dineh Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 Atom po 2 nieudanych obiecujących wizytach przed adopcyjnych ma w końcu dom - w Zabrzu :)... małżeństwo w średnim wieku mały ma nawet swój fotel :) nazywa się KUBA :):) Quote
malawaszka Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 no super wieści :klacz: malutki szczęścia!!!!!! Quote
Agucha Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 dineh napisał(a):Atom po 2 nieudanych obiecujących wizytach przed adopcyjnych ma w końcu dom - w Zabrzu :)... małżeństwo w średnim wieku mały ma nawet swój fotel :) nazywa się KUBA :):) No to Was nieźle zawiało :lol: Dużo pomyślności Szczawiku!:loveu: Quote
dineh Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 wiadomość od Pani : " Witam serdecznie p.Dominiko. Bajtuś jest kochaniutki. Przyzwyczaił się już do niektórych zmian. Dostał 10.03 pierwszą dawkę na odrobaczenie, 24.03 dostanie drugą a póżniej szczepienia. Biega do drzwi i dobija się żeby wyjśc z nim na dwór, czasami coś jeszcze mu się przytrafi zrobic w domku ale to wkońcu szczeniaczek - kochany. Wyślę kilka zdjęc może troszkę nie takie bo robię telefonem a ten jakiś nie specjalnie mocny. Pozdrawiamy serdecznie - cała Trójka." Quote
Agucha Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 MIKRO-BANK ZAPRASZA DO WSPÓŁPRACY! Ps. Co z Atomem? :) Quote
dineh Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 był kolejny mail od Pani :) jestem taka szczęśliwa że się małemu udało Atom ma stojące uszka :) już szczepiony ponoć rozrabiaka ale nie przeszkadza to jego ludziom :) Kolejny psiak uratowany dziękuje !! Quote
Agucha Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Super, że znalazłaś mu super ludzi :) Gdzie maluch trafił? :) Quote
dineh Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 maluszek mieszka sobie w Zabrzu w małym mieszkanku ale przecież nie willa ale serca mu było trzeba :) teraz muszę w końcu zebrać się w garść i wysterylizować Pikusie dzięki bazarkowi są na to fundusze i są na karmę wiec jest dobrze :) Quote
dineh Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 (edited) wszystkim tym którzy przyłożyli choć mały palec do tego żeby pomóc go uratować dziękuje nie żałuje tego gdzie trafił choć z jego adopcją miałam wiele problemów bo mały miał okropnego pecha do potencjalnych domków dzięki wam teraz tak wygląda : i zdjęcie z wakacji : jeśli ktoś jest ciekawy co do funduszy z miłą chęcią odpowiem na pw dokładnie część poszła na spłacenie długów który jedna z fundacji zaciągnęła u mojej siostry(ja pożyczałam ale obiecany był zwrot- który NIGDY nie nastąpił) za 5 boksów które umieściła u mnie przelałam też 100 zł na Husky-ego w potrzebie http://www.dogomania.pl/threads/212078-Balto-traci-DT-potrzebne-deklaracje-na-hotel-%28 nie umiałam się dogadać co do obiecanej tańszej sterylki a i z Panem był kłopot - przyznam się że się poddałam w tej sprawie Edited January 16, 2012 by dineh Quote
Recommended Posts