savahna Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Dzieki,ze o nas myślisz, bo my tez sie o nia martwimy i troche tesknimy....:roll: Zadomowi sie szybciutko i bedzie szczęśliwa ... Charakter ma przeeeecudowny a to najwazniejsza rzecz pod słońcem...:loveu: ...offik taki...Trzy bazarki w jednym.;) [FONT="][FONT="]MISZMASZOWY BAZAREK [/FONT][/FONT] -> [FONT=Book Antiqua]ŁACIATKI DWIE [/FONT] <-[FONT=Book Antiqua]HAND MADE KARTKI WIELKANOCNE -ZAPRASZAM[/FONT] Quote
ewab Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Chyba faktycznie trochę jej się poprawiła sylwetka. Quote
nina_q Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 ewab napisał(a):Chyba faktycznie trochę jej się poprawiła sylwetka. Już jej się wcięcie w tali zrobiło :) a najważniejsze ze zaufała ludziom i zrobiła się mega przytulaczkiem :) Quote
astridq Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Witam! Minął miesiąc od kiedy Pani Małgosia adoptowała Gabrysię więc wybrałam się z moim Astońskim na wizytę poadopcyjną. Gabrysia vel Tunia ma się bardzo dobrze! Jest śliczna, zrzuciła troszkę ciałka i naprawdę dobrze się miewa. Nadal jest nieco nieufna wobec nowych ludzi ale Astona od razu polubiła, wesoło razem hasali po ogrodzie w poszukiwaniu piłeczek. Po jakimś czasie dała cmoka w ręke mnie i mojemu TŻ ;) Gabrysia nie mogła lepiej trafić-widać,że już jest bardzo przywiązana do Pani Małgorzaty i darzy ją dużym zaufaniem. Sunia super dogaduje się z pięcioma kotami, trzyma się swojej Pani i jest bardzo grzeczna. Dziewczyna ma super tereny wokół domu i chodzi z właścicielką na długie spacery....nawet kot się do nich dołącza ;) Ogólnie cud miód! Wszystkim psiakom życzyłabym takiego DS! Quote
Agata P Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 dziękujemy za cudne wieści z nowego domku Gabrysi vel Tuni:loveu::loveu::loveu: powodzenia psinko..... Quote
savahna Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Nnooo, bardzo dziekujemy. Miała psinka szczęście.:loveu: Quote
nina_q Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Bardzo dziekuje za wizytę :) Tak bardzo się cieszę ze znalazła cudowny dom :loveu: Quote
ewab Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Ja także pragnę podziękować wszystkim, którzy pomogli suczynce i jej sześciorgu małym. Mija rok od kiedy zabraliśmy je z działki, na której Tunia/Gabrysia urodziła dzieciaki na gołej ziemi. Bardzo się cieszę, bo wszystkie psiaki trafiły do super domków. Od Wrocławia, przez Kraków, Kielce na Warszawie kończąc. Albo odwrotnie - jak kto woli:). Quote
Recommended Posts