revii Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 XXIX Zielonogórska Wystawa Psów Rasowych - Drzonków k/Zielonej Góry sędzia: Maciej Kozber dzień: niedziela ring: 8 PSY Klasa szczeniąt F'CHISAI GO of Kamino Ken SOKUSAI EMMEJ GO Fuen No Oka Klasa młodzieży CHOTTO GO Namitori Klasa otwarta AKAI-GO NAMITORI SUKI Klasa szczeniąt AKINORI Jumirat HISAE GO Eskimo River Klasa młodzieży MARIWANA GO Fuen No Oka Klasa pośrednia B'TAMIKO GO Fuen No Oka KEIKO Delle Bianche Vallate Klasa weteranów CHIKAKA Pa-Lis Quote
INU Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Akamaru napisał(a):cos mała stawka :roll: Nie jest tak źle jak na krajówkę, na międzynarodową w Rzeszowie były zgłoszone dwa więcej ;-) Quote
zubiri Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Mam nadzieję, że ktoś poda wyniki. Ja zapraszam na fotorelację:http://www.namitori.pl/GaleriaIM/#/content/pictures4/wystawy14/ Gratuluję Marcie i Romkowi a szczególnie ich podopiecznemu (AKAI Go Namitori) ukończenia dzisiaj Championatu Polski. Quote
Angelika_Roser Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 [FONT=Comic Sans MS]CHOTTO cudeńko!! Zachwyca mnie chłopak coraz bardziej, w Katowicach proszę się liczyć z wymizianiem :evil_lol::loveu:[/FONT] Quote
Akamaru Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 [quote name='zubiri']Mam nadzieję, że ktoś poda wyniki. Ja zapraszam na fotorelację:http://www.namitori.pl/GaleriaIM/#/content/pictures4/wystawy14/ Gratuluję Marcie i Romkowi a szczególnie ich podopiecznemu (AKAI Go Namitori) ukończenia dzisiaj Championatu Polski.:bigcool::Cool!::dog: Dziękujemy i Pozdrawiamy!! :hand: My Takze gratulujemy Keiko i Chotto Zwyciestwa!! :klacz::kciuki: Quote
cleo2000 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 PSY Klasa szczeniąt F'CHISAI GO of Kamino Ken 1 wo best puppy SOKUSAI EMMEJ GO Fuen No Oka 2 Klasa młodzieży CHOTTO GO Namitori 1 zw ml Klasa otwarta AKAI-GO NAMITORI 1 cac new champ.pl :multi: SUKI Klasa szczeniąt AKINORI Jumirat2 o HISAE GO Eskimo River1 wo Klasa młodzieży MARIWANA GO Fuen No Oka 1 Klasa pośrednia B'TAMIKO GO Fuen No Oka 2 KEIKO Delle Bianche Vallate 1 cac nswr bob klasa otwarta Hachiko PA-LIS 1 dosk cac New Champ.Pl:multi: Miyoshi PA-LIS 2 bdb Klasa weteranów CH.PL CHIKAKA Pa-Lis 1 best weteran Quote
zubiri Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Gratuluję Hachiko Pa-lis championatu. Wszystkim zwycięzcom i wszystkim obecnym na wystawie dziękuję za piękną rywalizację!!! :lol: No to ładna stawka nowych Championów bo i KEIKO Delle Bianche Vallate także dzisiaj ukończyła:lol: Serdecznie pozdrawiam:multi: Quote
Tomonari Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Gratulacje dla Keiko i pozostałych nowych Ch.Pl! Gratulacje również dla najlepszego szczeniaczka! BRAWO!!!!:klacz: Quote
cleo2000 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 WITAM choc juz GRATULOWALEM KEIKO na ringu BOBa to teraz Gratulacje za CH.PL:lol: i białasowi ZW MŁ :lol::multi: fajna wystawa , ładne AKITY I CO WAZNE I MLODSZE TYM LEPSZE choć Nasza Chikaka jeszcze tez sie trzyma :multi::lol: ps moze ma ktos jakies zdj. CHIKAKI z ringu POZDRAWIAM Quote
Asiunia02 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Akitek może i było mało, ale piękne !!!! Gratuluje wszystkim zakończenia championatów !!!!!! I życzę dalszych sukcesów, bo wczoraj wystawiane akitki, w szczególności te dorastające będą wojować i "kosić" nie tylko na polskich wystawach. Jeszcze raz gratuluje !!!! Wstawię zdjęcia całej staweczki, ale niestety nie dzisiaj. Postaram się jutro. Quote
Asiunia02 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Z góry przepraszam za jakość, ale przyszło mi brać okropne leki i ręce mi sie trzęsą :) Najpierw pieski - szczeniaczki Quote
Asiunia02 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Piękny front młodzieniaszka Chotto i boczek Quote
Asiunia02 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Niestety nie mam zdjęć z oceny pieska z klasy otwartej, ale będzie na porównaniu :) Teraz śliczniotki z klasy szczeniąt :) Akinori Jumirat i HISAE GO Eskimo River Quote
Asiunia02 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Suczki klasa pośrednia Keiko I sobowtór mamuśki B'TAMIKO GO Fuen No Oka (niestety zdjęcie rozmazane, ale wstawiłam, bo to jest jedyne które posiadam i na którym widać ogromne podobieństwo do mamuśki) i dwie suczki razem: Quote
Asiunia02 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Dorosłe panienki Hachiko Pa-Lis i Miyoshi Pa-Lis Quote
Asiunia02 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Jeszcze porównanie o najlepszą Sukę w Rasie I teraz nasza weteranka Chikaka Pa-Lis Quote
Asiunia02 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Porównanie o Zwycięzcę Rasy i BOB z sędzią Maciejem Kozberem Quote
Recommended Posts