pajda Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='Isadora7']Pajda ja robie Wolfiemu allegro. Dziękuję Isadoro. :) Quote
pajda Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Wolfi został na próbę sam w domu. Egzamin zaliczył pięknie, jedynie zapiszczał i zaszczekał, gdy zamykałam drzwi na klucz, potem było cicho. Gdy wróciłam po 40 minutach również było cicho i czysto, nic się nie działo podczas mojej nieobecności :) Największa radość, gdy dzieci wracają ze szkoły. Wolfi lubi spcery i zabawy z patykiem. Quote
magenka1 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Jamnik ideał teraz tylko szybko domek i pajda tymczas będziesz miała wolny to jakiś następny jamniczek będzie mógł do Ciebie przyjechać Quote
MARCHEWA Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Ponieważ wątek w większości dotyczy jamnika Wolfa jemu zostawiam cały wątek i zmieniam tytuł,a pozostałym pieskom założę nowe,osobne wątki. Quote
Isadora7 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='MARCHEWA']Ponieważ wątek w większości dotyczy jamnika Wolfa jemu zostawiam cały wątek i zmieniam tytuł,a pozostałym pieskom założę nowe,osobne wątki.[/QUOTE] Dzięki MARCHEWA, jak znam życie i pajdę to wątek i tak niedługo wyląduje w JUŻ W DOMU Quote
pajda Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Dziękuję Marchewo, zgadzam się w 100% z tytułem wątku.:loveu: Dziś mokro, Wolfi wybiega na siku i zaraz wraca, nawet się nie rozgląda. Senny dzień, wszystkie ogonki smacznie śpią. Quote
danka1234 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 cd.ogłoszeń dla Wolfiego; 11-przygarnij zwierzaka 12-ojej 13-nasi pupile 14-giełda ogłoszen 15-ogłoszenia olx 16-zwierzaki do adopcji 17-animalia 18-zwierzęta-świat ogłoszeń 19-ćwirek 20-hiper ogłoszenia Quote
Isadora7 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Pajda ja dzisiaj zadzwonie do Pana, nie miałam totalnie czasu. Quote
pajda Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Dziś Wolfi po raz pierwszy zainteresował się piłką. Bawił się nią zupełnie samodzielnie, podrzucał, toczył nosem i łapkami, podgryzał. Milaczek, pozwalał mi włączyć się do zabawy, ale kiedy Pajda przejmowała piłkę rezygnował i odchodził. Prawdziwy dżentelmen? :cool3: Quote
pajda Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Z odkurzaczem musiał się już wcześniej poznać, bo nie zrobił na nim żadnego wrażenia, przez pierwsze minuty Wolfi troszkę go szpiegował, w końcu poszedł spać. Quote
pajda Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Wolfi zaczyna chyba czuć się u nas bezpieczniej, dziś zaprosił Pajdunię nieśmialo do zabawy, która zmieniła się w istne szaleństwo.:loveu::lol: Mimo pieszczot i uwagi jaką mu poświęcam, często jednak chodzi po domu i popłakuje, a mi tak go żal, bo jest naprawdę kochaną psiną. Często siada przede mną , patrzy w oczy i szczeknie raz - wyraźnie coś mi chce powiedzieć, a ja go nie rozumiem:shake:. Bardzo to smutne, gdy pies straci człowieka, który go tyle nauczył i z którym dobrze się rozumiał:-( Quote
Isadora7 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Oj psiaki opowiedziałyby nam takie historie że w największej wyobraźni nie do objęcia Quote
Isadora7 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Mamy taka bidę jamniczą szukamy pomocy w transporcie http://www.dogomania.pl/threads/204297-Skrajnie-wychudzona-w-zaawansowanej-ci%C4%85%C5%BCy-schronisko-%C5%81%C3%B3d%C5%BC-POMOCY!!! Quote
pajda Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Z nowości, zadzwoniła Pani, która jest zainteresowana adopcją Wolfiego. Domek znajduje się koło Zamościa, w Hrubieszowie. Towarzystwem dla Wolfika byłby młody, przygarnięty wcześniej york. Rodzina od zawsze zakochana w jamnikach i z wielkim sercem dla wszystkich czworonogów. :) Teraz, zastanawiamy się nad transportem.... ;) Quote
skallska Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Pajda , trzymam kciuki cały czas bardzo mocno za Wolfika!!! Quote
pajda Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Nie przesadzę jesli powiem, że tak kochanego psa w naszym DT nie było,:loveu: jeśli ma się od nas wyprowadzić, to wyłącznie do domku naj...:loveu:, naj..:loveu:., naj...:loveu: Kiedy go miętuszę po karku i szyi, Wolfi mruży oczy i zaczyna gruchać i mruczeć , zupełnie jakby pouczał : dobrze, trochę w lewo, teraz niżej, tylko nie przestawaj itd. Quote
Recommended Posts