Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na dzisiejszy spacer zapomniałam aparatu :(

ale komorke zawsze mam przy sobie i oto efekt ;)

[video=youtube;e5jQ7IPGOY8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=e5jQ7IPGOY8[/video]

Posted

Jejku wspaniałe!:loveu: Ale Gabrysia sie nawet pilnuje, bardziej niz zakręcony Oskar...:evil_lol:
A nie wiesz moze jak to zrobić,zeby link do tego filmu był. To bym wstawiła do nas na adopcyjny, no i jakbym robiła kolejne ogłoszenia to tez w tekst bym wkleiła.
Czyli jest duża szansa,ze Gabrysia złapie linię....;) Niezłe spacerki...:p
Jesteś pewna,ze nie chcecie mieć dwóch psów? Bo ja bym chciała, ze wzgledu właśnie na wspólne psie zabawy, ale niestety mój pies(7letni) jest...no...niezbyt normalny i ten numer nie przejdzie,zresztą i tak mam stan "trzy sztuki 1+2:kociak:"

Posted

[quote name='savahna']Jejku wspaniałe!:loveu: Ale Gabrysia sie nawet pilnuje, bardziej niz zakręcony Oskar...:evil_lol:
A nie wiesz moze jak to zrobić,zeby link do tego filmu był. To bym wstawiła do nas na adopcyjny, no i jakbym robiła kolejne ogłoszenia to tez w tekst bym wkleiła.
Czyli jest duża szansa,ze Gabrysia złapie linię....;) Niezłe spacerki...:p
Jesteś pewna,ze nie chcecie mieć dwóch psów? Bo ja bym chciała, ze wzgledu właśnie na wspólne psie zabawy, ale niestety mój pies(7letni) jest...no...niezbyt normalny i ten numer nie przejdzie,zresztą i tak mam stan "trzy sztuki 1+2:kociak:"

Gabrynia jest o wiele grzeczniejszym psem niz moj Oskar. Naprawde jest tak zapatrzona w czlowieka ze nie balam sie ze spuszczona ze smyczy ucieknie gdzies. Poza zabawa z Oskarkiem caly czas trzymala sie mnie albo córki.

Wrocilimy ze spaceru, to Gabrynia poza lapeczkami byla czysciutka a Oskar....nawet nie jestem w stanie tego opisac :diabloti:

A co do dwoch psów - chciec to bym i chaciała ale....obiecałam mezowi ze stan 2 dzieci+kot+pies bedzie niezmienny przez najblizszy czas :evil_lol: wiec i tak super ze Gabrynie przyjał i nawet ją kąpie ;)

Link: http://www.youtube.com/watch?v=e5jQ7IPGOY8

Posted

A mogłabyś mnie(jeśli się da w wersji dla bystrzaków:evil_lol: ) oswiecić jak majac film wyczarowac z niego link...:roll:
Wstawiłam juz na adopcyjny...a ...niech sie pocieszą ludzie trochę...;)

Posted

savahna napisał(a):
A mogłabyś mnie(jeśli się da w wersji dla bystrzaków:evil_lol: ) oswiecić jak majac film wyczarowac z niego link...:roll:

W prawym dolnym rogu okna filmiku jest taka strzałka. Klikasz, rozwija sie lista i wybierasz aktywne "okienko". Pojawia sie z boku "embed" i "URL" Adres pod URL to jest link ;) Kopiujesz go i gotowe :)

Posted

http://www.youtube.com/watch?v=e5jQ7IPGOY8&feature=player_embedded
To tak na próbę. Sprawdzę czy sie udało i dzięki...:p
A jeszcze moze wiesz :oops: dlaczego mi sie takie cuda z banerkami dzieja...:angryy:
Rano miałam dwa jedrzejowskie przekierowujące na różne wątki a teraz dwie (kochane wprawdzie) Gabrynie ...:roll:
Zaraz to spróbuje zmienić, no ale czemu...:placz: ;)
Wiesz Gabrysia ma nawet sporo wejść, nie było telefonu, co? Bo pewnie bys napisała...:razz:

Posted

Co do banerka wydaje mi sie ze po prostu jest wstawiony 2 razy ;)

Poza tym jedynym telefonem który byl to niestety cisza :(

Savahna mam problem. Znajomy który wziął tę sunię pisze ze nie daje sobie z nia rady. Jest tak przerazona, ze boi sie własnego cienia i zaczyna byc przy tym agresywna :(
Może mogłabys zrobić jej jakies ogłoszonka?? z zaznaczeniem ze musi to byc doswiadczona osoba, która przełamie jej strach

Posted

Moge poogłaszać, ale jakies info by się przydało. Tylko co przez ten link sie można dowiedziec?
Kontakt na Ciebie? Właśnie czytałam na kieleckim o jakiejs onkowatej szczylce , która wraca z DS, ale nie wiedziałam o jaką chodzi.
Kurcze to chyba problem troche bedzie..."ktos doswiadczony" , no ale nigdy nie wiadomo...
A banerki miałam eleganckie jak należy, dwa różne, przekierowujące na odpowiednie wątki. Samo sie tak porobiło dzisiaj. Juz raz poprawiłam(było oki), teraz poprawie drugi...

Posted

Wiek ok 6-8 m-cy zaszczepiona, odrobaczona z ksiązeczką zdrowia. KOntakt na mnie. Tylko tyle informacji moge udzielic, bo niestety nic wiecej nie wiem o niej :(
od "chwilowego" własciciela wiem tylko tyle ze strasznie sie boi i ze strachu albo ucieka albo kłapie pyszczkiem :-(:-(:-(

Posted

Bardzo dziekuje

Niestety innych zdjęc nie mam i nie mam jak podjechac i zrobic bo cała rodzina ma rota-wirusa i lekko mowiac jestesmy uziemieni.

Posted

To nie zazdroszczę, mój syn miał nad morzem na wakacjach, byliśmy w domku kempingowym....masakra.Zdrowiejcie szybko.
Zdjęcia nie na "już", ewentualnie do kolejnych ogłoszeń jeśli sie da, a jak nie to trudno.

Posted

Savahna jaki piękny avatarek :) Czy to Twoj kotek?

Wczoraj miałam bardzo stresujacy dzien. Nawrot rota u dzieci, pogrzeb i jeszcze delikatnie mowic "problemy" z szczeniorka.
Padłam na łóżko a moja kochana zwierzyna wrąbała się na mnie i mnie pocieszała - pieseczki lizały, Rysia mruczała. Wprawdzie ledwo zipałam jak to wszystko wyłożyło sie na mnie, ale za to stan ducha troche polepszony ;)

Posted

Tak to mój rabnięty kotek. Ma sześć lat, ale i tak najmłodsza w stadzie (ma odbicia jak kociaczek malusi) i bandyta, ją najbardziej lubię, chociaz glaskać pozwala się dopiero wieczorem....:diabloti:
Rzeczywiscie łatwego dnia nie miałaś ale chociaz w jednej kwestii mozemy Cie wesprzeć (ja tylko duchowo).
To ja tu offika strzele malego. Moze zajrzysz na bazarki, zakupy dobra rzecz...;)
http://www.dogomania.pl/threads/203786-Yves-Rocher-akcesoria-smako%C5%82yki-zabawki-na-Kielce-do-13.03-%28g-21.00%29
http://www.dogomania.pl/threads/203741-Na-sp%C5%82ukane-Kielce.BI%C5%BBU-ubi%C3%B3r-figurki-i-kosmetyki.-Do-22.03-do-10-rano.ZAPRASZAM!!

Posted

Mam nadzieję,ze sie Gabrysia nie obrazi,ze ja jej tu na wątku o własnym kocie piszę, ale ...Psota jest...biało....niebieska;) Szczególnie na łebku ma własnie taki przydymiony szary kolo,r a sierść na szyi ma białą i taką nietypową jak gęsi puch, tak jej sie fajnie rozdziela...
Mam dwa koty, jeden ma normalną,taka zwykłą sierść sierść a ta...całkiem inny rodzaj, coś w stylu powiedzmy brytyjczyka. I ogólnie jest super, tylko niestety unika głaskania. Dopiero jak sie ułoży wieczorem do spania to jest jej wszystko jedno.
A w dzień to sobie mozna ja pogłaskać, ale szczotką jedynie....to uwielbia.I chuligan! Mojego psa dla zabawy potrafi w tyłek ugryźć czasem, no i zgania go z fotela a potem się tarza, ogłaszajac całemu światu,ze znowu wygrała...:evil_lol:
Nina_q wiadomo coś z ta sunią szczylkowatą? A wy jak tam w ogóle, zdrowsi?:razz:

Posted

To masz sliczna koteczke :) Ja mam kotke takiego typowego szaro-prążkowanego dachowca, ale charakter ma taki, ze potrafi Oskara pogonić ;)
Od samego poczatku spi w łóżeczku z nami. Zreszta sypialnia to sypialnia - codziennie kazdy zasypia u siebie, a rano pełno ludzi i zwierzat w sypialni. Dzieci i kot w łózku, Garysia pod łóżkim na posłanku, a Oskarek na swoim foteliku ;) Grunt to rodzina

Posted

No i fajnie. W kupie raźniej. Ja tą kocinę u rodziców na klatce znalazłam, jak była malutka. Miała obciete wibrysy.:cool3: Jako kociak to wygladała całkiem przecietnie, potem jakos tak jej się porobiło. Nawet bym nie zauważyła pewnie, ale weterynarz sie tak zachwyciła, jaka to niby nietypowa cholela, tak spojrzałam...no faktycznie...;) Cos jest na rzeczy...:lol:

Posted

Na pewno w zimie oszczedzamy na ogrzewaniu :lol:
Moja kicia jest z parkingu ;) Chowała sie przed samochodami i ludźmi. Taka maleńka, trzęsąca się kupka nieszczęść, która teraz wygląda mniej wiecej tak
I plącze się pomiędzy garami ;)

Posted

Ostatnio byłam na wystawie kotów i zauroczył mnie devon rex. Jest tak brzydki ze az piekny ;) Ale mąż stwierdził ze z kosmitą pod jednym dachem meszkac nie bedzie ;)