Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

UWAGA WARSZAWIACY!
Przed chwilą dzwoniła do mnie kacha wawa. Obecnie pod PKiN odbywa się impreza goldeniarzy. Kto może, jest proszony o przybycie ( od strony domów towarowych)) i pomoc w zbieraniu podpisów.

Posted

Chętnie pomogę! Mieszkam w Toruniu. Nie jestem pełnoletnia, mam 14 lat ale może się na coś przydam? Moje gg: 8535894 Z tego co mi wiadomo w moim miescie nie ma jeszcze koordynatora a ja jestem za młoda...ale moze jeszcze ktos się zgłosi. Na razie piszcie, co mam robić. Czy mam sie z kims skonsultować (A tak na marginesie, to: dopiero co się zarejestrowałam i jestem pierwszy raz na tym formu, więc za bardzo nie umiem się tu ,,przemieszczać". Powiedzcie co mam robic.

Posted

[quote name='jagusia123']Chętnie pomogę! Mieszkam w Toruniu. Nie jestem pełnoletnia, mam 14 lat ale może się na coś przydam? Moje gg: 8535894 Z tego co mi wiadomo w moim miescie nie ma jeszcze koordynatora a ja jestem za młoda...ale moze jeszcze ktos się zgłosi. Na razie piszcie, co mam robić. Czy mam sie z kims skonsultować (A tak na marginesie, to: dopiero co się zarejestrowałam i jestem pierwszy raz na tym formu, więc za bardzo nie umiem się tu ,,przemieszczać". Powiedzcie co mam robic.

Skontaktyuj się z Emirem- coś się dla Ciebie pewnie znajdzie ;)

Posted

Psia przyjaciółka:) napisał(a):
nie jestem jeszcze pelnoletnia mam 15 lat ale od 2 lat naleze do grupy wolontariatow w moim miescie.Mieszkam w skarzysku kamiennej miescie polozonym niedaleko kielc,mam duzo znajomych czy nauczycieli ktorzy chetnie by zoorganizowali taka akcje rowniez i unas w miescie.Rozklejanie plakatow i zbieranie podpisow to wszystko da sie zalatwic.Bardzo bym chciala pomoc nie wiem tylko czy tak mozna co wy na to?? Maritka.

masz kogos pełnoletniego, kto zostałby koordynatorem w Skarżysku _ Kamiennej ? daj znać na priv EMIR

Posted

Uwaga!! kto z Lubina? w tym mieście musi każdy słup być oblelpiony naszym plakatem,
w każdym sklepie ( pytać o zgodę właściciela)
w każdej lecznicy i gdzie sie tylko da!
Kto jest z Lubina ? dajcie namiary w pon wyślę materiały
EMIR

Posted

Dostałam skrzydeł :):):):):)

Dzisiaj zupełnie inaczej jak na wystawie :):):) Zebrałyśmy ok. 100 podpisów (może nie za wiele, ale tylko 3 godziny biegałyśmy jak wariatki z wywalonymi jęzorami i tylko dwie nas było), spotkałyśmy przypadkiem kilka osób z Dogo, które oczywiście przyłączyły się do akcji, organizatorzy też się chętnie podpisywali :):):)

Dodatkowo, Straż dla Zwierząt się podpisała pod petycją, wzieli od nas plakaty i petycje i w warszawskiej siedzibie przy ul. Puławskiej 7/9 , będą zbierać podpisy, które bezpośrednio odeślą do Emira :):):)

I jeszcze jedna fajna sprawa, Stowarzyszenie Pomocy Królikom nam pomoże, czy ktoś może odnaleźć na ich stronie kontakt i podesłać im linki do petycji, plakatów i ulotek???? Mam jeszcze kilka rozmów na GG...

No i w końcu do akcji dołączyła się Zielona Góra, Trzebinia i Siedlce, do akcji wkrótce dołączy Wałbrzych, tylko czekam na dane :):):)

Jak nie znajdzie się osoba koordynująca w Toruniu to pomoże Gosia z Brodnicy (furciaczek), więc proszę osoby zainteresowane o kontakt z Nią :)

Ale wrażeń na jeden dzień :):):)

Posted

W Tychach pomoże Yokaz (ta co w Katowicach ;) ).
Prośba do Emira o dosłanie większej ilości plakatów i ulotek oraz upoważnienia na Tychy , prośba o wysłanie także furciaczkowi upoważnienia do działań w Toruniu :):):)

Posted

Piła
Zabrze
Białystok
Bydgoszcz
koordynatorzy - jesli potrzebujecie upoważnienie proszę o podanie nr dow. osob. na priv
jutro zajmuję się wysyłaniem materiałów i nie będę drukować upowaznień
EMIR

Posted

Wiecie,gdyby z Legnicy byla jeszcze jedna osoba pelnoletnia to moze pojechalabym do Lubina.Hmm,mam jeszcze kilka malolatow do opieki....
W Lubinie ,w sobote jest spora gielda i dobrze byloby,gdyby stamtad ktos sie zglosil.

Posted

[quote name='emir']Uwaga!! kto z Lubina? w tym mieście musi każdy słup być oblelpiony naszym plakatem,
w każdym sklepie ( pytać o zgodę właściciela)
w każdej lecznicy i gdzie sie tylko da!
Kto jest z Lubina ? dajcie namiary w pon wyślę materiały
EMIR

no ja nie w Lublinie ale w Łodzi dogadałam sie z jednym obleganym sklepem - nie zoo ale spozywczym - kazdemu dołożą do zakupów ulotkę. Jutro znow je bede powielac na masową skale zeby dla kazdego było :P
jestem bardzo happy z tego powodu :multi:

Posted

julita104 napisał(a):
no ja nie w Lublinie ale w Łodzi dogadałam sie z jednym obleganym sklepem - nie zoo ale spozywczym - kazdemu dołożą do zakupów ulotkę. Jutro znow je bede powielac na masową skale zeby dla kazdego było :P
jestem bardzo happy z tego powodu :multi:

Julitko, ja też jestem happy :):):):)
To poskaczmy sobie obie :multi: :multi: :multi:

Posted

Września postawiona w stanie gotowości ;)
W większości wszystko załatwione.
Jutro mam spotkanie organizacyjne z uczniami szkoły średniej którzy bedą rozklejać plakaty, rozdawać ulotki i zbierać podpisy. ;)

Pozdrawiam
Judka ;-)

Posted

Uwaga!!! Warszawa i okolice .
Dzisiaj do godziny 18:00 plakaty i ulotki , można odbierać w Warszawie ul.Nowogrodzka 84-86 (w podwórzu) Studio63 (u Kasi C.)

Prosimy też o oplakatowanie samochodów. (tylko rozsądne, np.osobowe-tylne boczne szyby)

UWAGA Gorlice i okolice.
Plakaty i ulotki dostepne: Zespół Szkół Technicznych ul. Michalusa 6, 38-300 Gorlice
p. Bogusław Matała tel. (018 3536114 ). Godz.8-15

Posted

emir napisał(a):
Piła
Zabrze
Białystok
Bydgoszcz
koordynatorzy - jesli potrzebujecie upoważnienie proszę o podanie nr dow. osob. na priv
jutro zajmuję się wysyłaniem materiałów i nie będę drukować upowaznień
EMIR

Białystok, Bydgoszcz odpada, to jedna i ta sama osoba, w dodatku 13-letnia....

Posted

Właśnie się dowiedziałam, że jestem koordynatorem na Trzebinię :lol:. Jeśli ktoś jest z okolic (Trzebinia, Chrzanów) to proszę zgłąszać się do mnie :).
Ja od wczoraj zaczęłam zbierać chęntych, większość będzie niepełnoletnia, ale na pewno znajdzie się parę osób do zbierania pospisów.

Czy jeśli z mojego terenu znajdzie się ktoś pełnoletni chcący zbierać podpisy, to rozumiem, że ma się zgłosić po upoważnienie od Was.

Posted

Ruth napisał(a):
Właśnie się dowiedziałam, że jestem koordynatorem na Trzebinię :lol:. Jeśli ktoś jest z okolic (Trzebinia, Chrzanów) to proszę zgłąszać się do mnie :).
Ja od wczoraj zaczęłam zbierać chęntych, większość będzie niepełnoletnia, ale na pewno znajdzie się parę osób do zbierania pospisów.

Czy jeśli z mojego terenu znajdzie się ktoś pełnoletni chcący zbierać podpisy, to rozumiem, że ma się zgłosić po upoważnienie od Was.

Ty masz miec upowaznienie, a oni zbieraja pod Twoja opieką

Posted

Sluchajcie,napisalam do osoby z Lubina.Odpisala mi i spytala co ma robic.
Podalam namiary na watki,EMIR i kache_wawa- pomozcie jej jak sie do Was odezwie.
Potrzebny jest nam bardzo ktos,a najlepiej pare osob z Lubina !!!