Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hej:) dziekuje ze wpadłas:)
dziekuje tez za miły komplemencik :D lubie robic zdjecia i uwazam ze dobre foto to podstawa wiec sie staram ale wiem tez ze wiele jeszcze musze sie nauczyc:) dla babcinki jest dobry domek w białymstoku szukam transportu poznań-warszawa i najlepiej gdyby ktos z wawy był w stanie przetrzymac babcinke u siebie kilka godzin tak by nowa Pani mogła na spokojnie po nia przyjechac:)

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pewnie! Dobre foty to połowa sukcesu by chwyciły kogoś za serce
w międzyczasie kliknęłam "lubię to" na FB by tam było to widoczne i każdy może tak zrobic, więcej osób się dowie o maluchach dxiadkach

Posted

ok 17 babcinka bedzie juz w swoim domku:)
z poznania do białegostoku Babunie wiozą 2 dogomaniaczki PaulinKa030894 i emdziolek
dziewczyny bardzo Wam dziękuje.
Pani dorzuciła dziewczynom do transportu 100 zł bilet dla suczki 15zł moj a właściwie mojego mena:D wkład finansowy to 70zł na benzyne ja juz nie mam nawet złotówki w portfelu ale ciesze sie ze sunia wreszcie bedzie szczesliwa

• 2 weeks later...
Posted

wpadłam na wątek,bo na stronie schroniska zobaczyłam zdjęcie babcinki z nowego domku.Zdaje sie ,że ona była póżniej wyadoptowana niż sunia ,którą ja chciałam ale ktoś inny mnie uprzedził ,Nadal interesuje mnie los Dejzi,kiedy bedzie można zobaczyć jej zdjęcia z nowego domku?????????????

Posted

tak babcinka a teraz Bunia domek znalazła całkiem niedawno, tzn. Pani długo na nia czekała ale problemem był transport.
zdjęc Dejzi nie bede miała bo ludzie którzy ja adoptowali wypatrzyli ja w schronisku nie w ogłoszeniach wiec ja nie mam z nimi kontaktu. ale mozliwe ze na stronie schroniska beda zdjecia znowego domku jesli własciciele wyśla zdj. do schroniska

• 2 weeks later...
Posted

Śliczny i maleńki.No i wcale nie dziadziuś.Tylko wykąpać, wyczesać i jeszcze pożyje w dobrym domku.Idę szukać bazarku z ogłoszeniami i wrócę, jak znajdę.Zdjęcia Marty, jak zawsze...artystyczne i przepiękne.

Posted

Podążyłam tu śladami Syli i na dzień dobry przyniosłam mini- prezencik: tekst dla Piotrusia ;) Poprawki milie widzane, tekst pisany w ekstremalnych warunkach :)

Mam na imię Piotruś, to moje schroniskowe imię, które bardzo mi się podoba. Pamiętasz bajkę o Piotrusiu Panu? Był chłopcem, który nie chciał dorosnąć. Ja, podobnie jak Piotruś Pan, chciałem zostać młody i wciąż nie mam charakteru staruszka. Spacery sprawiają mi wielką radość, umiem patrzeć na świat oczami dziecka i dostrzec jasne strony życia. Uwierz, to trudna sztuka w schroniskowej rzeczywistości…

Jeśli chcesz mieć małego pieska, który rano spojrzy Ci w oczy z miłością, podczas pracy będzie spokojnie spał u Twojego boku, a wieczorem da Ci buziaka, jeśli chcesz psa, który będzie Ciebie bezgranicznie kochał… Zaadoptuj mnie.

Niecierpliwie czekam na swojego Człowieka w Jędrzejowie. Czekam na moment, kiedy dostrzeżesz mnie wśród innych i powiesz, że nigdy mnie nie opuścisz.

Do tego czasu będę wyobrażał sobie, że jestem w Nibylandii, ponieważ schroniskowe życie bardzo mnie przytłacza. Wiedz, że Twój dom byłby o wiele lepszy niż baśniowa kraina..

W sprawie adopcja Piotrusia proszę pisać lub dzwonić na:
adoptujzwierzaka@wp.pl
794079530 prosze dzwonić w godzinach 9.00 do 21.00

668432511

Posted

Pudelek na pewno domek znajdzie a ten bidak potrzebuje go na cito!!!:(
do innych piesków ok do ludzi nie wiem ale kotu on nic nie zrobi chyba bo jest mniejszy od kotka:)i ogolnie spokojny psiak

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...