Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 168
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam nadzieję, że w czwartek zobaczę się z Figunią, nie wiem jakie będzie światło ale postaram się zrobić jej foteczki i pomiziać od wszystkich cioteczek...

Posted

soboz4 napisał(a):
Mam nadzieję, że w czwartek zobaczę się z Figunią, nie wiem jakie będzie światło ale postaram się zrobić jej foteczki i pomiziać od wszystkich cioteczek...

Oj tak, musisz :)

Posted

Niestety na ogłoszenia Figunia musi trochę poczekać, wczoraj wysiadła mi płyta główna i tylko gościnnie korzystam z laptopa męża, podobno już zamawia dla mnie uszkodzoną część, Figunia trzymaj się malutka!
Nagrałam też dwa filmik, ale nie wim czy na tym komputerze dam radę wgrać, mąż uznaje tylko linuks, ja windows

Suczka w typie jamnika krótkowłosego czarnego - podpalanego została oceniona na 9 lat. Wyrzucono ją z samochodu jak niechciany bagaż, opiekun nie miał odwagi przyprowadzić jej do schroniska. Na spacerze bardzo wesoła, obwąchuje każdy krzaczek i cały czas wesoło kręci ogonkiem. Bardzo lubi kontakt z człowiekiem, głaskanie, mówienie do niej powoduje szybkie krecenie ogonkiem i próby polizania człowieka, który do niej się uśmiecha. Jest bardzo przyjazna w stosunku do ludzi. Jest również typowym jamnikiem łakomczuszkiem, który dla przysmaków wiele zrobi. Musiała w poprzednim życiu być uczona podstawowych komend, ładnie siada (szczególnie jak opiekun ma w ręce coś dobergo), ładnie chodzi na smyczy. Psy toleruje, ale jak każda dobrze wychowana sunie nie lubi zbytniej poufałości i gdy jakiś pies zbyt nachalnie ją obwąchuje szczerzy zęby. Ma ładną zadbaną sierść i ze 2 kg nadwagi. To typowy jamnik kanapowy, który nie powinien znaleźć się w schronisku.
Kontakt w sprawie adopcji:
Bożena Sobieszek
soboz4@gmail.com
503-364-290