Anashar Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Kraków - ja także się zgłaszam, czasu także mam dużo :) Quote
Asior Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Noo to Anashar mogę być Twoją "pomocnicą" <lol> :D Quote
Anashar Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 A z miłą chęcią. Ale lepiej bądź współpracowniczką :-D Quote
kacha_wawa Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 Anashar napisał(a):A z miłą chęcią. Ale lepiej bądź współpracowniczką :-D Maćku, rano Cię wpiszę jak szefa nie będzie;) Ale pamiętaj o Mamie ;) Ja wysiadam i słodkich snów wszystkim życzę ;) Quote
Anashar Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Pamiętam, pamiętam ;) i Dziękujemy i wzajemnie Kacha :) Quote
goldi_one Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 kacha_wawa napisał(a):Pilnie potrzebujemy koordynatorów do działań w poszczególnych miastach... Koordynacja dotyczy akcji zbierania podpisów pod petycją,... Jaką? O jakiej tresci? kacha_wawa napisał(a):...rozwieszania plakatów.... Co przedstawiajacych? kacha_wawa napisał(a):...i rozdawania ulotek o jakiej tresci? Quote
fuks55 Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Zgłaszam 2 osoby do przeprowadzenia akcji :-) !! Niestety gdyby plany się zmieniły co do daty i przeciągnąły do niedzieli to podpisy możemy dalej zbierać ale na klubówce w Łodzi ;-) Pozdrawiam Halina Quote
Vika_Bari Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Biorę: Nekla, Wrzesnia i Środa Wlkp (pod Poznaniem) - plakaty. Moj GG 5700586 i tel 502-648-268. Chętnie z kimś na spóle bo mam chorego męża i wszystkiego nie dam rady zrobić sama. Quote
shirrrapeira Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Poprosze wszystkie osoby z Warszawy aby zglaszaly sie do mnie sama nie dam rady Quote
Moskva Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 A wszystkie osoby z Wrocławia do mnie!!! Bo to duze miasto jest a ja taka mała....:cool3: Quote
shangri_la Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Moskva napisał(a):A wszystkie osoby z Wrocławia do mnie!!! Bo to duze miasto jest a ja taka mała....:cool3: to ja juz pisalam ze sie zglaszam ale dla pewnosci potwierdzam chec dzialania pozdrawiam Quote
goldi_one Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Ponawiam pytania: [quote name='goldi_one'] "lnie potrzebujemy koordynatorów do działań w poszczególnych miastach... Koordynacja dotyczy akcji zbierania podpisów pod petycją,..." Jaką? O jakiej tresci? "...rozwieszania plakatów...." Co przedstawiajacych? "...i rozdawania ulotek" o jakiej tresci? Quote
Behemot Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 goldi_one, odpowiedź znajdziesz w wątkach o petycji oraz plakatach i ulotkach. Quote
elles Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 W Bytomiu pomoc proponowały adria (może na koordynatora?)i alanowak. W Wawie - julka_123 Quote
kacha_wawa Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 Odezwę się do wszystkich ok. 17 jak wrócę z pracy... Teraz mój szef wyszedł i tak tajniacko co jakiś czas tu zaglądam... Quote
Sonika Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Ja chetna do pomocy w Gdańsku, ale tylko do pomocy, bo jestem niepełnoletnia. Quote
goldi_one Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Behemot napisał(a):goldi_one, odpowiedź znajdziesz w wątkach o petycji oraz plakatach i ulotkach. Znalazlem, thx. Quote
latina Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Ja jestem w trakcie organizowania grupy w Poznaniu, na razie mam 4 osoby, podejrzewam że będzie ich więcej, bo od większości dopiero czekam na odzew. W razie czego proszę pisać na priv albo gg: 3372010 :) Quote
GoniaP Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 latina napisał(a):Ja jestem w trakcie organizowania grupy w Poznaniu, na razie mam 4 osoby, podejrzewam że będzie ich więcej, bo od większości dopiero czekam na odzew. W razie czego proszę pisać na priv albo gg: 3372010 :) To w takim razie przyłączcie się do nas, my też już mamy sporą grupę. Quote
Moskva Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 A ja ciągle sama:-( Ludzie, czy we Wrocku nie ma nikogo kto mi pomoze?(to znaczy jest jedna osoba z dogo, ale my we dwie całego Wrocka nie oblecimy...:shake: ) HALO!!! WROCŁAWIANIE - JESTEŚCIE TAM? Quote
adria Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='elles']W Bytomiu pomoc proponowały adria (może na koordynatora?) i alanowak. Bytom, Piekary Śl., Tarnowskie Góry Alanowak...mam Ci odstąpić Bytom, czy działamy wspólnie? ;) Quote
emir Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Halo Kraków, niech ktoś skontaktuje się z Krakowskim ToZ ul.Floriańska 12; i poprosi aby w ich siedzibie można było zbierać podpisy i skontaktuje się z nimi o pomoc w naborze wolontariuszy; osoby niepełnoletnie będą nam b. potrzebne do rozwożenia i umieszczania plakatów w lecznicach i innych punktach - proszę zgłaśzać się do koordynatorów z danej miejscowości; można też punkty ustanowic przed schroniskami, itp na umieszczanie plakatów na słupach ogloszeniowych trzeba mieć zgodę um. Quote
emir Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Sopot i Wybrzeże - zwróćcie się prosżę o pomoc do Ogólnopolskiego Tow. Ochrony Zwierząt Bydgoszcz Grunwaldzka 298 tel 052) 372-21-30 do wszystkich stowarzyszeń i fundacji prozwierzęcych działających na Waszym terenie; to jest moc ludzi!pozdrawiam i przypominan - czas ucieka Quote
Anashar Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Kraków już załatwiony ;) W tym tygodniu postaram się pójść do ToZ-u, i postaram sie coś załatwić. Ps. jestem w trakcie zbierania ekpipy - każda pomoc mile widziana! ! ! Quote
aisaK Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Jestem z Gorlic, czy będę mogła kilka plakatów u nas powiesić i ewentualnie mogę pozbierać troche podpisów...wszystko na ile mi czas i zdrowie pozwoli... Quote
Recommended Posts