Ela_and_Krzys Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Asior, będziemy Cię wspierać ale od poniedziałku dopiero :( Quote
kiwi Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 ja jestem letnia i to nawet wiecej niz pelnoletnia bede w sobote na spotkaniu a potem bede dzialac ale niestety skromnie do konca wrzesnia, potem cala para Quote
Asior Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 kiwi własnie Anashar nie był pewnien Twojego przybycia w sobotę..... To dobrze bo podejrzewam,z ę sama nie podołała bym skoro tylko przy pełnoletnich osobach nieletni mają zbierać podpisy....Biorę jeszcze swoją psiapsiółke do pomocy (letnią ;) ) Kurcze ale musicie przyznać, zę jak na tak duze miasto jakim jest Kraków to raczej lipa jeśli chodzi o ilość chętnych:mad: Quote
Asior Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Ela_and_Krzys napisał(a):Asior, będziemy Cię wspierać ale od poniedziałku dopiero :( no to świetnie, ze już od poniedziałku , bo szczerze powiem jestem przerażona :roll: bo niewiem czy podołam z tym wszystkim :oops: Quote
emir Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 informacja o miejscach naszej akcji w całęj Polsce 16-17.09 1) WARSZAWA - 12.00 Kolumna Zygmunta Trakt Królewski Pola Mokotowskie 2) POZNAŃ - 12.00 STARY RYEEK DEPTAK CENTRUM KING CROSS 3) KRAKÓW - 12.00 RYNEK koło skarbonki 4) WROCŁAW - 12.00 RYNEK 5) BYDGOSZCZ - STARE MIASTO - sobota MYŚLĘCINEK - niedziela park przyJagiellońskiej - niedziela 6) ŚWIĘTOCHŁOWICE patronat objął prezydent miasta Pan Eugeniusz Moś - Urząd Miasta - pon. Komenda Policji - pon. ZGODA - kościół św. Józefa - sob.18.00 niedz.8.00 - 16.30 PIAŚNIKI - kościół Najśw. Serca -niedz.10.00 Centrum - kościól św.Piotra i Pawła - niedziela - po mszach ul.Pocztowa - Sklep Zoologiczny ul.Katowicka - Sklep Rotweiller portal " 4łapy"sob. niedz. 7) GLIWICE - [SIZE=2]ul.Akademicka 16 firma 'Dokument Serwis" - budynek Politechniki Śl. 8) ŁÓDŹ - wystawa zwierząt - sob. niedz. 9) LUBIN - giełda samochodowa "DUO VET" - lecznica " MONAVET" - lecznica 10) CHRZANÓW - [SIZE=2]RYNEK 11) LEGNICA - CARREFOUR - 11.00 - 14.00 sob., niedz. 12) TYCHY - PL.SZEWCZYKA PAPROCANY STARE TYCHY 13) - 14) GDYNIA - SKWER KOŚCIUSZKI 15) KOMORNIKI - AUCHAN 16) ZAKOPANE - godz. 12.00 KRUPÓWKI życzę Wszystkim p o wo d z e n i a! EMIR Quote
elles Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 14) GDYNIA - Skwer Kościuszki [SIZE=2]13) omijam, nie chce być pechowa :eviltong: Quote
Paulina_mickey Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Zglosiłam sie do bycia koordynatorem w Tarnobrzegu!!! Mam nadzieje że my tez pomożemy!!! pozdrawiam Quote
julita104 Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 O Łodzi jutro pisze dziennik Łódzki, beda tez z nami na wystawie jesli uda mi sie zebtac jeszcze pare osob, a wszystko na najlepszej drodze to bedzie jeszcze zklep zoologiczny w hipermarkecie + Pietryna i moze zoo ? Quote
emir Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Julita 104 - podaj prosze dane do kogo wysłac podziekowanie; każda przychylnośc dla naszej, a właściwie Ozzego sprawy nalezy skwitować i podziekować -wyślę EMIR Quote
julita104 Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 emir napisał(a):Julita 104 - podaj prosze dane do kogo wysłac podziekowanie; każda przychylnośc dla naszej, a właściwie Ozzego sprawy nalezy skwitować i podziekować -wyślę EMIR dam dane na pw Quote
medar Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='emir']informacja o miejscach naszej akcji w całęj Polsce 16-17.09 1) WARSZAWA - 12.00 Kolumna Zygmunta Trakt Królewski Pola Mokotowskie 2) POZNAŃ - 12.00 STARY RYEEK DEPTAK CENTRUM KING CROSS 3) KRAKÓW - 12.00 RYNEK koło skarbonki 4) WROCŁAW - 12.00 RYNEK 5) BYDGOSZCZ - STARE MIASTO - sobota MYŚLĘCINEK - niedziela park przyJagiellońskiej - niedziela 6) ŚWIĘTOCHŁOWICE patronat objął prezydent miasta Pan Eugeniusz Moś - Urząd Miasta - pon. Komenda Policji - pon. ZGODA - kościół św. Józefa - sob.18.00 niedz.8.00 - 16.30 PIAŚNIKI - kościół Najśw. Serca -niedz.10.00 Centrum - kościól św.Piotra i Pawła - niedziela - po mszach ul.Pocztowa - Sklep Zoologiczny ul.Katowicka - Sklep Rotweiller portal " 4łapy"sob. niedz. 7) GLIWICE - [SIZE=2]ul.Akademicka 16 firma 'Dokument Serwis" - budynek Politechniki Śl. 8) ŁÓDŹ - wystawa zwierząt - sob. niedz. 9) LUBIN - giełda samochodowa "DUO VET" - lecznica " MONAVET" - lecznica 10) CHRZANÓW - [SIZE=2]RYNEK 11) LEGNICA - CARREFOUR - 11.00 - 14.00 sob., niedz. 12) TYCHY - PL.SZEWCZYKA PAPROCANY STARE TYCHY życzę Wszystkim p o wo d z e n i a! EMIR A ja czekam na wyniki !!! ( a kciuki też trzymam , nawet nie wiecie jak mocno :evil_lol: ) Quote
RudyRyjek Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Jestem do dyspozycji. Mogę obstawić w Warszawie Grochów oraz okolice Legionowa i Jabłonny. Mój nr tel. 691-755-754 RR Quote
julita104 Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='medar']A ja czekam na wyniki !!! ( a kciuki też trzymam , nawet nie wiecie jak mocno :evil_lol: ) no my sie bedziemy mogli chyba pochwalic reportazykiem gazetowym a moze i telewizyjnym :-) mam nadzieje ze cała łódź to obejrzy i chociaz niektorym otworzy to oczy na to co sie dzieje w naszym kraju wobec zwierzat. wczoraj usłyszałam ze to ze mna powinno sie walczyc bo wykastrowałam psa to jestem niehumanitarna :mad: mozecie mnie pobic a suke tez bede ciachała to bijcie dwa razy Quote
medar Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='julita104']no my sie bedziemy mogli chyba pochwalic reportazykiem gazetowym a moze i telewizyjnym :-) mam nadzieje ze cała łódź to obejrzy i chociaz niektorym otworzy to oczy na to co sie dzieje w naszym kraju wobec zwierzat. wczoraj usłyszałam ze to ze mna powinno sie walczyc bo wykastrowałam psa to jestem niehumanitarna :mad: mozecie mnie pobic a suke tez bede ciachała to bijcie dwa razy Ja tam chwalić się nie będę, bo szefowa zawsze wie wszystko :evil_lol: . Gratuluję i dziekuję Julita104 .Przykład jest - kto następny? Quote
Fruzia Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 15) Zakopane - sobota 12.00, ul. Krupówki (wzdłuż i wszerz :-) PS. Nie umiem tymi niebieskimi literkami :oops: Quote
aniolek_74 Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Teraz dostałam maila :) Dołączy do nas Goniec Górnośląski :))) Quote
julita104 Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 kurcze nie ma o nas dzis w dzienniku :( a Pani obiecala ze napisze. Bardzo mi przykro :(((((( No moze jutro bedzie i mowila ze na wystawe przyjdzie. napisali o wystawie i o psach sprzedawanych pod wystawa a o akacji nie. Lipa :( Trzeba bylo nie mowic ze napisza, byłoby mniej zal. ale mam nadzieje ze moze jutro cos wspomną no i na wystawie tv bedzie to chyba o nas wspomną. poki co zasypałam korporacje taksowkarskie podaniami o rozdawanie ulotek :P no i czekamy na mpk, moze u nas bedzie lepiej niz w innych miastach i zgoda bedzie. jedna z osob w Łodzi przypusciła szturm na gazownie i telekomunikacje to pewnie tez się ładnie uzbiera podpisikow. Quote
czarok Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Proszę o informację, czy w jakimś mieście wolontariusze będą mieli koszulki z nadrukiem? Quote
julita104 Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 u nas beda identyfikatory koszulki to spory naklad lpeiej bylo pieniazki wydac na kopiowanie materialow. taka byla u nas decyzja ogolna Quote
czarok Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 julita104 napisał(a):u nas beda identyfikatory koszulki to spory naklad lpeiej bylo pieniazki wydac na kopiowanie materialow. taka byla u nas decyzja ogolna Jasne, ja nie żądam koszulek ( też uważam, że to za duży wydatek, lepiej za te pieniążki dodrukować ulotek :lol: ). Dziennikarz z Radia Złotre Przeboje będzie zamieszczał informacje o akcji, a ponieważ dotarła do nas niepotwierdzona informacja, że jednak ktoś się szarpnął na koszulki, to zanim mu powiem, że to prawda, to chcę potwierdzenia :p . Quote
Jola_K Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Koszulki zrobic nie tak trudno... znajomy drukowal zwykle zdjecia, zwykla (moja!) drukarka atramentowa na jakims specjalnym papierze, wychodzi z tego klasyczna prasowanka ---> zwykla "chinska" koszulka + wydruk + zelazko = rysunek gotowy :cool3: Quote
aniolek_74 Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,3616622.html kolejny przypadek śmierci psa z powodu glupoty ludzkiej ! Coraz bardziej umacniam się w przekonaniu, że człowiek to czasem jednak istota niemyśląca... Quote
gosiaczek20 Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='aniolek_74']http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,3616622.html kolejny przypadek śmierci psa z powodu glupoty ludzkiej ! Coraz bardziej umacniam się w przekonaniu, że człowiek to czasem jednak istota niemyśląca... zgadzam sie z Tobą ale to sa tylko przypadki ujawnione a te, o których nikt nie wie Quote
Ela_and_Krzys Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Nie tylko nie myśląca, ale chyba często wyprana z wszelkich uczuć. A sądy - też szkoda słów... Quote
Recommended Posts