Mika31 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 ciocie pomocy jamniki szkielet http://www.dogomania.pl/threads/205508-Jamik-w-wielkiej-potrzebie..czy-zd%C4%85%C5%BCymy-mu-pom%C3%B3c-Wroclaw?p=16642968#post16642968 Quote
pajda Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Wolfi pozdrawia wszystkich znajomych. Czuje się wiosennie i dobrze. Kiedy odwiedza mnie mój ojciec, mocno starszy Pan, Wolfi pakuje się na Jego kolana jakby się znali od zawsze, albo drzemie ciasno przytulony do taty. Dostałam maila z pytaniem o adopcję Wolfiego. Marchewo, w której bazie zarejestrowany jest czip Wolfiego? Quote
Isadora7 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 A oto (prawdopodobnie od niedzieli) nowa rodzina Wolfika. Pajda zapewne więcej powie. Quote
skallska Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Nie wiedziałam, że tak wyglądają yorki hi hi Pajda opowiadaj!! Czekamy na wieści Pozdrawiamy Quote
pajda Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Rozmawiałam juz z Panią i zaprosiłam na wątek Wolfiego. Umówiłyśmy się na przywiezienie psinki do Warszawy w poniedziałek. A teraz po kolei na zdjęciu są koty i przemiła sunia, która mieszka w Warszawie, Wolfi będzie z nimi krótko, bo razem ze swoją Panią jedzie dalej, do Hrubieszowa:) Quote
pajda Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 MARCHEWO, ponawiam pytanie o bazę zwierząt, w której został zarejestrowany czip Wolfiego? :) Z Wolfim rozstajemy się jednak jutro wieczorem. (po 18.00) :) Quote
skallska Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Ale sie chłopak na podróżuje ;) A ile nowych znajomości nawiąże. Trzymamy mocno kciuki żeby wszystko dobrze poszło i kolejny jamnior znalazł swój dom na stałe. Pozdrawiamy Quote
Isadora7 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 skallska napisał(a):Ale sie chłopak na podróżuje ;) A ile nowych znajomości nawiąże. Trzymamy mocno kciuki żeby wszystko dobrze poszło i kolejny jamnior znalazł swój dom na stałe. Pozdrawiamy I żeby pajda nam nie zapłakała się, ja rozumiem brałam kiedyś ciągle jamniki na tymczas. Jeden z nich zabrał mi kawałek serca, ale nie mógł zostać bo przez półtora miesiąca nie udało się pogodzić chłopaków czyli mojego Rambiego i Alfa. Alf pojechał do Holandii. Wcześniej był jamnik o imieniu Prezes i tez dominował nad Rambusiem. Rambus ma padaczkę i nerwy mu nie są wskazane. No to zaczełam tymczasować dziewczynki, nie było problemów. Ale chciałam jedną na stałe i tak dwa lata temu adoptowałam 7-letnią wówczas Rudą. No i wiedziałam że w zasadzie z tymczasami koniec, aż tu kiedyś ... no właśnie tymczasowiczka Ganga od roku u mnie w styczniu skończyła 7 lat. Brałam miała być sterylka i do domu, sterylka była ale ... nie byłam, nie jestem w stanie jej oddać. Pajda trzymaj się wiem jak cięzko i wierzę że Wolfik będzie miał dobrze, tak jak dobrze trafił Teofil, i radliński chłopczyk. To Ty je uratowałaś. Quote
skallska Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 "Pajda-to Ty je uratowałaś." Isadora -100% racji!!! Pozdrawiamy ciepluteńko-i jak płakać to tylko ze szczęścia :) Quote
danka1234 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 ciezko sie oddaje psiaki ,niektóre szczególnie ciężko ale za jakis czas kiedy sie widzi ze w innym domu piesio jest równie szczesliwy jak u nas ten smutek mija a zostaje miła swiadomosc ze to my przyczynilismy sie do ich szczescia. Trzymaj sie Pajda cieplutko i czekamy na wiesci -same dobre wiesci z nowego domku. Quote
Isadora7 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 To ja na gorąco wrzucę informacje, bo pajda ma problemy z netem i nie wiadomo czy uda się jej wejść. Wolfik juz ponad godzine w Swojej Rodzinie. Zachowuje się tak jakby tam był od zawsze. Merda mu się ogon, merda mu się dupka. Nażarło się psisko, jest bardzo grzeczny, koty zdecydowanie zaakceptował. Ludziska w nim zakochani od razu. Wolfi nazywa się teraz Wafel :) Quote
Mika31 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 :lol::lol:fajnie Wafel pajda trzymaj się to zawsze boli niestety ale teraz ma swojego ludzia Quote
skallska Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Wafel von Wolfi hi hi fajnie. To dobrze że ogonek lata ;) Pajda nie będzie płakać za mocno. Teraz czekamy tylko na fotki z nowego domu. Quote
pajda Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Wafelek rzeczywiście trafił do niezwykłego domu, ludzi, którzy kochają każde stworzenie. Dobry, ciepły dom, pełna miska gotowanego jedzenia, dużo pieszczot, spanie w łóżku ze swoją Panią i wyjątkowa atmosfera (Wolfi vel Wafel od razu wszystkich wycałował, oczywiście z wzajemnością). ;) :) Pani Agnieszka zapewniła, że jamnior będzie rozpieszczany jak żaden inny, w co nie wątpię. :) Oby jak najwięcej było takich ludzi. Quote
Isadora7 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 i takie na szybko zdjęcie Wolfiego vel Wafla z zapoznania. Wykrętasy, wygibasy i merdanka. Quote
pajda Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Wieści od Pani Agnieszki: Wafel to niezwykle kochane, mądre i delikatne stworzenie Wafelek spędził tę pierwszą noc przeszczęśliwy w łóżku z Państwem, nawet nie pisnął i nie zapłakał za mną i Zuzią - zdrajca, a mi serce pękało i Zuzia płakała. Dziś od rana, razem z Labą - sunią ze zdjęć buszowali po działce, Wafel pilnował się i przybiegał na każde zawołanie, mądralek. Wrócili po południu tak zmęczeni, że tylko zjedli i padli, obecnie smacznie chrapią. Na zdjęcia trzeba zaczekać dłuższy czas, bo są kłopoty z aparatem fotograficznym, ale to kwestia czasu i będą fotki. Quote
magenka1 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Bardzo się cieszę, że Wafel już w domu, przy okazji zapraszam do kolegi Wafla Nieśmiałka, on nadal w schronisku Quote
skallska Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Ja Cię!!!! Ależ rozpusta!!! Tak się wylegiwać w pościeli hi hi Bosko, poprostu bosko!!! Quote
Isadora7 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 I jeszcze ma minę pod tytułem "bierz mnie i rób co chcesz" i spojzreć teraz na jego pierwsze zdjęcie. Wieczorem zrobie na SOS newsa ze zdjęciami szczęśliwego Wafla :) Quote
MARCHEWA Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 pajda napisał(a):MARCHEWO, ponawiam pytanie o bazę zwierząt, w której został zarejestrowany czip Wolfiego? :) Z Wolfim rozstajemy się jednak jutro wieczorem. (po 18.00) :) Nie wiem,muszę zapytać w schronisku. Quote
pajda Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Rozmawiałam z Panią Wafelka. Jest wesoły i rozdaje buziaki, szczególnie kiedy odwiedzą Panią wnuki, są calutkie wycałowane. :) Taki z niego kochany jamniczek... ;) Quote
Recommended Posts