Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam! Częstochowa odzyskała sieć... na chwile :placz: jak na zlosc ciagle mnie odlączają... Osobiscie jestem załamana - gdyby nie pies połowa ludzi omijałaby Nas szerokim łukiem . Plakaty stwierdzilismy ze najbezpieczniej wieszac w sklepach po tym jak podnosilismy z ulicy jakis:| Chetnych do pomocy tyle co na lekarstwo, a juz i w jakiejs kablówce ogłoszono o akcji i w gazecie czestochowskiej apelowałam do ludzi o pomoc:|

Julitko!! ja obiecuje odrobic pilnie to całe "przejecie" tego ludzia;) za tydzien bede w Łodzi wiec podziałam z moim psiurem:)

Jutro dalej działamy.. w poniedzialek, wtorek itd... :) Bedzie dobrze. Powodzenia wszystkim zycze bo nie wiem kiedy znow bede mogla tutaj wejsc. Pozdrawiamy :*

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

papisia napisał(a):
Witam! Częstochowa odzyskała sieć... na chwile :placz: jak na zlosc ciagle mnie odlączają... Osobiscie jestem załamana - gdyby nie pies połowa ludzi omijałaby Nas szerokim łukiem . Plakaty stwierdzilismy ze najbezpieczniej wieszac w sklepach po tym jak podnosilismy z ulicy jakis:| Chetnych do pomocy tyle co na lekarstwo, a juz i w jakiejs kablówce ogłoszono o akcji i w gazecie czestochowskiej apelowałam do ludzi o pomoc:|

Julitko!! ja obiecuje odrobic pilnie to całe "przejecie" tego ludzia;) za tydzien bede w Łodzi wiec podziałam z moim psiurem:)

Jutro dalej działamy.. w poniedzialek, wtorek itd... :) Bedzie dobrze. Powodzenia wszystkim zycze bo nie wiem kiedy znow bede mogla tutaj wejsc. Pozdrawiamy :*

Klauduś czy to Ty????

Posted

wlasnie moja mama mnie poinformowala,ze ktos pod moja nieobecnosc w domu zwrocil jej pietnascie plakatow i kilkadziesiat ulotek *wyglada na to ze wogole nie byly odpakowane i rozniesione)
... i co tu myslec?... POMOZECIE? - Pomozemy... a jak nam sie znudzi to zwrocimy materialy?...! Przeciez to jest smieszne.

Posted

[quote name='GoniaP']horpyna, a kto Ty jesteś? Ujawnij sie. Znamy się?Zapraszam jutro pod King Cross o 12...

helo.Marta-sklep zoo na gallileusza w poznaniu.gdzie mam wyslac ten nr dowodu??jestem obecnie w gostyniu.jutro ide do naszych klinik wet tutaj i dam im petycje i plakaty.co z tym nr??
pozdrawiam-marta

to moje gg 3786247
moj email horpyna@op.pl
moj tel 665212806

Posted

MateuszNesterok napisał(a):
Wysłałem nawet ksero dowodu ;)
A do akcji muszę mieć tylko pełnoletnich, czy dzieci też mogą mi pomagać ?????

Mateuszu, bądź poważny...
Czy mam umieścić skan dowodu, który mi wysłałeś????
Jest jak wół data urodzenia 1993r., z tego co wiem osobą pełnoletnią zostaje się jak się ukończy 18 lat....

Posted

Hej! Wpadłam, żeby zdać wam relację :).
Ogólnie akcja w Chrzanowie baaardzo udana :). O 12:00 pojawiła się pani z lokalnej gazety, porobiła zdjęcia + mały wywiadzik :cool3:, a potem usłyszeliśmy słowa: "rozumiem, że na następną akcję czuję się zaproszona :)" oraz zaproponowała ewentualną pomoc na następny raz - BARDZO PANI DZIĘKUJEMY :).
Osób pełnoletnich było razem ze mną 5, podpisy zbieraliśmy tylko na Chrzanowie (ja pojechałam na chwilę do Trzebini, ale była tam totalna klapa - pojawiłąm się dopiero po 13 - stej, a wtedy ludzie już zdążli rozjechać się z zakupów do domów, więc poroznosiłam tylko plakaty po sklepach - myślę, że na następną sobotę uda mi się znaleźć chętnych na Trzebinię). Zbieraliśmy od 12 - stej do 16 - stej. Będzie około 340 podpisów (na dzień dzisiejszy na pewno więcej :p).

Wszystko było by ok, gdyby... no właśnie. Skończyły mi się plakaty (już wczoraj zostały tylko 2 :-(), ulotek mała garstka - a tu jutro miałam zawitać do następnego liceum :(. Wolontariusze też juz nie mają ulotek. Pisałam w zeszłą środę z prośbą o dosłanie, ale nie dostałam odpowiedzi czy wyślecie :(. A dzisiaj bardzo by się przydały, bo dużo ludzi wraca do domów z kościołów :sad:...

Posted

Ruth napisał(a):

Wszystko było by ok, gdyby... no właśnie. Skończyły mi się plakaty (już wczoraj zostały tylko 2 :-(), ulotek mała garstka - a tu jutro miałam zawitać do następnego liceum :(. Wolontariusze też juz nie mają ulotek. Pisałam w zeszłą środę z prośbą o dosłanie, ale nie dostałam odpowiedzi czy wyślecie :(. A dzisiaj bardzo by się przydały, bo dużo ludzi wraca do domów z kościołów :sad:...

Nie mamy już materiałów :shake: . Ulotki się dodrukowują, ale będą dopiero we wtorek :-( .

Posted

kacha_wawa napisał(a):

Jest jak wół data urodzenia 1993r., z tego co wiem osobą pełnoletnią zostaje się jak się ukończy 18 lat....

to teraz mozna miec dowod nie majac 18 lat?

Posted

Jak myślicie, jakbym wziął mojego Goldenka Arakisa na zbieranie podpisów, to mogłoby to pomóc? Postaram się niedługo wkleić jego zdjątko. Ma w Lutym skończył półtorej roczku. Wszyscy rozklejają się na jego widok. Słodki mały głupol ze wszystkimi chce się witać, jak to Golden. Nie wszędzie by mnie wpóścili, ale sam chodzić nie będę, więc najwyżej poczekam przed drzwiami. Podpisóję się pod tym, że trzeba coś zrobić z tym Teleexpresem, bo wrebna chamy zrobiły nam nie małą antyreklamę :mad: .

Posted

Witam.. jest to mój pierwszy post na tym forum ale mam nadzieje że nie ostatni ;) no więc o Ozzym dowiedziałem sie ok. tydzień temu w programie interwencja i jak chyba każdego miłośnika psów wstrząsnęła mnie ta informacja :( kocham psy (sam mam dwa: sznaucera olbrzyma i miniature) dlatego bardzo chciałbym pomóc zbierać podpisy, roznosić ulotki..głosić światu o tej tragedii (zapewne też moi znajomi) tylko że z tego co tu przeczytałem nie mam za dużej możliwości działania ponieważ jestem:
niepełnoletni (17l.) mieszkam w Leżajsku (woj. podkarpackie ...tzn. nie mam blisko żadnego koordynatora) powiedzcie mi co mogę zrobić żeby Wam pomóc ...
ps. już rozmawiałem z Jurkiem (z tego co wiem to głównym koordynatorem) i już mniej więcej wiem co i jak z tą petycją itd...

Posted

[quote name='BaArTeK']Witam.. jest to mój pierwszy post na tym forum ale mam nadzieje że nie ostatni ;) no więc o Ozzym dowiedziałem sie ok. tydzień temu w programie interwencja i jak chyba każdego miłośnika psów wstrząsnęła mnie ta informacja :( kocham psy (sam mam dwa: sznaucera olbrzyma i miniature) dlatego bardzo chciałbym pomóc zbierać podpisy, roznosić ulotki..głosić światu o tej tragedii (zapewne też moi znajomi) tylko że z tego co tu przeczytałem nie mam za dużej możliwości działania ponieważ jestem:
niepełnoletni (17l.) mieszkam w Leżajsku (woj. podkarpackie ...tzn. nie mam blisko żadnego koordynatora) powiedzcie mi co mogę zrobić żeby Wam pomóc ...
ps. już rozmawiałem z Jurkiem (z tego co wiem to głównym koordynatorem) i już mniej więcej wiem co i jak z tą petycją itd...

Brawo BaArTeK, Potwierdzam rozmowę. Pomyśl czy nie dałoby się namówić jakiegoś starszego kolegi lub kogoś dorosłego z rodziny, sąsiedztwa. Teraz to możesz oczywiście rozklejać plakaty, roznosić ulotki i zbierać podpisy wśród znajomych, sąsiadów, rodziny (poza ulicami miasta ).

Posted

Ruth napisał(a):
A dacie radę dosłać?
Ja postaram się do tego czasu podziałać bez ulotek.

-----

Dzięki Czarok :).

mu sami dorobilismy kilka tysiecy
500 to nam idzie w jeden dzien
kochani! wiecej samodzielnosci!
punkty ksero, poligraficzne dorobia wam po trochu nawet za darmo! Troche inwencji, pochodzic, poprosic!

my w łodzi dzis tez niezle, bedzie kilkaset podpisow
strasznie zmordowana jestem, caly dzien w słoncu i gwarze na wystawie :P I psy zabralam na zachete :P i meza :diabloti:

Posted

hello.
jestem w trakcie organizowania grupy w Gostyniu.powiedzcie mi co mi wolno a czego nie.i co z tym pozwoleniem na rozwieszanie plakatow???????bo jutro chce zaczac, a tu nic niewiem...

marta-horpyna