Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W Czwartek Nerusiowi na szkoleniu poszło bardzo dobrze,wykonał wszystkie komendy.
Nie chciał się tylko bawić patykiem.....zdecydowanie woli się ganiać:)

W sobotę trochę się rozleniwił i cały czas tarzał się na trawie-w sumie ja mu się nie dziwie,bo sama ledwo żyłam:):)

Tutaj z Miśkiem,coraz lepiej się dogadują:)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

U Nero na razie bez zmian.Kilka osób pisało w jego sprawie,ale po wymianie paru wiadomości kontakt ucichł.....Na szczęście nero nie traci nadziei

W sobotę Nero przebywał w towarzystwie Miśka oraz innych psiaków na wybiegu,który pozwala mu w pełni spalić nadmiar energii:)

A teraz parę zdjęć Niedźwiadka:)

Po długim spacerze czas na odpoczynek:)

Uśmiech dla wszystkich:)

I jak tu go nie kochać:) może następny tydzień,wraz z deszczem i wiatrem przywieje do nas ten dom,na który tak z Nero niecierpliwie czekamy...

• 2 weeks later...
Posted

Super że Nero wkońcu znalazł swoją rodzinę :D

Trzymam kciuki żeby resztę swojego życia jak najlepiej przeżył :D i widzę że również będzie miała 2 towarzyszki, idealny dom dla Nero :P

Posted

Opłacało się tak długo czekać,bo to najlepszy dom dla niego no i jak usłyszałam że będzie miał towarzyszki to byłam w raju.Nero uwielbia towarzystwo innych psów,więc inaczej być nie mogło:)

Posted

no więc oficjalnie Nero idzie w sobotę godzina 10 do nowego domu.Będzie mieszkał w Brzezinkach,zdala od aut i autostrad.Byłam z nim dzisiaj na wizycie próbnej i rodzina od razu go pokochała,a już nie wspomnę o suczkach.Obydwie faworyzowały między sobą żeby zwrócił na nie uwagę:)