Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Robimy właśnie z ick bazarek z którego pieniądze pójdą na trzy psy. Jeden ma szansę na domek , a więc jeżeli jego kasa zostanie to wykupimy jeszcze dodatkowo ogłoszenia dla Kacperka. Poza tym jednym z tych trzech psów jest kacperek i pieniądze idą na 66 ogłoszeń. Chyba że zbierzemy więcej kasy i starczy na jeszcze jeden zestaw. No i może po Orkanie zostanie jak pójdzie do nowego domu przed zakończeniem bazarku.

Posted

Dziewczyny dziękuję wam bardzo ,może uda mu się znależć dom .Dom który uwielbia duże ,puchate i bardzo łagodne misie.Bardzo żałuję ,że sama nie mogę go zabrać bo mam dwa psy i masę kotów w mieszkaniu,a jest to pies który ogromnie mnie ujął charakterem i wyglądem.Pies który nie stwarza żadnych problemów dlatego nikt przez lata nie zwracał na niego uwagi,a zasłużył bardzo na miłość.Charakter berneńczyka jak ktoś zna tą rase to wie jakie to przytulanki.Dajmy mu szanse .:lol::lol::lol:

Posted

Znajoma powiedziała, że zapyta swojego kolegi czy by nie chciał ,bo przeprowadza się do domu jednorodzinnego z ogrodem i chyba szukał psa :) Może coś wyjdzie, może nie. Nic nie obiecuje. Ta moja znajoma wyśle wieści do wszystkich znajomych. Kocha zwierzaki :)

Posted

[quote name='ick']Kacperek bedzie miał aż 66 ogłoszeń....Pakiet ogłoszeń jest zamówiłam
i jest już też zapłacony
na bazarku ogłoszeniowym
http://www.dogomania.pl/threads/201402-BAZAREK-OGŁOSZENIOWY-na-psy-z-przytuliska-!-Zamów-66-ogłoszeń-za-10zł.Do-28.02.2011
Pilnie potrzebny jest teraz ładny tekścik i fotki do ogłoszeń.!...
PROSZe o KONTAKT na PM.!!!!!!!!!!!
Dziękuję bardzo ,bardzo jak tylko się sytuacja uspokoi z kotami które mam na DT to pójdę zrobię fotki.