Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wolfi został na próbę sam w domu.
Egzamin zaliczył pięknie, jedynie zapiszczał i zaszczekał, gdy zamykałam drzwi na klucz, potem było cicho.
Gdy wróciłam po 40 minutach również było cicho i czysto, nic się nie działo podczas mojej nieobecności :) Największa radość, gdy dzieci wracają ze szkoły.
Wolfi lubi spcery i zabawy z patykiem.

Posted

[quote name='MARCHEWA']Ponieważ wątek w większości dotyczy jamnika Wolfa jemu zostawiam cały wątek i zmieniam tytuł,a pozostałym pieskom założę nowe,osobne wątki.[/QUOTE]

Dzięki MARCHEWA, jak znam życie i pajdę to wątek i tak niedługo wyląduje w JUŻ W DOMU

Posted

Dziękuję Marchewo, zgadzam się w 100% z tytułem wątku.:loveu:
Dziś mokro, Wolfi wybiega na siku i zaraz wraca, nawet się nie rozgląda.
Senny dzień, wszystkie ogonki smacznie śpią.

Posted

Dziś Wolfi po raz pierwszy zainteresował się piłką. Bawił się nią zupełnie samodzielnie, podrzucał, toczył nosem i łapkami, podgryzał.
Milaczek, pozwalał mi włączyć się do zabawy, ale kiedy Pajda przejmowała piłkę rezygnował i odchodził.
Prawdziwy dżentelmen? :cool3:

Posted

Z odkurzaczem musiał się już wcześniej poznać, bo nie zrobił na nim żadnego wrażenia, przez pierwsze minuty Wolfi troszkę go szpiegował, w końcu poszedł spać.

Posted

Wolfi zaczyna chyba czuć się u nas bezpieczniej, dziś zaprosił Pajdunię nieśmialo do zabawy, która zmieniła się w istne szaleństwo.:loveu::lol:
Mimo pieszczot i uwagi jaką mu poświęcam, często jednak chodzi po domu i popłakuje, a mi tak go żal, bo jest naprawdę kochaną psiną.
Często siada przede mną , patrzy w oczy i szczeknie raz - wyraźnie coś mi chce powiedzieć, a ja go nie rozumiem:shake:.
Bardzo to smutne, gdy pies straci człowieka, który go tyle nauczył i z którym dobrze się rozumiał:-(

Posted

Z nowości,
zadzwoniła Pani, która jest zainteresowana adopcją Wolfiego. Domek znajduje się koło Zamościa, w Hrubieszowie. Towarzystwem dla Wolfika byłby młody, przygarnięty wcześniej york. Rodzina od zawsze zakochana w jamnikach i z wielkim sercem dla wszystkich czworonogów. :)
Teraz, zastanawiamy się nad transportem.... ;)

Posted

Nie przesadzę jesli powiem, że tak kochanego psa w naszym DT nie było,:loveu:
jeśli ma się od nas wyprowadzić, to wyłącznie do domku naj...:loveu:, naj..:loveu:., naj...:loveu:
Kiedy go miętuszę po karku i szyi, Wolfi mruży oczy i zaczyna gruchać i mruczeć , zupełnie jakby pouczał : dobrze, trochę w lewo, teraz niżej, tylko nie przestawaj itd.