Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja podaję dane dotyczące Przemeczki:w schronisku od 26 10 2006r.,miała wtedy 5 lat,zamieszkiwała wraz z innymi psiakami u zbieraczki psiaków w naszym mieście,psiaki pogryzły człowieka i wszystkie je przekazano do schroniska...pani trzymała zwierzęta nawet na strychu...sterylizacja 19 07 2008r...może mieć takie same kłopoty ze szwem poperacyjnym jak wszystkie suczki sterylizowane w tamtym czasie...zatem nasza Przemka ma około 10 lat,choć na to nie wygląda...

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Przeniosłyśmy ją w bardziej widoczne miejsce, żeby miała częstszy kontakt z ludźmi. P. Maciek gadał z Ronem, Harrym i Hermioną :lol:

Za...biste imiona:lol:...tylko ,który jest który?:p

Posted

W niedzielę jak mi donosi Edzia...Przemeczka wyszła z budy do kojca...dziewczyny włozyły jej więcej słomy do budki,zeby miała wygodnie...no to mamy mały sukces...

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Tak, wyszła jak do niej coś powiedziałam, najpierw wystawiła łepek a potem podeszła do krat i wróciła z powrotem w najbezpieczniejsze miejsce.

Kochana sunia, będzie coraz lepiej :loveu:

Posted

edzia.71 napisał(a):
Przemcia dostała dzisiaj smakołyki ale zajrzałam później do niej i nawet nie ruszyła:-(

Dziś już kosteczki nie było...ale sytuacja powtórzyła się...jak weszłam do niej to przed jej noskiem leżała parówka a ja dałam jej jeszcze pasztecik...pewnie zje jak w schronisku zrobi się cisza...jest jednak zmiana...ona już nie drży tak ze strachu jak ostatnio...i to jest mały sukces...