Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Polna napisał(a):
czy mogę Wam pamóc ?;)

no pewnie!
jutro jest spotkanko
ja nie wiem czy dam rade dotrzec bo 17 to troche wczesnie jak dla mnie, ale moze Tobie sie uda
no a reszte przeduskutuje sie
przynajmniej jak bedzie wiadomo kiedy mialyby byc ulotki, plakaty i petycja

Posted

hejtu Łódź. Jeśli tylko panowie wyrobią mi się z zakładaniem podłogi i 16.09 będę wolna, to mogę pomóc! Nie wiem, moze na Pietrynie albo gdzieś.... W zależności od potrzeb. Ale nie mam głowy do organizacji...

Posted

tkacka napisał(a):
...pilnie czekam na kontakt Moskva...odezwij sie...oczywiscie pomoge!

Zaraz ci opisze szczegóły na PM.
Udało mi sie wstępnie zaangażować jeszcze 3 osoby, więc jest nas już 7 - coś sie ruszyło.

Posted

Kazdy, kto chce pomoc, moze umiescic w podpisie ponizsza fraze:

Petycja dotycząca "bestialskiego traktowania zwierząt, zaostrzenia kar dla ich oprawców i poprawienia bytu zwierząt". Kliknij!
Możesz pomóc! Zostań koordynatorem w swoim mieście!

[HTML]Petycja dotycząca "bestialskiego traktowania zwierząt, zaostrzenia kar dla ich oprawców i poprawienia bytu zwierząt"
Możesz pomóc! Zostań koordynatorem w swoim mieście![/HTML]

Jednoczesnie prosze pamietac o maksymalnej wielkosci podpisu wraz z tekstem - 500x100 pikseli!

Posted

GG mi nie działa!!!!!! Zaraz jeszcze raz je zainstaluję...
A miałam kilka konkretnych rozmów, nie chcę, żeby ktoś się poczuł urażony brakiem moich odpowiedzi...

Już działa, przepraszam za sianie zamętu ;)

Znowu nie działa.... :(

Posted

Zgłaszam się- mam naście lat, nie jestem pełnoletnia, mam zgodę rodziców. Mój numer GG:5722414 , nr kom: 691364660, do mojej mamy: 605074660 ( wrazie gdybyście chcieli z nią porozmawiać)

Posted

Anashar napisał(a):
Kraków - wypadałoby zacząć 10 września, bo parada jamników więc może być dużo podpisów. Kraków - zgłaszajcie się ! ! !

Ja deklarowałam, ze mogę wydrukować ok 1000 szt. petycji, lub wszystkiego co bęzie potrzebne (także czarno/białych plakatów, ale wtedy trochę mniej). Oczywiscie podtrzymuje to. Moge przygotowac nawet na 10.go i podrzucic w odpowiednie miejsce. Czasem dysponuję słabo, ale chcę pomóc - jesli są jakieś zadanie, które nie wymagają obecnosci w sercu akcji ale działalnosć w drugiej linii to sie piszę.

Posted

10 musze ejchac wyadoptowac lęka, nei dam rady nic zdziałac 10
ale parada jamnikow to jest doskonaly pomysl
koniecznie napiszcie do organizatorow zeby powiedzieli ze sceny ze zbieracie podpisy i wspomnieli ze ozzy zotsał zamordowany!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='AniaB']Ja deklarowałam, ze mogę wydrukować ok 1000 szt. petycji, lub wszystkiego co bęzie potrzebne (także czarno/białych plakatów, ale wtedy trochę mniej). Oczywiscie podtrzymuje to. Moge przygotowac nawet na 10.go i podrzucic w odpowiednie miejsce. Czasem dysponuję słabo, ale chcę pomóc - jesli są jakieś zadanie, które nie wymagają obecnosci w sercu akcji ale działalnosć w drugiej linii to sie piszę.

Byłoby wspaniale. Plakaty z drukarni będa większe , ale i Twoje napewno się przydadzą. Materiały do druku pobierz stąd : http://mediazone.pl/plakat/ .Polecam plakat w .pdf i ulotkę w .jpg (wysoka jakość)

Oto przykład inicjatywy !!!

Posted

Ja jeszcze mam taka mysl, ze moze Moderator mógłby rozesłać do wszystkich Uczestników dogomanii (tak z rozdzielnika) pw o akcji Petycja, bo moze nie wszyscy tutaj zagladają. Osób rzeczywiscie wczesniej było wiecej, bo był jeden wątek o Ozzym. Teraz moze sporo osób sledzi tylko dalsze losy a na inne odnogi nie zagląda.

Posted

Witam!

Jestem z Bydgoszczy, na koordynatora się nie piszę, ale mogę dowieźć ulotki do znajomych do Schroniska na Grunwaldzka, 16 września jest wystawa psów na Rynku i mogę załatwić żeby zbierano podpisy.
Przepraszam, wiecej nie mogę - jeśli sie przydam - GG 161742

Posted

Witam, pisze do mnie dużo osób chętnych do pomocy w rozwieszaniu plakatów etc., niestety niepełnoletnich. Przekierowywuje ich tutaj, i myśle że ich pomoc przyjmiecie :)
Pozdrawiam

Posted

Potrzebna osoba z Zielonej Góry, która mogłaby być koordynatorem! Ja i Ptys92 niestety pełnoletni nie jesteśmy.. A bardzo chcemy pomóc. Zresztą ja ze swojej strony jestem w stanie zorganizować do pomocy kilkanaście osób. Tylko potrzebujemy koordynatora...

Posted

spróbuję coś pomóc w Gdańsku ale na koordynatora raczej się nie nadaję - a co taki koordynator miałby robić ? bo może jednak
jestem pełnoletnia od wielu, wielu lat
trochę ludzi w Trójmieście znam ...

napiszcie mi na pw jakie zadania by do mnie należały