Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

http://www.dogomania.pl/threads/176736-Schronisko-w-Jędrzejewie-potrzebne-ogłoszenia!!zdjęcia-z-02.2011-r.-str.-28-29

mój Blog-małe pieski do adopcji:
http://psydoadopcjijedrzejewo.blogspot.com/search/label/Mała
aktualizacja na bierzaco

Pieski przebywaja w schronisku w Jedrzejewie www.wetserwis.com.pl woj. Wlkp. okolice trzcianki czarnkowa!!!

Dane kontaktowe do ogłoszen:
adoptujzwierzaka@wp.pl
telefon:
794079530 prosze dzwonić w godzinach 9.00 do 21.00 na smsy nie odpowiadam
(moj drugi nr gdyby pierwszy nie odpowiadał 668432511)
PROSZE O POMOC W OGŁSZANIU LUB ZAMIESZCZANIE ZDJ PIESKOW NA ODPOWIEDNICH WATKACH,
Kontakt do schronsika
Jędrzejewo 104
64-700 Czarnków

tel 691- 995- 888

wetserwis@wetserwis.com.pl
Nr konta: 53 1020 3844 0000 1002 0009 1041
przypominam adres str schroniska: www.wetserwis.com.pl
oraz strone punktu adopcyjnego w chodziezy
http://punktadopcyjnychodziez.bloog.pl/?ticaid=6bd0a

Pirat to około 4 letni bardzo wesoły sympatyczny przylepek, kocha pieszczoty to wspaniały psiak niedawno przeszedł opercje usuniecia oczka :-( mimo to psiak jest radosny. dogaduje sie z innymi psami, jest wykastrowany

Edited by martaipieski
  • Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jest w schronisku ale w pomieszczeniu ogrzewanym ma tam bardzo ciepło i spi na kocyku :) sunia jest kochana straszna przylepka ma ok 8-10 lat tak ja oceniono w schronisku wyleczono jej uszka i usunieto powiekszający sie guzek na listwie mlecznej!!! jest gotowa do adopcji

Posted

tak dejzi jest bardzo mała ale i grubiutka :) w schronisku w boksie jest z nia kilka tez takich małych psiaków gdy wypatrzyłyśmy Dejzi to akurat była pora karmienia psiaki swietnie sie dogadowały nie było zadnej agresji o pożywienie a sama dejzi wesoło drepcze w boksie nie wyglada na smutna moze zanim trafiła do schroniska tez mieszkała w budzie :(

• 2 weeks later...
Posted

napisała do mnie Pani zdecydowana na adopcje malenkiej babcinki, z maila domek zapowiada sie bardzo bardzo fajnie!!! trzeba by tylko zrobic wizyte,ale najwiekszym problemem jest transpor Pani mieszka w Białymstoku:-(
Pani ma 3 letnia suczke spokojna i grzeczna , dom z ogrodem bez małych dzieci Pani za kilka lat idzie na emeryture.

Posted

[quote name='martaipieski']

napisała do mnie Pani zdecydowana na adopcje malenkiej babcinki, z maila domek zapowiada sie bardzo bardzo fajnie!!! trzeba by tylko zrobic wizyte,ale najwiekszym problemem jest transpor Pani mieszka w Białymstoku:-(
Pani ma 3 letnia suczke spokojna i grzeczna , dom z ogrodem bez małych dzieci Pani za kilka lat idzie na emeryture.

Wypalił ten dom i transport mam nadzieję ?
Czy jeszcze któryś psiak poszedł do DS ?

• 2 weeks later...
Posted

to młody piesek bardzo przyjazny wesoły i toleruje inne psy, jest wykstrowany itd. do schroniska trafił po jakims wypadku dlatego stracił oczko:(
Panie w schronisku bardzo go chwala i prosiły nas zeby poszukac mu domku bo to wspaniały pies

nic narazie nie wiem ale chyba wszytkie pieski nadal do adopcji:(