!!! odpowiedział mi pracownik komisu samochodowego!!! dzisiaj zaniosę tam słomę. Quote
MaDi Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='barbara.h']dzwoniłam do schroniska, nikt tam nie dzwonił!!! przecież pierwsze kroki się tam robi?! tzn. telefonuje?! widać taki własciciel. Dzisiaj się dowiedziałam, że ta suka biegała srodkiem ulicy z innym dużym psem, i przez samochody zostały rozdzielone. Ogłoszenie napiszę, ale czekam na syna czyt. drukarkę:evil_lol: Chodziłam dzisiaj ze swoim Atosem po okolicznych firmach, pozostawiałam nr telefonu, i przy okazji zajrzałam do klatki gdzie siedział mały piesek ze szczeniakiem, po wypytaniu się o nie, okazało się, że było ich więcej, ale zamarzły!!! odpowiedział mi pracownik komisu samochodowego!!! dzisiaj zaniosę tam słomę. Daj znać na PW gdzie dokładnie tak dbają o psy, najwcześniej i tak podjadę w piątek:( Quote
gryf80 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 a koło jaki3j ulicy biegała lub dziel;nicy? Quote
MaDi Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 MaDi napisał(a):Daj znać na PW gdzie dokładnie tak dbają o psy, najwcześniej i tak podjadę w piątek:( Basia już czuwa aby psy były bezpieczne:multi: Quote
barbara.h Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 gryf80 napisał(a):a koło jaki3j ulicy biegała lub dziel;nicy? Po ul. Zamojskiej:shake: Wet dzisiaj ją oglądał i ocenił tak na ok. 10 miesięcy:evil_lol: Nie ma cieczki(przynajmniej na razie!) największy podrywacz wczoraj sprawdzał, a jemu nic takiego koło nosa nie umknie :evil_lol: Ogłoszenie wisi kilka godzin przy biedronce i nic cisza!!! Quote
MaDi Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Zapraszam do oglądania Uwagi w TVNie dzisiaj o 19.50 Zajawka http://uwaga.onet.pl/44328,wideo,240533,niewidomy_rex__pies_dzielnicowego,niewidomy_rex__pies_dzielnicowego,reportaz.html Quote
gryf80 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 no tak,zamojska:roll:,albo komuś faktycznie zwiała(mogła wędrować z daleka),albo ktoś ją wypuszcza luzem.wracając z pracy tamtędy nie raz,nie dwa widuję psy biewgające po tej ulicy samopas. Quote
MaDi Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 gryf80 napisał(a):no tak,zamojska:roll:,albo komuś faktycznie zwiała(mogła wędrować z daleka),albo ktoś ją wypuszcza luzem.wracając z pracy tamtędy nie raz,nie dwa widuję psy biewgające po tej ulicy samopas. Niestety wielu jest takich "odpowiedzialnych" właścicieli. Quote
barbara.h Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Jedziemy na wieś! no kury miejcie się na baczności:evil_lol: Quote
MaDi Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 barbara.h napisał(a):Jedziemy na wieś! no kury miejcie się na baczności:evil_lol: Czyli będzie sesja fotograficzna:razz:? Quote
MaDi Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Zapraszam do Grzybki http://www.dogomania.pl/threads/202911-%C5%81ysa-zagrzybiona-i-bezdomna...kto-da-dom?p=16374202#post16374202 Quote
barbara.h Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Byliśmy na wsi, ale się wyszaleliśmy [:D] Suczka jest wspaniała i zarazem taka głupiutka:lol: CDN- JUTRO :evil_lol: nie chcą mi się załadować zdjęcia:cool3: więc resztę jutro:roll: Quote
MaDi Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Cudo: Stadko onkowate też całkiem fajne;) Quote
gryf80 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 sunia widz bardzo szczęśliwa-mówiłaś basiu że z tychmniejszych,ale mnie się nie wydaje,że mała Quote
Recommended Posts