Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co ma dokładnie robic koordynator?
U nas 17 jest wystawa i wtedy najlepiej zbierac podpisy.Inicjatywa robi wtedy jeszcze kweste,wiec moze to jakos połączyć.Jeśli chodzi o ten dzień to mogę być koordynatorem z Zielonej Górze.Stara juz jeste;)

Posted

[quote name='Polna']ja powinnam miec pare w domu ;)
Polna, rozumiem, ze chcesz pomóc w Łodzi? Na spotkaniu cię nie było, więc nie wiemy czy nadal masz chęć nam pomóc? Jeżeli tak, to zgłoś sie do julita104

Posted

aniolek_74 napisał(a):
Info o akcji i listy do podpisu będą na polibudzie w Gliwicach.

trzeba tę info podac do lokalnych mediów,żeby ludzie wiedzieli pozdrawiam EMIR

Posted

Witam.

Środa Wlkp, Nekla, Września, Zaniemyśl, Śrem, Rawicz i okolice ! ! !

Mamy kontakt z koordynatorem w Poznaniu!
Ale jest nas tylko 2 osoby na tak wielki obszar.
Zaczęliśmy na razie z czarno-białymi ulotkami i próbujemy uzyskiwać zezwolenia.

Chętnych do pomocy prosimy o kontakt: GG 5700586 Lub 3712484
Lub tel 502 648 268

Posted

[quote name='Imbir1']Polna, rozumiem, ze chcesz pomóc w Łodzi? Na spotkaniu cię nie było, więc nie wiemy czy nadal masz chęć nam pomóc? Jeżeli tak, to zgłoś sie do julita104

juz uzgodnione :-)
bedziemy miec parenascie tych plastikow. jak dotra ulotki i plakaty to wtedy kazdy by dostał tez plakieteczkę.

Posted

Ludzi z Częstochowy i okolic proszę o kontakt.

Pomysł miałam napisac na forum: My Wychodzimy z psiakami.. każdy kto może i ma psiaka chętnego do zaczepiania ludzi niech go wezmie... Mój biszkopt idzie z chusteczką przy obroży z napisem : Stop okrucieństwu.
Wiem, że Saba bardziej przemówi do ludzi niż Ja.

Pozdrawiam serdecznie.

Posted

Olsztyn identyfikatory będzie miał. Plakietki już są. Proszę tylko o zatwierdzenie treści i szaty graficznej plakietki i już będziemy drukować.
Treść ulotki się już chyba nie zmieni, bo już sobie drukujemy (to co dostaniemy to pewnie będzie za mało). Pozdrawiam wszystkich.
Zapraszam dalej chętnych z Olsztyna do pomocy, dla każdego znajdzie się praca. Tel. 512 35 80 60

Posted

sklerotyczka;) jesli juz zdecydujecie sie tak jak My to robimy to pamietajcie ze psiak na troche nie na caly dzien... no i pamietac trzeba o jedzonku i piciu co jest rzecza naturalną... wolałam napisać zeby nikt nie myslal ze chce mojego psa zameczyc ;)

Posted

pracuję w katowicach w dużym szpitalu mogę zbierać podpisy pod petycją,na razie wydrukowałam sobie wniosek o zmianę prawa czy to też może być?i gdzie to odsyłać?

Posted

Zgłaszam się do pomocy w Gnieźnie i we Wrześni. Pełnoletnia oczywiście jestem :D Pracuje w lecznicy i znam wielu psiarzy więc im szybciej tym więcej podpisów.
GG:3436722
kom: 698 410 843
do neta nie zawsze mam dostęp

Posted

Od Julity114 - koordynator w Łodzi, dostałam ulotki i listy do podpisu. Już poszło u mnie w firmie, podpisują też wszyscy goście firmy (BARDZO CHĘTNIE!). Zabieram listy na moje osiedle. Jutro zabieram pakiet do Częstochowy (nie ma tam koordynatora), znajomi psiarze już zadeklarowali pomoc w zbieraniu podpisów na tym terenie - w gabinetach weterynajryjnych, sklepach zoologicznych, wśród hodowców i wszytkich znajomych i nieznajomych, byle wrażliwych ludzi.
Czy ktoś będzie zbierał podpisy na najbliższych wystawach?.

Posted

Tolutkowa napisał(a):
Od Julity114 - koordynator w Łodzi, dostałam ulotki i listy do podpisu. Już poszło u mnie w firmie, podpisują też wszyscy goście firmy (BARDZO CHĘTNIE!). Zabieram listy na moje osiedle. Jutro zabieram pakiet do Częstochowy (nie ma tam koordynatora), znajomi psiarze już zadeklarowali pomoc w zbieraniu podpisów na tym terenie - w gabinetach weterynajryjnych, sklepach zoologicznych, wśród hodowców i wszytkich znajomych i nieznajomych, byle wrażliwych ludzi.
Czy ktoś będzie zbierał podpisy na najbliższych wystawach?.

koordynator w czewie jest i pisalam to wyzej ze sie zglosilam. Ale nie mamy jeszcze ulotek bo zglosilam sie wczoraj takze kazda pomoc mile widziana. pozdrawiam