Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj przelałam 70 zł osobie która mnie z małym wozi i zawiezie mnie z suczką na sterylke i z niej 70 zł
czemu tyle??
jutro jedziemy na wizytę z małym aż do Raciborza
przelew do wglądu na pw dla chętnych
i poproszę o paragon z jutrzejszego paliwa w razie czego :)...
ale myślę że km każdy może policzyć z i do Raciborza + 2 razy Katowice (po małego i po mame)
w tym byłam jeszcze kilka razy w klinice z Boksiami z Fundacji
dlatego 40 zł za paliwo zapłaciłam ja

Udało się AgnieszczeBB załatwić sterylke za obniżone koszta ...(od 140 do 180 zł)
trzeba będzie zbierać

Posted

bab34 napisał(a):
Mały śliczny:loveu:. Jutro przeleje jakąś kasę na sterylkę suki.

jesteś wielka bab34
AgnieszkaBB też zadeklarowała jakiś grosz

jesteście wielkie!!
dziękuje Wam!!

Posted

Dominika nie było Cię dzisiaj w schronie:-( Daj znać czy wszystko ok u Ciebie. Miałaś być. Jak egzamin???
Sterylizacja suni to ok 150 zł. MOże potem jeszcze jakaś wizyta kontrolna... Ok, niech będzie 180.
Ja deklaruję 50.
Dominika podaj gdzie mamy to wpłacać??? Pamietaj że koneiczenie musisz brac fakture na Fundację. To bardzo potrzebne ...

Posted

dineh napisał(a):
Wczoraj przelałam 70 zł osobie która mnie z małym wozi i zawiezie mnie z suczką na sterylke i z niej 70 zł
czemu tyle??
jutro jedziemy na wizytę z małym aż do Raciborza
przelew do wglądu na pw dla chętnych
i poproszę o paragon z jutrzejszego paliwa w razie czego :)...
ale myślę że km każdy może policzyć z i do Raciborza + 2 razy Katowice (po małego i po mame)
w tym byłam jeszcze kilka razy w klinice z Boksiami z Fundacji
dlatego 40 zł za paliwo zapłaciłam ja

Udało się AgnieszczeBB załatwić sterylke za obniżone koszta ...(od 140 do 180 zł)
trzeba będzie zbierać

Żałuję, że wcześniej nie znalazłam się na tym wątku, bo ja zawiozłabym cię wszędzie za darmo. Do Raciborza, do Katowic , na i z sterylki. Na przyszłość jeżeli będzie potrzeba podwózki kontaktujcie się ze mną. Jak tylko czasowo nie będzie to kolidowało z moimi obowiązkami codziennymi to pomogę /mam na myśli pracę i opiekę na moimi dziećmi/. Dla ścisłości sprecyzuję, że jestem z Dąbrowy Górniczej. Piszcie na moją pw jak tylko znowu pojawi się jakaś potrzeba komunikacyjna

Posted

[quote name='Biedronka39']Żałuję, że wcześniej nie znalazłam się na tym wątku, bo ja zawiozłabym cię wszędzie za darmo. Do Raciborza, do Katowic , na i z sterylki. Na przyszłość jeżeli będzie potrzeba podwózki kontaktujcie się ze mną. Jak tylko czasowo nie będzie to kolidowało z moimi obowiązkami codziennymi to pomogę /mam na myśli pracę i opiekę na moimi dziećmi/. Dla ścisłości sprecyzuję, że jestem z Dąbrowy Górniczej. Piszcie na moją pw jak tylko znowu pojawi się jakaś potrzeba komunikacyjna

Dziękuje będę pamiętała !!
przyszły pieniążki od :
bab34 i sybisi => łacznie 50 zł !!
dziękuję
AgnieszkaBB zadeklarowała 50
co daje na sterylizacje 100 zł

trzeba uzbierać 180 zł

niestety nikt nawet nie pisze o małego

Posted

Doszło dziś 100 zł od AgnieszkiBB
dziś też dostałam Maila od Pani Anety- bierze sterylizację suni na siebie

mam nadzieje że wszystko będzie dobrze:)..

Posted

Dziewczyny ! Wklejam adres do wątku, na którym pewna dizewczyna robi przepiękne BANERKI psom w potrzebie.
http://www.dogomania.pl/threads/1074...-od-zaraz%21-D

Sądzę, ze w pierwszej kolejności potrzebujemy banerków dla naszych watków tematycznych (staruszki, maluchy, dwa wystraszone od Basi, Onki, itp). Gospodynie watków - napiszcie z prośbą o banerek! Potem możemy prosić o banerki dla kolejnych pojedyńczych psiaków. Sądze że to pomysł wart realizacji. W sumie banerkowo nie jestesmy wstrząsająco rozwinięte:-)